2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ay kızlar nasil iki ikibucuk saati bekliyorsunuz ben birbck oldumu hemen memeye koyuyorum ya ilkten bir saatti smdi birbucuk off şu iki saate gelemedm bebek istemiyor ben acikmistr diye dayanamiyorum sarilik olmasn diye ilk zamanlar bir saatte emziriyordm smdi 25 gunluk olduk dr sarilik yok dedi kilosuda gayet iyi kilo almis ama kiyamiyorum ogluma hemen kaldiriyorm bu arada eve geldigimizden beri hiç mama vermedm doyuyormu diye cok tereddutte kaldm bazen bes dk emip uyuyordu almiyordu maşallah baya kilo almis oglum sutunuz yetiyordur mama vermeyin bence benim goguslerim hic sert olmaz misal bebis ilk gunlerde memeyi alamadgnda bir iki gun sagmistim ondan snra hic sagmadm ama yetiyormus

Göğüs ucu cikarici pompalar var küçük ondan al cek hem ucu cikar hem sütun hemen gelir zaten iki cekiste süt akar

Göğüs ucu cikarici pompalar var küçük ondan al cek hem ucu cikar hem sütun hemen gelir zaten iki cekiste süt akar
manuel pompa aldık hastanede de onların pompasıyla denedim ama yok sadece 1er damla geldi
Gözün aydın canım. Neden kuvözde bebeğin? Süt için imkan varsa sıcak banyo baya Bi işe yarıyor.
Bebeğim kakasını yutmuş normal doğumdan son anda sezeryana döndük antibiyotik tedavisi görüyor şuan mama alıyor çok korkuyorum memeyi tutmazsa diye
Hayırlı olsun Emzirince geliyor diye biliyorum canım sezaryanda ama göğüslerine sıcak havlu koymayı, rezene içmeyi,bOl sıvı tüketmeyi deneyebilirsin.
Bebeğim yanımda olmadığı için emziremedim ama yarın ilk denemeyi yapacakmışız öncesinde sağıp götürmek istedim ama sütüm gelmedi daha dün gece doğum yaptım henüz çok yeni olduğu içindir umarım

Benim bahsettigim pompa degil canim gogus ucu cikarici bunun vakumuyla hemen gelir bende elektrikli aldm ama gelmemisti bende sezeryanim bu arada

Eklentiler

• 20150826_132629.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG-20150916-WA0001.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu kucuk bisey plastik yeri iyice sıkıp gogsune koyuyorsun sonra plastgi bırakınca vakum gibi cekiyor pompayla okadar etkili gelmiyor yani benim forumdan arkadasim da gelmiyor du bundan aldi allah razi olsn senden yazmış lansinoh marka 18 liraydi sanirim

Göğüs uçların yara olmadı mı? Fazla kalınca sa geveliyor boş emiyor yara yapıyor, acıdan kıvranıyorum valla

Tabii ki yeni olduğu için merak etme, bebek emdikçe gelecek süt kanalları açılacak 2 güne, bikaç kez mama verselerde hi, bir şey olmaz bence, bu kadar stres yapma.

Bu arada geçmiş olsun, ne zaman çıkaracaklarmış

Göğüs uçların yara olmadı mı? Fazla kalınca sa geveliyor boş emiyor yara yapıyor, acıdan kıvranıyorum valla
Yanlis tutunca yara oluyor canim bikacgun oldu sonra alisti memeyi dogru tutmaya bazen yine yanlis aliyor cikartiyorm cikartamayinca yara oluyor hemen krem sürüyorum geçiyor hemen

Kızlar benim göğsüm her zaman sert değil , sanki süt olmuyor gibi, fakat göğüs pedi kullanıyorum her gün yenilemem gerekiyor çünkü içi sütle dolmuş oluyor. Göğüs pedi kullanan var mı aramızda? Sizlerin nasıl oluyor?

Bnde 9eylülde doğum yaptım ,bnm kızımda memeden çekince ağlıyor ,3fırt çekiyor a uyuyor tekrar çekiyor :)emzik alıcam galiba bende ...kucağa alışmalarını nasıl engellerizki ,çığırtıyor beni al kucakla diye yavrum

Yanlis tutunca yara oluyor canim bikacgun oldu sonra alisti memeyi dogru tutmaya bazen yine yanlis aliyor cikartiyorm cikartamayinca yara oluyor hemen krem sürüyorum geçiyor hemen

Yanlış tuttuğunu nerden anlıyorsun

Gogüs pedi kullanmıyorum ,ama şişlik hep oluuyor bebiş kucukya tam boşaltamıyor memeyi ..ama goğsum yumuşakta olsa yinede geliyor ,tışortum ıslanıyor çoğu zaman ,bende ufak pamuklu bezler kestim ,onları koyuyorum goğsume ,goğus pedi ni sevemedim ...

Ben dün gece emzik vermek zorunda kaldım, nasıl da cork cork emdi anlatamam. Ama alıştırmak da istemiyorum

Cnm memenin o kahverengi kısmını ıkı parmagınla kıstırıp bebeğe ver yardımcı ol yano ona ..alacaktır ,biraz goğsun boşalınca ona bile gerek kalmaz inş

Benimde sert olmuyor canim her saat yada birbck saatte bir emziriyorum ondan büyük ihtimalle ama gogus pedi kullanıyorum hijyenik olsn diye sutyenden tüy filan bulasiyor memeye sevmiyorm oyle olunca

Yanlis tuttugunda gogsumun ucu acimaya basliyor :)) zaten sadece ucunu aldiysa yanlis tutmus demektir

Göğüs ucum çok büyük, kahverengi kısmın tamamını nasıl vercem çözemedim, nasıl yapsam?

Göğüs ucum çok büyük, kahverengi kısmın tamamını nasıl vercem çözemedim, nasıl yapsam?
Makas seklinde tutuyorsan ıyıce kahverengı yerı sık oyle ver agzına alamıyor bebiş kendı kahverengi kısmı

Benimde sert olmuyor canim her saat yada birbck saatte bir emziriyorum ondan büyük ihtimalle ama gogus pedi kullanıyorum hijyenik olsn diye sutyenden tüy filan bulasiyor memeye sevmiyorm oyle olunca

Her saat nasil emziriosunuz? Hemen sut olusuyo mu? Benimki zaten 1-1.5 saat emiyo hala doymuyo mama takviyesi yapiyorum.. Cok sinirim bozuluyo toplamda kac cc icmesi lazim anlamadim.. Ya da benim sut az geldigi icin emme suresi cok uzun oluyo, o yuzden de ne yedigini anlamiyo sanirim.. Off cozemedim walla kafam cok karisik

Bir birbucuk saat nsil emziriyorsun benim oglan bir birbck saat arayla on dk emip uyuyor bazen yirmi dk yi buluyor zaten iki memeyi on dk emmesi yeterliymis yarim saatten sonrasi emme bebeklerde refleks oldugundan doymak icin degil refleks için emiyorlar bence bir sureden sonra yalanci meme vermelisin sütünün az geldigini zannetmiyorum kilosunu tarttirmalisin yada tişi ve kakasi iyiyse doyuyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…