2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hiç sorma ya tlfna bakıyodum bi döndüm benim yerdeki tırtıl, süleyman demirel gb koca gıdısıyla oturmuş bana bakıyo henüz desteksiz basamıyo ama desteksiz bağırmada üstüne tanımam
Oy masallah ona :) benimki de örümcekteyken ayakta dikiliyor işine gelince bi 5 10 saniye. Bildigin desteksiz ayakta duruyor. Aceleleri var anacim.

Hiç sorma ya tlfna bakıyodum bi döndüm benim yerdeki tırtıl, süleyman demirel gb koca gıdısıyla oturmuş bana bakıyo henüz desteksiz basamıyo ama desteksiz bağırmada üstüne tanımam
Gec karsisina sende bagir karsilikli aaaaa diye bagiriyoruz bazen. Nasil oluyormus diyorum bakiyor beeele

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin terliyomu geceleri terlediyse bide ustunu açtıysa usutmus olabilir bide havalar carpabilir

Kızlar bu bağırma bisey sinirlenip bagirmasimi eğer öyleyse geçenlerde birkaç gün benimki de fena bağırdı beynimin içi saklanıyordu yeminle ne yapcagimi unutuyodum

Gec karsisina sende bagir karsilikli aaaaa diye bagiriyoruz bazen. Nasil oluyormus diyorum bakiyor beeele

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin terliyomu geceleri terlediyse bide ustunu açtıysa usutmus olabilir bide havalar carpabilir

Canım sağol grip değil, sadece ateş var dusmeyen, şimdi hastaneye geldik inşallah bir sorun yoktur. Dişten suphelendim ama hiç kabarma yok bide çok yukselmiyor sanırım dış çıkarken ates

bizde yarmayla yaparız çerkez değiliz ama Amasyalıyız babamın dedesi trabzondan amasyaya yerleşme ama :)
Aaaaa amasyalımısın Can'ım sen bian yüzümde Kocaman gülümseme oldu ben de Amasyalıyım bizim çorbamız meşhur ya hem biz kırık yarmayla yaptığımız için çok daha güzel oluyo her yöre bilmiyo kırık yarmayı

Evet canım Taşova :) dimi yaa pirinç de neymis :)

Hata ettim dün ağzını açıyor diye coştum sabah kayısı, ceviz,bebe biskuvisi verdim öğlen yeşil mercimek. İki değişik tat verdiğim için hangisi dokundu tam bilmiyorum ama burda yiyen diğer bebeklere ceviz dokunmamış tı mercimeğe bağlıyorum.

Ceviz alerji yapar zaten huzursuzluk yapmaz mercimek dokunmustur :/ şimdi nasıl canım rahatladı mı kuzu

Erzurumdayken öğrendim bende buğday çorbasını içine aş otu koyarlar ben maydanoz koyuyorum çok seviyoruz.Büyük bir paket haşlar parçalara bölüp buzluğa atarım haftada birgün yaparım.Büyük kızımın çorbası. Çok lezzetli.

Soğuk corba mi yapıyorsun canım

Ceviz alerji yapar zaten huzursuzluk yapmaz mercimek dokunmustur :/ şimdi nasıl canım rahatladı mı kuzu
Zar zor uyuttum az önce, nasıl birşeyse ne gaz damlası kar etti ne calpol bir sese ağladı evladım hiç böyle olmamıştı. Kırmızı mercimeği çok seviyor hiç dokunmuyor ondan veririm artık birdaha yeşil mercimek görmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…