2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Birazdan seni uyutur alper Bizden başka kimse yok burda kız bende yatayim bari emzirmeye kalkinca bakarim hayirli kandillr tekrardan Rabbim dualarimizi kabul etsin
Benimki sabahin 6sinda uykusunu almis uyandi insallah o etkiyi yapmaz da ben tek goz uyutmaya calisiyorum o oynamaya calisiyor.

Başka tavsiyesi olan
Uyutacak bir sey mi ariyorsun. Benimki pek usluydu (?) da baslarda, azicik uyusun nefes alayim diye rezene yapip veriyordum ozellikle, ama cok zorda kalirsam. Simdilerde rezene de etki etmemeye basladi, cevizi denemeyi dusunuyorum burda duyunca :) koca kisisiyle bas basa kalmak icin bebege uyku ilaci sart, adam soguyacak valla gidip baskalariyla yapacak diye korkuyom.

Kızım dün geceden beri ateşli hep mız mız, biraz önce 38.6 oldu duş aldirdim ateş düşürücü verdim, daha 1 ay olmadı grip olmustu ozaman antibiyotikte kullandi şimdi nerden çıktı bu ateş idrar yolu enfeksiyonu yoktu 3 hafta oldu antibiyotikte kullanali
Dis de görünmüyor, her dis çıkarken siser mi?? Hiç kabarma yok

selam kızlar naber? epeydir giremiyorum okuyamıyorum da artık, sadece face yazanları görüyorum. bizim cephede değişen bişey yok. halen dişimiz yok emeklemek zor geliyor hanım kızımıza yuvarlana yuvarlana gidiyor gideceği yere :) geçen hafta sonu 6 aylık kınamızı yaptık bilen var mı bilmiyorum bizde vardır 6 ay dolunca kına yakılır kızlara sadece ama :) çok güzel oldu epey kalabalıktı kızım da ağlamadı güzeldi :) sizlerde ne var ne yok? kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın bir sonraki buluşmamıza kadar hoşçakalın öptüm hepinizi tek tek

Arkadaşım uyuyan bebek benimki ama cevizden uyuduğunu sanmam burda benimkinden çok daha küçük bebeler yedi cevizi hiçbirinden uyku lafı duymadım.Benimki gece çok yorgundu ve ve çok geç yattı uykusunu alamadı oyuzden uyudu yüzde 99..Sen gene yedir ceviz çok faydalı umarım umduğun gibi uyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…