2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

He bi de zayıflama topiği ona hiç yetişemiyorm

Yoğurt çorbasını yarmayla denedin mi :) bebeklere buğday çok faydalıymış diye ben yarmayla yapıyorum artık. Tabii pirinç gibi kolay ezilmedi yarma. Blendırdan geçtim ben yedirirken, öyle muhallesi gibi tam sıvı pütürsüz değil de biraz pütürlü ufak taneli bıraktım.

Hic aklima gelmedi bak. Alayim da bi yapayim bende. Nerden geldi aklina?

bebeem bu arada yarma da kolay pişiyor. Şöyle ki eğer vaktim yoksa ben düdüklüye atıyorum. 10dakikaya kalmadan hazır oluyor :) buğdayı haşladığım kendi suyuyla pişirdim çorbayı da. Önceden yarmaları haşlayıp süzüp dondurucuya atardım hazır olurlardı, şimdi pişireceğim zaman haşlıyorum suyunu da kullanayım diye.

Hic aklima gelmedi bak. Alayim da bi yapayim bende. Nerden geldi aklina?

Bizde anneannem pirinçle, babannem yarma ile yapardı yoğurt çorbasını :) hatta bazen çorba kaynadıktan sonra içerisine taze kişniş katardı babannem, üzeri için de nane yakarız ya o önce ince kıyılmış soğanı iyice kavururdu yağda sonra naneyi ekler nane de kavrulunca çorbaya katardı :)

Ben sehriyeyle yapim bari :)) hem cabuk piser :)
Aynen canımSimdiden afiyet olsun..
O uyanıkken onla beraber iş yapıyorum oyun oynuyorum o uyuyunca burayla ilgilenip sessiz yapabileceğim işleri yapıyorum..Kızlar gelincede yemeğimi pişiririm..Kolay değil tabi..7-24 mesai..Birde bir iki aya kadar ev değiştireceğim için kimseyle gelip gitmiyorum onun faydası çok oluyor.. Lojmanda olsam hergun ya onlar gelir ya ben giderim hiç müsait olmam.

kızlar çalışan anne olmak ne kadar zormuş çok yorgunum 2 gün yataktan çıkmadan uyuyabilirim o derece çalışan anneler naptınız yetişebiliyo musunuz
cok zor yetisiliyor ya. bazi seyleri saldim.is yerinde bir seyi atlamisim bir arkadas aa sen cok dikkatliydin ne oldu sana dedi bebegim oldu dedimruh gibiyim genelde. birak iki gunu bir hafta yatakta kalsam gikim cikmaz

offff canim cekti

sende benim gibisin :) bende öğleye kadar bebişle oynaya oynaya mutfağı topluyorum çamaşır toplayıp katlıyorum süpürebilirsem evi süpürüp siliyorum büyük oğlum okuldan gelince de yemek yapıyorum uyurken pek iş yapamıyorum hassas sıpa sese uyanıyo hemen

Aynı canım ya ,birşey sorcam sana gurme bebekte okudum bu cevizin uyutma özelliği varmış oğlan 1,30 da uyudu 2:30 da emdi devam etti hala uyuyo kaldirsammi acaba merak ettimBilseydim akşam yedirirdim ya

Aynı canım ya ,birşey sorcam sana gurme bebekte okudum bu cevizin uyutma özelliği varmış oğlan 1,30 da uyudu 2:30 da emdi devam etti hala uyuyo kaldirsammi acaba merak ettimBilseydim akşam yedirirdim ya
evet canımm biraz dürtsene sersemlemiş gibi mi ne kadar yedi

evet canımm biraz dürtsene sersemlemiş gibi mi ne kadar yedi
Emmeye kalktığında ciyak ciyak ağlıyordu emdi uyumaya devam etti yarım ceviz ezdim uyandırayım bari çocuğu özledim resmen gece böyle uyumaz sıpa çok sağol canım.

Emmeye kalktığında ciyak ciyak ağlıyordu emdi uyumaya devam etti yarım ceviz ezdim uyandırayım bari çocuğu özledim resmen gece böyle uyumaz sıpa çok sağol canım.
aslında 9.aydan önce önerilmiyor ceviz canım daha öncede verdiysen yarım ceviz çok değil ama uyansın gece uyusun :)

aslında 9.aydan önce önerilmiyor ceviz canım daha öncede verdiysen yarım ceviz çok değil ama uyansın gece uyusun :)
Bütün sayfalarda 6 yı doldurduktan sonra kahvaltısına ekleyebilirsiniz yaziyor, uyuttugu icinmi 9. ay acaba..E vermiyeyimmi yani..Uyandırdım keyfi yerinde şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…