2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynen Can'ım ya o lafa ben de kızıyorum" ayyy , çocuk kucağa alışmış, bence alma" sanki biz bilmiyoruz.

Aynen Can'ım ya o lafa ben de kızıyorum" ayyy , çocuk kucağa alışmış, bence alma" sanki biz bilmiyoruz.
Küçük bebek durmuyor yani ne yapalım eskisi gibi değilki bebekler yengem geçen gün diyorki ben bebegin gazini cikardigimi hic hatırlamıyorum cok sasirdim valla doyurup koyuyordm yataga diyor bizim sutlerdemi bir problem var acaba

Kac kilo almisti canim 1 ay anne sutu verirken?

Kızlar görme testi ne zaman yapılıo biliyo musunuz
Bir aylıkken yapiliyormus canm biz bilmiyorduk baska bi dr a gitmiştik o soyledi yaptirdinizmi diye gorme testi yapılmıyor gerçi göz dr muayene ediyor okadar

Bugun oldu bu olay, devam ederse ben de veririm tabi, bu arada sutumu sagdim, 40 cc cikti, sok oldum bu kdr az olmasina. Bugun sutum yok heralde

Ay zaten o emzirip, yatırıveriyordum ben çocuğu , diyenlere de şaşırıyorum. Nasıl çocuklaşmış maaşallah onlar

Bir aylıkken yapiliyormus canm biz bilmiyorduk baska bi dr a gitmiştik o soyledi yaptirdinizmi diye gorme testi yapılmıyor gerçi göz dr muayene ediyor okadar
Biz de bugün aşıya gittik sağlık ocağına. Orda ilk 3 ay içinde yapılması gerekiyo dediler. Geçen hafta doktorumuz sizi takip edio gülümsüo mu die sormuştu evet deyince biz tmm bir yaşında test yapılır görme testi o kadar. Doğrusu hangisi bilemedim. Bi de burda verem aşısı toplu geliomuş. 2 aşı yaptılar sadece. Verem aşısı için bu ay içinde çağırıcaz dediler. Bi tuhaf valla kafam karışıo

tam yatti diyorum aslinda yatmamis on bes dk bir kalkio aksam 7 belki 6 uyutmaya çalışıyorum uyanik olan varsa dua etsin de uyusun lutfen ne gazmis yaa .esnemektenn harap oldu kuzum ((

tam yatti diyorum aslinda yatmamis on bes dk bir kalkio aksam 7 belki 6 uyutmaya çalışıyorum uyanik olan varsa dua etsin de uyusun lutfen ne gazmis yaa .esnemektenn harap oldu kuzum ((
Cnm bi arkadasim soylemisti bir ayet var onu 11 kere oku bebek rahat uyur demisti bi dene istersen. "Vecealna nevmeküm subata."

Allah yardimcin olsun cnm bide su ayeti oku dene istersen arkadasim onermisti. Vecealna nevmeküm sübata. 11 kere okunuyormus bebek rahat uyusun diye. Eki Görüntüle 1669304
GorurgormeZ okudum canm emerken altını doldurdu tamda uyumustu mecbur altini aldm geri uyandi smdi salladm biraz uyudu hemen inşallah dokuza kadar uyur basim gözlerim agriyor valla uykusuzluktan

Dün aşı vurulduk akşam çok huysuzlandi yarım çay kaşığı calpol verdim oğlumu zorla uyuttum 10 emzırdım yine uyuyordu ara ara kalktım ölçtüm ateşini oğlumun maşallahı var 5 saat uyumuş saate bir baktım hemen kaldırdım oğlumu heryerim batmış sütüm akmis çarşaf falan akmis emzırdım oğlumu...oğlumun ateşini ölcuyorum kulak ölçer ile 37 36 6 çıkıyor ama vücudu sıcak geldi bana üstünü falan değiştirdim sizce ateşi olsa çıkardi dimi kızlar korktum valla

GorurgormeZ okudum canm emerken altını doldurdu tamda uyumustu mecbur altini aldm geri uyandi smdi salladm biraz uyudu hemen inşallah dokuza kadar uyur basim gözlerim agriyor valla uykusuzluktan
Canım senin yaptığın gibi bir çay kaşığı na bir tutam kimyon atıp sütümden damlatip verdim ogluma midesi kalktı hemen üfledim begenmedi sanırım sıpam inş işe yarar canım

Kimse yok sanırım

Ateşi olsa Ateş ölçerde çıkardı endişelenme üzerini yinede çok giydirme terlemesin kalın örtme

Canim aksam 10da fitili yaptim birsz once kakasini yapti 10dk dir yapti gaz cikardi 2bez kirlettik.bende hep anne sutu veriyorum?ns bidaha fitile gerek kalmadan yapar yavrum ici gaz birikmis karni indi.

Kakasini yapamayipda fitil kullanan anneler bebeginiz fitilden sonra kakasi duzene girdimi bidaha fitile gerek duydunuz mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…