2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ha bu arada içgüdülerine güven herkesin dediğiyle yola çıkma. İlk hafta, benimki bi ara çok mama içmişti, burda sormuştum şu kadar saatte şu kadar içti diye, bitanesi bilip bilmeden cevap yazmış o kadar çok verilir mi, çocuğu çatlatıcak mısın falan diye, üzülmüştüm meğer normalmiş doktorumuzun dediğine göre. İyi niyetli yazmıştır muhakkak ama 1. Bilmeden yorum yaptı ve beni panikletti 2. Her çocuk aynı olamaz ki benimki kilolu doğdu o yüzden çok içmesi normalmiş 3. Dediğim gb çocuk seni yönlendiriyo zaten.

Can'ım sen emzirmeden sağıp biberonla mı veriyorsun hep?

Sana katılıyorum canim benim bebeğim de iri doğdu 4300 gr ilk gün hastanede durduramadik yavrum açmış 30 cc yetmedi 90 cc ile ancak susturdu hemşire sonra sütüm gelince yavaş yavaş azalttım şimdi emziriyorum yetmezse 30 cc yatarken veriyorum sadece

Canim duzeni cok iyiydi tam iki saatde bi uyaniyodu 120cc yiyodu gecenlerde uyku sorunu yasadik tam 20saat fln uyanmadi o gu. Bugun duzen gitdi sagligindan endiseleniyorum Allah korusun doktorun rahatligina kiziyorum yoksa kuzumun duzeni vardi simdi yok ama

Maaşallah Can'ım, kilo alımı Nasıl?

Cnm dut kurusumu eger oleyse varsa arayip bulayim benim bebegim ikinmakdan gobek fitigi oldu

ayy o kucağa alıştırma diyenlerin ağzına ağzına kürekle vurasım geliyor yere koyunca durmuyor çocuk ağlıyor napalım vicdansızlar mı nedir yahu.
Küçücük bebek anne sevgisi şefkati istiyor allahim böyle kucaga alinca nasilda susuyorlar dimi hele o omuzda uyumalari yokmu agzi acikkk yerim onlari yeeeer

Cnm dut kurusumu eger oleyse varsa arayip bulayim benim bebegim ikinmakdan gobek fitigi oldu
Dut kurusu evet ben kaynatıp suyunu içiyordum bak yanlış anlaşılma olmasın ben gaz için değil süt olsun diye içmiştim garanti veremiyorum...bu arada ben iki gündür kimyon verdim ama Bi gelişme yok devam etsem mi bilemedim

Simdi dut suyu icmiyor musun canim?

Canim ben kendimi panik bilirdim, sen benden paniksin :) ama seni anliyorum, istahli bebek birden gazdan yiyemeyince insan sinir oluyor, benim de oyle maalesef. Gaz damlalari da bir ise yaramadi.
Bir de benim her bezde kaka oluyor, sanki ne yedi de cikardi anlamiyorum

Fotondaki senin oglun mu canim maasallah ne kadar buyumus

Panigim cnm ama haksizda degilim canim doktora anlatamiyorum ya dil anlamiyo sanki sinir oluyorum.istahsiz demin 30cc zorla yemisdi ikindi ikindi kusdu sagligindan korkuyorum cnm

Valla ben bi kere yaptım dut kurusu suyunu, ama tadını hiiiiiiç beğenmedim ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…