Gittim uyuyayim dedim nerdeee geri kalktım,canım haşlanmış yaklaşık 2 buçuk su bardağı buğdayı, tepeleme 6-7 kaşık yoğurdu,bir fincan kadar unu birde bir yumurtayı tencereye koyuyorum çırpma teliyle iyice çırpıyorum üzerine su ekliyorum ocağa koyuyorum içine bir yemek kaşığı kadar tereyağ ekliyorum indirmeye yakın maydanozunu ekliyorum,tuzunu en son ekliyorum yoğurt kesilmesin diye altını kapattık tan sonra.
Spor sonrasi dagilmis ben :-/
Huysuz muydu?Kızlar mercimek mi dokundu gece uykusunda kalkıp oturuyo duramayip yüz üstü dusuyo sabaha kadar kolum üzerinde tuttum
Amiiin büyüdü ya sipam :) hamileyken gecmedi zaman da şimdi koşuyor mübarek.Anaaaammm büyümüş yaaa senin oğlan sanada benziyo birazcık maşallah Rabbim hiç zorluk yasatmasin yavrularimiza
Huysuz muydu?
ohh maşallah yarasınBana ve kardesime benzetiyorlar tospami :) bu da çeçilli resmi. Simdi yerden kirinti toplayacagim :-/
Iste o bizde de var. Uykusunu almis gibi uyaniyor neden bilmiyorum.Huysuz değil bi ara yüz üstü döndü bana bakıp guluyodu noldu dedim bi korktum emeklemeye çalışıyordu sonra uyumuş ustunuorttum donderdim yatirdim
Amin :) sevdi mi senin bal surat cecil peynirini? Gerci agladi demistin dimi elinden alinca :)ohh maşallah yarasın
sevmek ne keliime bayıldıı biraz da fazla yedi ishal oldu o gün ilk defa paçalardan aktığını gördükAmin :) sevdi mi senin bal surat cecil peynirini? Gerci agladi demistin dimi elinden alinca :)
Alt tarafı verdiğim 2 mama kaşığını geçmez ama yinede dediğin gibi ağır geldi sanırım bcanumGeçmiş olsun. Ağır geldi galiba.
Baktimi doktor canımne dedi
geçmiş olsun :/ çabucak toparlar inşallah zayıflığı çok takma iyi olsunlar sağlıklı olsunlar yeterTeste gore grip dedi ama burun akıntısı oksuruk vs yok, mikrop almış dedi hastalığı uzun surdu belki tam iyileşmeden tekrar atak yaptı inşallah toparlariz biranonce zaten çok zayifiz bu hastalıklar daha beter yapti allah beterinden korusun
Azerılerde kısnıse kesnıs derler ve cok kullanırız bızde)))Biz kafkas göçmeniyiz ama erzurumda öğrenmiş olabilir babannem :) çünkü taze kişnişe aş otu der, erzurumlular öyle derler :)
Ayyysevmek ne keliime bayıldıı biraz da fazla yedi ishal oldu o gün ilk defa paçalardan aktığını gördük
Korktum bende vermedim bi daha :/Ayyysevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Teste gore grip dedi ama burun akıntısı oksuruk vs yok, mikrop almış dedi hastalığı uzun surdu belki tam iyileşmeden tekrar atak yaptı inşallah toparlariz biranonce zaten çok zayifiz bu hastalıklar daha beter yapti allah beterinden korusun
geçmiş olsun :/ çabucak toparlar inşallah zayıflığı çok takma iyi olsunlar sağlıklı olsunlar yeter
Geçmiş olsun canım yemeklerine sarımsak kat ben katiyom bi iştahlı oldu maşallah yaa soganda kat doğal antibiyotik mis ama yagda kavurma soğani besinleri olmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?