2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

H
hıı tmm canım saol 1 gün varmış aralarında benimkide 18 eylül

Kızlar bugün mercimek,pirinç, soğan, patates,havuç haşladım oğluşa ama biraz sıvı oldu tam buğday unuyla koyulaştırabilir miyim ve nasıl??? Sıvı olunca yemedi kuzum
Onu katılaştırmanın yolu tavada un kavurup içine dökmek bebeğe o şekilde verilirmi bilmem canım.Tel şehriye ekle istersen hem toplar biraz içine ekmek niyetine olur..

kızlar hurma verdiğinizi okumuştum.her gün bitane versem fazla olur mu.muhallebi ya da mamaya katıcam.

Kizlar benim oglum beni sevmiyor mu acaba? Geldigimde ustume atlamiyor
Çok seviyor seni öyle şeyler düşünüp üzme kendini çalıştığın için beynin sana oyun oynuyor herşeyi yetersiz hissettiriyor çalışmadığın zamanlarda onunla farklı şeyler yap ona bakanlardan farkın olduğunu anlasın.Hoş gece uyandığında ilk seni görüyor bu fark için yeterli ama olsun.Üzme kendini o hep en çok en çok seni sevecek..

Benimki yanina yumurta kirar
Nöbetçi bugün msj attım demin akşam vyemeklerinden pilav ve makarna çeşitleri ni çıkarıyorum..Cevap: Pilav,makarna,ekmek,tatlı hepsini çıkarBu adam beni öldürecek insan der hayatım sen emzikli kadınsın Yemenden kısma, emzirmeyi bırakınca yaparsın diyet... Nerdeeeee öyle koca eskidendi öyle kocalar eskiden

Adam da ne yapsa yaranamıyo ayol ben de benimki kazara ağzından bişey kaçırsın alınayım trip atayım sonra da çok fena gaza gelip diyete başlıyayım diyorum da adamın ağzından hep 'ne yeseK' çıkıyor

Ne güzel umursamiyorsa daha ne benimkide bana şişmansın falan demedi hiç ama kilo sevmez ben bilirim onu bilmem bile beni sinir ediyor..

Et haslamistim eti minik minik didip verdim bebegime guzelce yedi lakin gozunden uyku akan bebenin uykusu kaçtı eti sindircem diye mi ugrasiyo bilmem kusup duruyo:)

Benimki artik orta yolu buldu. Öyle diyor aliniyorum böyle diyor kiziyorum. Sen bilirsin diyo artik bana ben her türlü yerim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…