Canm biz daha asi yaptirmadik o yuzden bisey diyemiyorum.Allahin izniyle ins bisey olmaz.cok gecmis olsunSağol canım yalnızım panik yaptım üzerini değiştirdim Emzirmiştim onun sıcaklığımiydi acaba
İnşallah yarar canim benim oglum yiyor ya hic midesi bulanmadi sonrada uyuyor hemen emerken kakasinj yapmaya basladi önceden biogaiayi yine veriyordm ama böyle yapmıyordu kimyon bizde işe yaradi her bebek ayni tepkiyi vermiyor demekkiCanım senin yaptığın gibi bir çay kaşığı na bir tutam kimyon atıp sütümden damlatip verdim ogluma midesi kalktı hemen üfledim begenmedi sanırım sıpam inş işe yarar canım
Doğru söylüyordur çünkü ben de ilk oğlumda hiç yaşamadım böyle bişey ne masaj ne gaz ne kaka yapamama hiç bişey bı ikinci oğlan beni alaylı yaptı sağolsunKüçük bebek durmuyor yani ne yapalım eskisi gibi değilki bebekler yengem geçen gün diyorki ben bebegin gazini cikardigimi hic hatırlamıyorum cok sasirdim valla doyurup koyuyordm yataga diyor bizim sutlerdemi bir problem var acaba
İnşallah gerek kalmaz ama pek öyle görünmüyor em azından bizim açımızdan... Sabaha kadar tısılayıp durdu hiç uyumadım yine, şimdi de kaka yaptırma seansım varCanim aksam 10da fitili yaptim birsz once kakasini yapti 10dk dir yapti gaz cikardi 2bez kirlettik.bende hep anne sutu veriyorum?ns bidaha fitile gerek kalmadan yapar yavrum ici gaz birikmis karni indi.
Günde kaç defa kimyon veriyorsunİnşallah yarar canim benim oglum yiyor ya hic midesi bulanmadi sonrada uyuyor hemen emerken kakasinj yapmaya basladi önceden biogaiayi yine veriyordm ama böyle yapmıyordu kimyon bizde işe yaradi her bebek ayni tepkiyi vermiyor demekki
Ben de iki gündür veriyorum ama daha Bi faydasını görmedim beklemek mi lazım acaba yoksa hemen etki ediyor muGünde kaç defa kimyon veriyorsun
Nasil kaka yaptiriyorsun?bende nasaj zeytinyagi vicks surup masaj yapiyom karniba sicak havlu koyuyorum yok yapmiyo bizimmi.bu sorunlar nezaman gecer acaba hepmi bole olcaz.İnşallah gerek kalmaz ama pek öyle görünmüyor em azından bizim açımızdan... Sabaha kadar tısılayıp durdu hiç uyumadım yine, şimdi de kaka yaptırma seansım var
canım o primanın bezinden kaynaklanıyor bence bizde de o koku oluyor ben ona bağladım. çünkü idrar yolu enfeksiyonu için daha yeni tahlil yaptırdık sonuç iyi çıktı çok şükür.Kizlar yardim lutfen benim bebegimin bezini degistirdigimde agir idrar kokusu geliyo sert sizdedemi bole FIKIR VERIN LUTFEN KORKUYORUM IDRAR YOLU ENFEKSIYONUNDA((((((BUARADA PRIMA YESIL PAKET KULLANIYORUM
ayy o kucağa alıştırma diyenlerin ağzına ağzına kürekle vurasım geliyor yere koyunca durmuyor çocuk ağlıyor napalım vicdansızlar mı nedir yahu.Bizimkini yikadim uyuyor smdi ay iki cocuk ne zordur allah bilir allah kolaylik versin canım diğeri kaç yaşında eşin ne iş yapıyor bnm eşim de birgün evde birgün çalışıyor esim olmadimi annem geliyor cok şükür rahatım o yüzden tek olanlara allah kolaylik versin bütün gün kucakta belim kopuyor her görende kucağa alıştırma diyor sanki duruyorda bn keyfime gezdiriyorum cocugu evde bi oyana bi bu yana
