- 29 Haziran 2015
- 318
- 440
- 103
- 32
hıı tmm canım saol 1 gün varmış aralarında benimkide 18 eylül19 eylül :) kahvaltilari biraz eziyetli olsa da ayri ayri veriyorum. Yumurta sarisi duruma göre zeytinyagina minik ekmek banip veriyorum bir de burada bir peynir var beyaz peynir gibi tuzsuz dokme cerkez peyniri ondan veriyorum bir de klasik çeçil peynirimiz var tuzsuz ondan tutusturuyorum eline :)
Onu katılaştırmanın yolu tavada un kavurup içine dökmek bebeğe o şekilde verilirmi bilmem canım.Tel şehriye ekle istersen hem toplar biraz içine ekmek niyetine olur..Kızlar bugün mercimek,pirinç, soğan, patates,havuç haşladım oğluşa ama biraz sıvı oldu tam buğday unuyla koyulaştırabilir miyim ve nasıl??? Sıvı olunca yemedi kuzum
Du bakimmYine şişmanlık konusu açmışlar yine bunalıma girdim ya şu yazıları okumasam sıkıntı yok yani..Suratıma bakıp idare ediyorum.. Yazıları okuyunca gözüm aşağı kayıyor.
3 çeşit yemek pisirmicem aslında tek yemek pisircem eşime desem ,sen yine 3 çeşit yap sen bitanesini ye derDu bakimm
Benimki yanina yumurta kirar3 çeşit yemek pisirmicem aslında tek yemek pisircem eşime desem ,sen yine 3 çeşit yap sen bitanesini ye der
Sevmez mi hic yahu :) belki kendince trip atiyordur minik.Kizlar benim oglum beni sevmiyor mu acaba? Geldigimde ustume atlamiyor
Kizlar benim oglum beni sevmiyor mu acaba? Geldigimde ustume atlamiyor
Çok seviyor seni öyle şeyler düşünüp üzme kendini çalıştığın için beynin sana oyun oynuyor herşeyi yetersiz hissettiriyor çalışmadığın zamanlarda onunla farklı şeyler yap ona bakanlardan farkın olduğunu anlasın.Hoş gece uyandığında ilk seni görüyor bu fark için yeterli ama olsun.Üzme kendini o hep en çok en çok seni sevecek..Kizlar benim oglum beni sevmiyor mu acaba? Geldigimde ustume atlamiyor
Nöbetçi bugün msj attım demin akşam vyemeklerinden pilav ve makarna çeşitleri ni çıkarıyorum..Cevap: Pilav,makarna,ekmek,tatlı hepsini çıkarBenimki yanina yumurta kirar
Nöbetçi bugün msj attım demin akşam vyemeklerinden pilav ve makarna çeşitleri ni çıkarıyorum..Cevap: Pilav,makarna,ekmek,tatlı hepsini çıkarBu adam beni öldürecek insan der hayatım sen emzikli kadınsın Yemenden kısma, emzirmeyi bırakınca yaparsın diyet... Nerdeeeee öyle koca eskidendi öyle kocalar eskiden
tabiki seviyor. nazlaniyordur sanaKizlar benim oglum beni sevmiyor mu acaba? Geldigimde ustume atlamiyor
Ne güzel umursamiyorsa daha ne benimkide bana şişmansın falan demedi hiç ama kilo sevmez ben bilirim onu bilmem bile beni sinir ediyor..Adam da ne yapsa yaranamıyo ayolben de benimki kazara ağzından bişey kaçırsın alınayım trip atayım sonra da çok fena gaza gelip diyete başlıyayım diyorum da adamın ağzından hep 'ne yeseK' çıkıyor
Ne güzel umursamiyorsa daha ne benimkide bana şişmansın falan demedi hiç ama kilo sevmez ben bilirim onu bilmem bile beni sinir ediyor..
Nöbetçi bugün msj attım demin akşam vyemeklerinden pilav ve makarna çeşitleri ni çıkarıyorum..Cevap: Pilav,makarna,ekmek,tatlı hepsini çıkarBu adam beni öldürecek insan der hayatım sen emzikli kadınsın Yemenden kısma, emzirmeyi bırakınca yaparsın diyet... Nerdeeeee öyle koca eskidendi öyle kocalar eskiden
Sen zayıfsin güzelim takma kafana..
Benimki artik orta yolu buldu. Öyle diyor aliniyorum böyle diyor kiziyorum. Sen bilirsin diyo artik banaben her türlü yerim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?