gobuslerden zor sariliriz ama olsun
Benimki sabahin 6sinda uykusunu almis uyandi insallah o etkiyi yapmaz daMercimek çorbası yaptım yedirdim dediğin gibi ilk suyu döktüm uyudu bakalım gece nasıl geçecek
Benimki sabahin 6sinda uykusunu almis uyandi insallah o etkiyi yapmaz daben tek goz uyutmaya calisiyorum o oynamaya calisiyor.
Esim yok burada kimse yok. Günah bana. Amin canim bu arada iyi uykular :)Birazdan seni uyutur alperBizden başka kimse yok burda kız bende yatayim bari emzirmeye kalkinca bakarim hayirli kandillr tekrardan Rabbim dualarimizi kabul etsin
Uyumaz o sipa :-/İnşallah alperde uyurda hemencecik sende uyursun
sade kahve "bay bay" diye bir bitkisel damla var. Acayip uyutuyor. Kardeşimin oğlan çok huzursuz olunca veriyordu. Çocuk mışıl mışıl uyuyordu.
Uyutacak bir sey mi ariyorsun. Benimki pek usluydu (?) da baslarda, azicik uyusun nefes alayim diye rezene yapip veriyordum ozellikle, ama cok zorda kalirsam. Simdilerde rezene de etki etmemeye basladi, cevizi denemeyi dusunuyorum burda duyunca :) koca kisisiyle bas basa kalmak icin bebege uyku ilaci sart, adam soguyacak valla gidip baskalariyla yapacak diye korkuyom.Başka tavsiyesi olan
Arkadaşım uyuyan bebek benimki ama cevizden uyuduğunu sanmam burda benimkinden çok daha küçük bebeler yedi cevizi hiçbirinden uyku lafı duymadım.Benimki gece çok yorgundu ve ve çok geç yattı uykusunu alamadı oyuzden uyudu yüzde 99..Sen gene yedir ceviz çok faydalı umarım umduğun gibi uyur.Uyutacak bir sey mi ariyorsun. Benimki pek usluydu (?) da baslarda, azicik uyusun nefes alayim diye rezene yapip veriyordum ozellikle, ama cok zorda kalirsam. Simdilerde rezene de etki etmemeye basladi, cevizi denemeyi dusunuyorum burda duyunca :) koca kisisiyle bas basa kalmak icin bebege uyku ilaci sart, adam soguyacak valla gidip baskalariyla yapacak diye korkuyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?