Ne yediriyodun cnm ilk oglanaDoğru söylüyordur çünkü ben de ilk oğlumda hiç yaşamadım böyle bişey ne masaj ne gaz ne kaka yapamama hiç bişey bı ikinci oğlan beni alaylı yaptı sağolsun
Can'ım panik yapma 3 saatte bir 90 cc onun ihtiyacı 6 dan beri 180 cc yediyse 9 A kadar 90 12 ye karda bi 90 180 cc normal bence benimkidir 3 saatte bir 90 içiyo ne yaparsam yapim fazlasını içmiyoKizlar sinirden olcem bebek gazdan yemek yemiyo ikinmakdan catliyo yemek yemiyk sabah altidan simdie kadar toplam 180cc yedi ac salak doktora ne desem normal diyo hastami simdiki drlar anlamadim bebegim gobek fitigi oldu ikinmakdan salak halen daha normal diyo deliricem kizlar
Canim kilo alimi nasi yavrunun doktormu dedi uc saatde bi 90cc nin normal oldugunuCan'ım panik yapma 3 saatte bir 90 cc onun ihtiyacı 6 dan beri 180 cc yediyse 9 A kadar 90 12 ye karda bi 90 180 cc normal bence benimkidir 3 saatte bir 90 içiyo ne yaparsam yapim fazlasını içmiyo
Kilo alımı iyi çok şükür tam 1 kilo almış mamanın üzerinde yazdığı gibi veriyorum bebişimde fazlasını içmiyor zaten dr da çok iyi bu şekildeki düzeninizi bozmayın dediCanim kilo alimi nasi yavrunun doktormu dedi uc saatde bi 90cc nin normal oldugunu
Kizlar sinirden olcem bebek gazdan yemek yemiyo ikinmakdan catliyo yemek yemiyk sabah altidan simdie kadar toplam 180cc yedi ac salak doktora ne desem normal diyo hastami simdiki drlar anlamadim bebegim gobek fitigi oldu ikinmakdan salak halen daha normal diyo deliricem kizlar
Canim eskiden iki saatde bi 120 100fln iciyodu simdi duzeni yok bazen 30 bazen 70 bazen 60gunun sonun gun icin icdiklerini topluycam bakalim kac cikicak ve yediyinide istahsiz yiyo zorla yediriyorumBu kadar panik olma hem sana hem bebeğine zarar,gevşe biraz. O kadar sürede daha fazlasını zaten içemez. Benimki de gündüz 2-2,5 saatte bir 60 cc içiyor. Bir ayda 1240 gr almıştı şükür. Daha nolsun? Aç olsa içer zaten
Canim eskiden iki saatde bi 120 100fln iciyodu simdi duzeni yok bazen 30 bazen 70 bazen 60gunun sonun gun icin icdiklerini topluycam bakalim kac cikicak ve yediyinide istahsiz yiyo zorla yediriyorum
Sabahları masaj yapmama gerek kalmadan bacaklarını karnına bastırarak yaptırıyorum ama bazen uzun süren masajlar sonunda ancak yapabiliyor...tamamen beyfendinin barsaklarının keyfine kalmış bişeyNasil kaka yaptiriyorsun?bende nasaj zeytinyagi vicks surup masaj yapiyom karniba sicak havlu koyuyorum yok yapmiyo bizimmi.bu sorunlar nezaman gecer acaba hepmi bole olcaz.
O zaman başlarda sütüm azdı mama takviyesi de yapıyordum ama ben resmen kazanlarca dut suyu içiyordum meğerse dut Bebek'te gazı alan en iyi şeymiş ben bunu sonradan öğrendim, tamamen süt olsun diye içtim otomatikmen ona da yansımış yani. Emzirirken alttan pıtır pıtır bırakırdı şuan 3,5 yaşında ve hiç abartmıyorum Bi kez uykusuz kaldığımı bilmem bunda da uykusuzluktan zombiye döndümNe yediriyodun cnm ilk oglana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?