2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yok ya az daha var yolum
Valla güzelim uykusuzumm,yorgunum,sinirliyim kendime ayıracak 5 dakikam yok kuaförüm kendime hayrım yok..3 buçuk 4 ay herşey okadar güzeldi ki sonra bu diş belasımı,gaz belasımı bilmiyorum.. Zindan oldu hayat ya gece sürekli kalkmalar beni bitirdi.. Hiç bir şeye başliycak gücüm yok..Herşey güzel olacak derken herşey dahada kötülesiyor..2 gündür yarım saatte bir kalkıyor ben nasıl spor yapayım zaten geberiyom yorgunluktan.. Bilemiyorum ya depresyona doğru emin adımlarla ilerliyorum..

Bakmayın böyle dediğime ben gece 12 den sonra hemen melankoli ye bağlanırım Allah var gam yok Allah ın izniyle, her halime şükürler olsun evim huzurlu evlatlarım sağlıklı yeter bana, şimdi biraz uyku öpüyorum iyi geceler..

iyi geceler sıkıntı yapma kendine cok iyi idare ediyorsun bence

Ben esime kum torbasi istiyorum eve dedim artik bi ara. Sinirlerim yiprandi evlendigimden beri ugrasiyorum esimin ailesi kaybedilen bebekler hamile kalamama falan. Sonunda kuzum geldi herseye tek basim yetmeye zorlandim. Esime yansitmamaya calistim ama sonunda patladim bi ara bagirdim cagirdim. Sonra zaten evi dip kose temizledim cildira cildira. Simdi temiz tutuyorum falan da en azindan onu takmiyorum. Annemler 3 saatlik uzaklikta gelemiyorlar hayvanlar var diye. Evlendigimden beri gelin diye yalvarmaktan bunaldim. Ben olsam aksam gelir sabah dönerim ama gelmiyorlar iste alismislar gitmeme. Annemler özler gideyim arayayim esime yetiseyim cocuguma eve yetiseyim aman esimin ailesini hos tutayim herseye ragmen.... kendimi dünyanın tam ortasindaymisim da herkes beni mutlu etsene der gibi etrafima toplanmis gibi hissediyordum. ver ver ver nereye kadar? Oluruna biraktim. Düzeldi mi hayir. Hala ailem gelmiyor hala ev benden dünya is bekliyor hala cevremde arkadasim yok kimsem yok komsu dahil. Ama cok da seyime modundayim tabiri caizse. Oldugu kadar.

Son düzenleme:
Ben bu konuları bilmiyordum canım bebeklerini kaybettiğini Allah sabır versin..Ne güzel sana bebeğini bağışlamış Allah uzun ömür versin..Eğer eşin sana destekse hiç bir şeyi umursama,Eşin le ilişkin iyi olsun yeter ben 16 yıldır gurbetteyim en zor anlarımda yanımda sadece eşim ve çocuklarım vardı..Sende sadece kendi aileni umursa herkesin kendine göre bir hayatı var, senin aileni dert edip üzülme gelirlerse gelirler gelmezlerse herkes yerinde sağolsun.. Eşinin tarafını da kötü bir film gibi düşün az sonra gidecekler ve film bitecek..Ciddiye alma nekadar umursarsan okadar üzülürsün..İnsan başkasının yumruğunu görmeden kendininkini balta sanarmış..Çocuğum çok yaramaz yerinde durmuyor diye şikayet eden bir annenin,evladım yatalak keşke kalkıp bütün evi birbirine katsa diye dua etmesini gördüğünde kendisine kızması gibidir hayat..Senin şikayet ettiğin şey başkasının duası dır.. O yüzden hiçbir şeyi kafana takma..Kendi evine odaklan kimseyi umursama..Hayat umursamayinca güzel

ne güzel yazmışsın ağzına eline sağlık bende benzer şeyler yazacaktım canım :)

Amin insallah. 23-8-5 haftalik var. Hastanelerden nefret etmistim artik. Evlendigimin birinci haftasi 8 ayligina okul yakin diye gonderilen gorumcem. Tam okul dinemi bitti derken 4 ay sonra 7 ayligina ise soktuk yakinlarda diye kakalanan kaynim da cabalari iste tam da dedigin sebepten toparlandim ben hep. Derdini gördüm derdimden utandim derler ya hani. Hep daha kötüsünü düşündüm şükrettim. Ne diyeyim Allah bugunumuzu aratmasin.

Sen güçlü bi kadınsın canım kolay kolay yıkılmazsın laz damarı var sende de :)ben anlatsam üç cilt roman olurr sallamıyorum artık yada çabalıyorum sallamamak için

Sen güçlü bi kadınsın canım kolay kolay yıkılmazsın laz damarı var sende de :)ben anlatsam üç cilt roman olurr sallamıyorum artık yada çabalıyorum sallamamak için
Ne kadar guclu olsan da bazen yaslanmak istiyorsun. O yuzdendi ya israrim aileme. Ama Allah sasirtmasin es konusunda cok sansliyim yoksa yiter giderdim galiba. Neyse gece bitti kasvet bitmedi yahu :-/

Ne kadar guclu olsan da bazen yaslanmak istiyorsun. O yuzdendi ya israrim aileme. Ama Allah sasirtmasin es konusunda cok sansliyim yoksa yiter giderdim galiba. Neyse gece bitti kasvet bitmedi yahu :-/
bende çok bekledim ailemden sürekli hayal kırıklığına uğrattılar en son geldiklerinde yalvardım gitmeyin diye o kadar yoldan geldniz toplasan 5 gün durmadılar ya sabahın köründe gezmeye gittiler yada kardeşime bi derdime derman olmadılar bahaneleri de biz sıkılıyoruz burda :/ napcaksın elden bişey gelmiyor işte şükür ki aynen eşim çok destek büyük oğlum arkadaşım sırdaşım yardımcım Allah bozmasın

Bizimkiler iki aksam kalsa öpüp basima koyacam neyse bende bi destekci dogurdum kendime benden cok ilgisini su an battaniye fermuari cekse de napalim (bakiyor bir de nolmus diye sipa) keske azicik su bosvermislik geninden kataymislar mayamiza yahu

Tamam oynuyordu da bu sefer ciddiyete bindirdi :-/ kaslar catiliyor isaret ve basparmagi hazirliyor o ara hop kistiriyor buruyor indiniyorum elinini diger eliyle uzaniyor bu sefer.
ben neler yaptım tepki gösterdikçe daha da hoşuna gitti sıpanın Allahtan ısırmayı asılmayı unuttu

Benim kız da 2 hafta önce 3-4 gece öyleydi saat başı uyandı. Sonra geçti. Bence bir dönem büyüme atağına giriyorlar.

İnş geçicidir Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…