Belki bir kerede cok yediginden olmuştur. Aliskin degil ki bunyeler daha.Korktum bende vermedim bi daha :/
VaaayŞimdi kızlar size bisey anlatayım geçenlerde kk dan aradılar prima elcisiymis dün 60li prima aktif bebek yolladılar zaten bizde onu kullanıyorduk bu ayı çıkarırız artık çocuğun totosu ne bereketliymis diyom
Nasıl yani niye yolladılarkiŞimdi kızlar size bisey anlatayım geçenlerde kk dan aradılar prima elcisiymis dün 60li prima aktif bebek yolladılar zaten bizde onu kullanıyorduk bu ayı çıkarırız artık çocuğun totosu ne bereketliymis diyom
Rondodan ceksenEki Görüntüle 1810726 Bzide 2 gündr annemdeydik dün gece geldik bu bisküvileride orda yaptım ama sewmedi sıpa yemiyo tam bugday unu kullandm onun içindeki tahıllar rahatsız ediyo galiba öksürüyo
Onuda hiç denemedim sıcak su katıp eziyorum sonra ne koycaksam içine onlarla karıştırıyorum yemedi ilk hippn bisküvisini werdim tabi ondan sonra benim yaptıgımı begenmedi hanımRondodan ceksen
Hipp denemedim 6.ayin sonunda diyor diye sonra da alamadim bi. Doğuştan gurme yahu bunlar :)Onuda hiç denemedim sıcak su katıp eziyorum sonra ne koycaksam içine onlarla karıştırıyorum yemedi ilk hippn bisküvisini werdim tabi ondan sonra benim yaptıgımı begenmedi hanım
Aynen öyleler mantar çorbasıda ilk çorbamızdı bizm bigün ben yerken saldrdı kaşıga tadına baktrdım istedi dewamını oturup yarım kase içirdimHipp denemedim 6.ayin sonunda diyor diye sonra da alamadim bi. Doğuştan gurme yahu bunlar :)
Oh masallah :) bende bi lokma et verdim sonrasini eller havada agiz acik beklediAynen öyleler mantar çorbasıda ilk çorbamızdı bizm bigün ben yerken saldrdı kaşıga tadına baktrdım istedi dewamını oturup yarım kase içirdimşimdide pişiriyorum yine dokunmadı sadece azcık kabız oldu
Gece olanı sirf sütlü diye almadim. Süt alerjisi yüzünden ama lezzetli görünüyorEki Görüntüle 1810738 Bunlarda kullandım hipp ürünleri gece mamasını yeni aldım sewdi onuda
Hı alerjisimi var bebişinin :/ ben mantar çorbasınada süt katıyorum dokunmadı şükür. Birde eti nasıl veriyosun ben daha hiç et sogan sarımsak yumurta vermedimGece olanı sirf sütlü diye almadim. Süt alerjisi yüzünden ama lezzetli görünüyor
Vardi atlattik şükür :) kusbasi haslanmis eti didikledim verdim. Yumurta sarisi hergun yarim veriyorum küçük yumurta hasliyorum da. Sogan sarmısak vermedim ama pirasa patates havuc yapıp verdim.Hı alerjisimi var bebişinin :/ ben mantar çorbasınada süt katıyorum dokunmadı şükür. Birde eti nasıl veriyosun ben daha hiç et sogan sarımsak yumurta vermedim
Ohh 6 ay kınanız hayırlı olsun:) resim atsana Can'ım, bizde yoktur öyle şeyler.selam kızlar naber? epeydir giremiyorum okuyamıyorum da artık, sadece face yazanları görüyorum. bizim cephede değişen bişey yok. halen dişimiz yok emeklemek zor geliyor hanım kızımıza yuvarlana yuvarlana gidiyor gideceği yere :) geçen hafta sonu 6 aylık kınamızı yaptık bilen var mı bilmiyorum bizde vardır 6 ay dolunca kına yakılır kızlara sadece ama :) çok güzel oldu epey kalabalıktı kızım da ağlamadı güzeldi :) sizlerde ne var ne yok? kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın bir sonraki buluşmamıza kadar hoşçakalın öptüm hepinizi tek tek
Eylülün kaçında dogdu ogluşunVardi atlattik şükür :) kusbasi haslanmis eti didikledim verdim. Yumurta sarisi hergun yarim veriyorum küçük yumurta hasliyorum da. Sogan sarmısak vermedim ama pirasa patates havuc yapıp verdim.
19 eylül :) kahvaltilari biraz eziyetli olsa da ayri ayri veriyorum. Yumurta sarisi duruma göre zeytinyagina minik ekmek banip veriyorum bir de burada bir peynir var beyaz peynir gibi tuzsuz dokme cerkez peyniri ondan veriyorum bir de klasik çeçil peynirimiz var tuzsuz ondan tutusturuyorum eline :)Eylülün kaçında dogdu ogluşunsabah kahvaltılarını nasıl veriyosun bide bende başlayım yarından itibaren yumurtaya
Ben tam bugday ekmegi didikledim icine oyle yedirdim.Kızlar bugün mercimek,pirinç, soğan, patates,havuç haşladım oğluşa ama biraz sıvı oldu tam buğday unuyla koyulaştırabilir miyim ve nasıl??? Sıvı olunca yemedi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?