Oy masallah ona :) benimki de örümcekteyken ayakta dikiliyor işine gelince bi 5 10 saniye. Bildigin desteksiz ayakta duruyor. Aceleleri var anacim.benim sıpa yerde yatarken kendi kendine oturdu bugün iki kerebüyüyolar yaw
Oy masallah ona :) benimki de örümcekteyken ayakta dikiliyor işine gelince bi 5 10 saniye. Bildigin desteksiz ayakta duruyor. Aceleleri var anacim.
Gec karsisina sende bagir karsilikli aaaaa diye bagiriyoruz bazen. Nasil oluyormus diyorum bakiyor beeeleHiç sorma ya tlfna bakıyodum bi döndüm benim yerdeki tırtıl, süleyman demirel gb koca gıdısıyla oturmuş bana bakıyohenüz desteksiz basamıyo ama desteksiz bağırmada üstüne tanımam
Kızım dün geceden beri ateşli hep mız mız, biraz önce 38.6 oldu duş aldirdim ateş düşürücü verdim, daha 1 ay olmadı grip olmustu ozaman antibiyotikte kullandi şimdi nerden çıktı bu ateş idrar yolu enfeksiyonu yoktu 3 hafta oldu antibiyotikte kullanali
Dis de görünmüyor, her dis çıkarken siser mi?? Hiç kabarma yok
Hiç sorma ya tlfna bakıyodum bi döndüm benim yerdeki tırtıl, süleyman demirel gb koca gıdısıyla oturmuş bana bakıyohenüz desteksiz basamıyo ama desteksiz bağırmada üstüne tanımam
Gec karsisina sende bagir karsilikli aaaaa diye bagiriyoruz bazen. Nasil oluyormus diyorum bakiyor beeele
Bende diyorum nerden geliyii bu sıcaklık
Bende mercimek yedirdim dun ilk defa :) canım ilk kaynarken üstünde oluşan beyaz köpükleri atarsan gaz yapmıyo diğer bakliyatlar içinde geçerliMercimek çorbası yaptım yedirdim dediğin gibi ilk suyu döktüm uyudu bakalım gece nasıl geçecek
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin terliyomu geceleri terlediyse bide ustunu açtıysa usutmus olabilir bide havalar carpabilir
Huzursuz ne kelime, sabaha kadar uyumadık ya kırmızı mercimek ten başkasını vermem artık, oda bende uykusuzuzHadi yaa huzursuz mu oldu kiyamam
Aaaaa amasyalımısın Can'ım sen bian yüzümde Kocaman gülümseme oldu ben de Amasyalıyım bizim çorbamız meşhur ya hem biz kırık yarmayla yaptığımız için çok daha güzel oluyo her yöre bilmiyo kırık yarmayıbizde yarmayla yaparız çerkez değiliz ama Amasyalıyız babamın dedesi trabzondan amasyaya yerleşme ama :)
Evet canım Taşova :) dimi yaa pirinç de neymis :)Aaaaa amasyalımısın Can'ım sen bian yüzümde Kocaman gülümseme oldu ben de Amasyalıyım bizim çorbamız meşhur ya hem biz kırık yarmayla yaptığımız için çok daha güzel oluyo her yöre bilmiyo kırık yarmayı
Hata ettim dün ağzını açıyor diye coştum sabah kayısı, ceviz,bebe biskuvisi verdim öğlen yeşil mercimek. İki değişik tat verdiğim için hangisi dokundu tam bilmiyorum ama burda yiyen diğer bebeklere ceviz dokunmamış tı mercimeğe bağlıyorum.Verme canım
Ceviz alerji yapar zaten huzursuzluk yapmaz mercimek dokunmustur :/ şimdi nasıl canım rahatladı mı kuzuHata ettim dün ağzını açıyor diye coştum sabah kayısı, ceviz,bebe biskuvisi verdim öğlen yeşil mercimek. İki değişik tat verdiğim için hangisi dokundu tam bilmiyorum ama burda yiyen diğer bebeklere ceviz dokunmamış tı mercimeğe bağlıyorum.
Soğuk corba mi yapıyorsun canımErzurumdayken öğrendim bende buğday çorbasını içine aş otu koyarlar ben maydanoz koyuyorum çok seviyoruz.Büyük bir paket haşlar parçalara bölüp buzluğa atarım haftada birgün yaparım.Büyük kızımın çorbası. Çok lezzetli.
Zar zor uyuttum az önce, nasıl birşeyse ne gaz damlası kar etti ne calpol bir sese ağladı evladım hiç böyle olmamıştı. Kırmızı mercimeği çok seviyor hiç dokunmuyor ondan veririm artık birdaha yeşil mercimek görmek istemiyorum.Ceviz alerji yapar zaten huzursuzluk yapmaz mercimek dokunmustur :/ şimdi nasıl canım rahatladı mı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?