2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Şimdi kızlar size bisey anlatayım geçenlerde kk dan aradılar prima elcisiymis dün 60li prima aktif bebek yolladılar zaten bizde onu kullanıyorduk bu ayı çıkarırız artık çocuğun totosu ne bereketliymis diyom

Vaaay

Nasıl yani niye yolladılarki

Onuda hiç denemedim sıcak su katıp eziyorum sonra ne koycaksam içine onlarla karıştırıyorum yemedi ilk hippn bisküvisini werdim tabi ondan sonra benim yaptıgımı begenmedi hanım
Hipp denemedim 6.ayin sonunda diyor diye sonra da alamadim bi. Doğuştan gurme yahu bunlar :)

Hipp denemedim 6.ayin sonunda diyor diye sonra da alamadim bi. Doğuştan gurme yahu bunlar :)
Aynen öyleler mantar çorbasıda ilk çorbamızdı bizm bigün ben yerken saldrdı kaşıga tadına baktrdım istedi dewamını oturup yarım kase içirdim şimdide pişiriyorum yine dokunmadı sadece azcık kabız oldu

Oh masallah :) bende bi lokma et verdim sonrasini eller havada agiz acik bekledi

Gece olanı sirf sütlü diye almadim. Süt alerjisi yüzünden ama lezzetli görünüyor
Hı alerjisimi var bebişinin :/ ben mantar çorbasınada süt katıyorum dokunmadı şükür. Birde eti nasıl veriyosun ben daha hiç et sogan sarımsak yumurta vermedim

Hı alerjisimi var bebişinin :/ ben mantar çorbasınada süt katıyorum dokunmadı şükür. Birde eti nasıl veriyosun ben daha hiç et sogan sarımsak yumurta vermedim
Vardi atlattik şükür :) kusbasi haslanmis eti didikledim verdim. Yumurta sarisi hergun yarim veriyorum küçük yumurta hasliyorum da. Sogan sarmısak vermedim ama pirasa patates havuc yapıp verdim.

Ohh 6 ay kınanız hayırlı olsun:) resim atsana Can'ım, bizde yoktur öyle şeyler.

Vardi atlattik şükür :) kusbasi haslanmis eti didikledim verdim. Yumurta sarisi hergun yarim veriyorum küçük yumurta hasliyorum da. Sogan sarmısak vermedim ama pirasa patates havuc yapıp verdim.
Eylülün kaçında dogdu ogluşun sabah kahvaltılarını nasıl veriyosun bide bende başlayım yarından itibaren yumurtaya

Kızlar bugün mercimek,pirinç, soğan, patates,havuç haşladım oğluşa ama biraz sıvı oldu tam buğday unuyla koyulaştırabilir miyim ve nasıl??? Sıvı olunca yemedi kuzum

Eylülün kaçında dogdu ogluşun sabah kahvaltılarını nasıl veriyosun bide bende başlayım yarından itibaren yumurtaya
19 eylül :) kahvaltilari biraz eziyetli olsa da ayri ayri veriyorum. Yumurta sarisi duruma göre zeytinyagina minik ekmek banip veriyorum bir de burada bir peynir var beyaz peynir gibi tuzsuz dokme cerkez peyniri ondan veriyorum bir de klasik çeçil peynirimiz var tuzsuz ondan tutusturuyorum eline :)

Yine şişmanlık konusu açmışlar yine bunalıma girdim ya şu yazıları okumasam sıkıntı yok yani..Suratıma bakıp idare ediyorum.. Yazıları okuyunca gözüm aşağı kayıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…