Aynen Can'ım ya o lafa ben de kızıyorum" ayyy , çocuk kucağa alışmış, bence alma"Bizimkini yikadim uyuyor smdi ay iki cocuk ne zordur allah bilir allah kolaylik versin canım diğeri kaç yaşında eşin ne iş yapıyor bnm eşim de birgün evde birgün çalışıyor esim olmadimi annem geliyor cok şükür rahatım o yüzden tek olanlara allah kolaylik versin bütün gün kucakta belim kopuyor her görende kucağa alıştırma diyor sanki duruyorda bn keyfime gezdiriyorum cocugu evde bi oyana bi bu yana
Küçük bebek durmuyor yani ne yapalım eskisi gibi değilki bebekler yengem geçen gün diyorki ben bebegin gazini cikardigimi hic hatırlamıyorum cok sasirdim valla doyurup koyuyordm yataga diyor bizim sutlerdemi bir problem var acabaAynen Can'ım ya o lafa ben de kızıyorum" ayyy , çocuk kucağa alışmış, bence alma"sanki biz bilmiyoruz.
Emdikten sonra mama ver eger mamadan sonra rahatlarsa actir. Ben bir ay direndim sadece anne sutu verdim. Benim bebis de surekli emmek istiyordu ayni senin gibi sonunds mama verdim megerse acmis cocugum simdi cok vicdan azabi cekiyorum. Bu arada diktora da gitmiştim. Emzir demisti
Bir aylıkken yapiliyormus canm biz bilmiyorduk baska bi dr a gitmiştik o soyledi yaptirdinizmi diye gorme testi yapılmıyor gerçi göz dr muayene ediyor okadarKızlar görme testi ne zaman yapılıo biliyo musunuz
Emdikten sonra mama ver eger mamadan sonra rahatlarsa actir. Ben bir ay direndim sadece anne sutu verdim. Benim bebis de surekli emmek istiyordu ayni senin gibi sonunds mama verdim megerse acmis cocugum simdi cok vicdan azabi cekiyorum. Bu arada diktora da gitmiştim. Emzir demisti
Ay zaten o emzirip, yatırıveriyordum ben çocuğu , diyenlere de şaşırıyorum. Nasıl çocuklaşmış maaşallah onlarKüçük bebek durmuyor yani ne yapalım eskisi gibi değilki bebekler yengem geçen gün diyorki ben bebegin gazini cikardigimi hic hatırlamıyorum cok sasirdim valla doyurup koyuyordm yataga diyor bizim sutlerdemi bir problem var acaba
Biz de bugün aşıya gittik sağlık ocağına. Orda ilk 3 ay içinde yapılması gerekiyo dediler. Geçen hafta doktorumuz sizi takip edio gülümsüo mu die sormuştu evet deyince biz tmm bir yaşında test yapılır görme testi o kadar. Doğrusu hangisi bilemedim. Bi de burda verem aşısı toplu geliomuş. 2 aşı yaptılar sadece. Verem aşısı için bu ay içinde çağırıcaz dediler. Bi tuhaf valla kafam karışıoBir aylıkken yapiliyormus canm biz bilmiyorduk baska bi dr a gitmiştik o soyledi yaptirdinizmi diye gorme testi yapılmıyor gerçi göz dr muayene ediyor okadar
Cnm bi arkadasim soylemisti bir ayet var onu 11 kere oku bebek rahat uyur demisti bi dene istersen. "Vecealna nevmeküm subata."tam yatti diyorum aslinda yatmamis on bes dk bir kalkio aksam 7 belki 6 uyutmaya çalışıyorum uyanik olan varsa dua etsin de uyusun lutfen ne gazmis yaa .esnemektenn harap oldu kuzum((
Allah yardimcin olsun cnm bide su ayeti oku dene istersen arkadasim onermisti. Vecealna nevmeküm sübata. 11 kere okunuyormus bebek rahat uyusun diye.Bana bu gece uyku yok valla anlasildi
GorurgormeZ okudum canm emerken altını doldurdu tamda uyumustu mecbur altini aldm geri uyandi smdi salladm biraz uyudu hemen inşallah dokuza kadar uyur basim gözlerim agriyor valla uykusuzluktanAllah yardimcin olsun cnm bide su ayeti oku dene istersen arkadasim onermisti. Vecealna nevmeküm sübata. 11 kere okunuyormus bebek rahat uyusun diye. Eki Görüntüle 1669304
Canım senin yaptığın gibi bir çay kaşığı na bir tutam kimyon atıp sütümden damlatip verdim ogluma midesi kalktı hemen üfledim begenmedi sanırım sıpam inş işe yarar canımGorurgormeZ okudum canm emerken altını doldurdu tamda uyumustu mecbur altini aldm geri uyandi smdi salladm biraz uyudu hemen inşallah dokuza kadar uyur basim gözlerim agriyor valla uykusuzluktan
Kimse yok sanırımDün aşı vurulduk akşam çok huysuzlandi yarım çay kaşığı calpol verdim oğlumu zorla uyuttum 10 emzırdım yine uyuyordu ara ara kalktım ölçtüm ateşini oğlumun maşallahı var 5 saat uyumuş saate bir baktım hemen kaldırdım oğlumu heryerim batmış sütüm akmis çarşaf falan akmis emzırdım oğlumu...oğlumun ateşini ölcuyorum kulak ölçer ile 37 36 6 çıkıyor ama vücudu sıcak geldi bana üstünü falan değiştirdim sizce ateşi olsa çıkardi dimi kızlar korktum valla
Ateşi olsa Ateş ölçerde çıkardı endişelenme üzerini yinede çok giydirme terlemesin kalın örtmeDün aşı vurulduk akşam çok huysuzlandi yarım çay kaşığı calpol verdim oğlumu zorla uyuttum 10 emzırdım yine uyuyordu ara ara kalktım ölçtüm ateşini oğlumun maşallahı var 5 saat uyumuş saate bir baktım hemen kaldırdım oğlumu heryerim batmış sütüm akmis çarşaf falan akmis emzırdım oğlumu...oğlumun ateşini ölcuyorum kulak ölçer ile 37 36 6 çıkıyor ama vücudu sıcak geldi bana üstünü falan değiştirdim sizce ateşi olsa çıkardi dimi kızlar korktum valla
Canim aksam 10da fitili yaptim birsz once kakasini yapti 10dk dir yapti gaz cikardi 2bez kirlettik.bende hep anne sutu veriyorum?ns bidaha fitile gerek kalmadan yapar yavrum ici gaz birikmis karni indi.Tabii ki... İnternetten araştırdığım kadarıyla sadece anne sütü alan bebeklerde olabiliyormuş bu durum aynı şekilde olan o kadar çok kişi var ki...hatta anne sütünün yaradığını gösteriyor diyenler bile olmuş
Sağol canım yalnızım panik yaptım üzerini değiştirdim Emzirmiştim onun sıcaklığımiydi acabaAteşi olsa Ateş ölçerde çıkardı endişelenme üzerini yinede çok giydirme terlemesin kalın örtme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?