He bi de zayıflama topiğiHayırlı kandiller kızlar...
Ne ara bu kadar yazışıyosunuz heleFreyza__ bebek+2 çocuk+yemek iş vs...
Bn oğluş uyusun diye bekliyorum uyuyunca bulaşık ev toplama oğluşun sonraki maması derken kendime hazırlayamadan uyanıyo :/ uyanmasa da yazılanları okurken uyanıyo. Maşallah size:))
Takiyorum agzina sokuyor onu da. Aksama patlican var hic yiyebilecegi birsey degil ki vereyim. Yogurt corbasi yaparim belki. Yarin kvye gidecegiz diye mayalamadim ama boyle de ortada kaldim. Gorumcem gelecekmis ondan istedim bende. Sehriyeyle mi pirincle mi yapim?
Zayiflama topigiHe bi de zayıflama topiğiona hiç yetişemiyorm
Hic aklima gelmedi bak. Alayim da bi yapayim bende. Nerden geldi aklina?Yoğurt çorbasını yarmayla denedin mi :) bebeklere buğday çok faydalıymış diye ben yarmayla yapıyorum artık. Tabii pirinç gibi kolay ezilmedi yarma. Blendırdan geçtim ben yedirirken, öyle muhallesi gibi tam sıvı pütürsüz değil de biraz pütürlü ufak taneli bıraktım.
Hic aklima gelmedi bak. Alayim da bi yapayim bende. Nerden geldi aklina?
Aynen canımBen sehriyeyle yapim bari :)) hem cabuk piser :)
O uyanıkken onla beraber iş yapıyorum oyun oynuyorum o uyuyunca burayla ilgilenip sessiz yapabileceğim işleri yapıyorum..Kızlar gelincede yemeğimi pişiririm..Kolay değil tabi..7-24 mesai..Birde bir iki aya kadar ev değiştireceğim için kimseyle gelip gitmiyorum onun faydası çok oluyor.. Lojmanda olsam hergun ya onlar gelir ya ben giderim hiç müsait olmam.Hayırlı kandiller kızlar...
Ne ara bu kadar yazışıyosunuz heleFreyza__ bebek+2 çocuk+yemek iş vs...
Bn oğluş uyusun diye bekliyorum uyuyunca bulaşık ev toplama oğluşun sonraki maması derken kendime hazırlayamadan uyanıyo :/ uyanmasa da yazılanları okurken uyanıyo. Maşallah size:))
Ona bende yetişemiyorumHe bi de zayıflama topiğiona hiç yetişemiyorm
evet canim ben osteocare kullaniyorum ca d vit cinko falan var icinde bi de demiri hic birakmadimKizlar hamilelikte kullandiginiz ilaclara devam ediyor musunuz? Ferrum, elevit, calcium tablet vs.
cok zor yetisiliyor ya. bazi seyleri saldim.is yerinde bir seyi atlamisim bir arkadas aa sen cok dikkatliydin ne oldu sana dedi bebegim oldu dedimkızlar çalışan anne olmak ne kadar zormuş çok yorgunum 2 gün yataktan çıkmadan uyuyabilirim o derece çalışan anneler naptınız yetişebiliyo musunuz
offff canim cektiBizde anneannem pirinçle, babannem yarma ile yapardı yoğurt çorbasını :) hatta bazen çorba kaynadıktan sonra içerisine taze kişniş katardı babannem, üzeri için de nane yakarız ya o önce ince kıyılmış soğanı iyice kavururdu yağda sonra naneyi ekler nane de kavrulunca çorbaya katardı :)
ben deOna bende yetişemiyorum
sende benim gibisin :) bende öğleye kadar bebişle oynaya oynaya mutfağı topluyorum çamaşır toplayıp katlıyorum süpürebilirsem evi süpürüp siliyorum büyük oğlum okuldan gelince de yemek yapıyorum uyurken pek iş yapamıyorum hassas sıpa sese uyanıyo hemenAynen canımSimdiden afiyet olsun..
O uyanıkken onla beraber iş yapıyorum oyun oynuyorum o uyuyunca burayla ilgilenip sessiz yapabileceğim işleri yapıyorum..Kızlar gelincede yemeğimi pişiririm..Kolay değil tabi..7-24 mesai..Birde bir iki aya kadar ev değiştireceğim için kimseyle gelip gitmiyorum onun faydası çok oluyor.. Lojmanda olsam hergun ya onlar gelir ya ben giderim hiç müsait olmam.
Aynı canım ya ,birşey sorcam sana gurme bebekte okudum bu cevizin uyutma özelliği varmış oğlan 1,30 da uyudu 2:30 da emdi devam etti hala uyuyo kaldirsammi acaba merak ettimsende benim gibisin :) bende öğleye kadar bebişle oynaya oynaya mutfağı topluyorum çamaşır toplayıp katlıyorum süpürebilirsem evi süpürüp siliyorum büyük oğlum okuldan gelince de yemek yapıyorum uyurken pek iş yapamıyorum hassas sıpa sese uyanıyo hemen
evet canımm biraz dürtsene sersemlemiş gibi mi ne kadar yediAynı canım ya ,birşey sorcam sana gurme bebekte okudum bu cevizin uyutma özelliği varmış oğlan 1,30 da uyudu 2:30 da emdi devam etti hala uyuyo kaldirsammi acaba merak ettimBilseydim akşam yedirirdim ya
Emmeye kalktığında ciyak ciyak ağlıyordu emdi uyumaya devam etti yarım ceviz ezdim uyandırayım bari çocuğu özledim resmen gece böyle uyumaz sıpa çok sağol canım.evet canımm biraz dürtsene sersemlemiş gibi mi ne kadar yedi
aslında 9.aydan önce önerilmiyor ceviz canım daha öncede verdiysen yarım ceviz çok değil ama uyansın gece uyusun :)Emmeye kalktığında ciyak ciyak ağlıyordu emdi uyumaya devam etti yarım ceviz ezdim uyandırayım bari çocuğu özledim resmen gece böyle uyumaz sıpa çok sağol canım.
Bütün sayfalarda 6 yı doldurduktan sonra kahvaltısına ekleyebilirsiniz yaziyor, uyuttugu icinmi 9. ay acaba..E vermiyeyimmi yani..Uyandırdım keyfi yerinde şükür..aslında 9.aydan önce önerilmiyor ceviz canım daha öncede verdiysen yarım ceviz çok değil ama uyansın gece uyusun :)
Neeee uyutuyomuymuşAynı canım ya ,birşey sorcam sana gurme bebekte okudum bu cevizin uyutma özelliği varmış oğlan 1,30 da uyudu 2:30 da emdi devam etti hala uyuyo kaldirsammi acaba merak ettimBilseydim akşam yedirirdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?