Kim lösemiydi kuzum Allah rahmet eylesinKeşke yakın otursaydik birbirimize acaba yine böyle iyi arkadaş olurmuyduk toplanıp çay icerdik dertlesirdik benim arkada kimsem yok bi ablam var Trabzon da evlendi geçen yıl 31 martta vefat etti losemiydi 2009da evlenmistiler gezmek istemiyo o da haklı amcaeeşleri var ikisi de birbirini kıskanır gelir birbirini çekiştirir babannem var 90 yaşında annem olsaydı herhalde bu kadar düşünürdü diyom bazen yolculuk yapamaz o da uniden arkadaşlarım geliyo bazen çok mutlu olutom esimde en erken 10da eve gelir ama akrabaları surekli gelir dün geldiler mesela onlar gelince evde koşarak iş yapiyom kalabalık sofra hazirlamam lazım en iyisi sıkılınca aliyom çocuğu market mağaza geziyom
Allah rahmet eylesin canım ablana da sabır versinAblanin eşi eniştem losemiydi 6 yıl evli kaldılar 5 dün 6 yaşına girdi ablamin çocuğu
Allah rahmey eylesin canım ablana da sabır versin
Allah sabir versinAblanin eşi eniştem losemiydi 6 yıl evli kaldılar 5 dün 6 yaşına girdi ablamin çocuğu
Allah sabır versin ablanaKeşke yakın otursaydik birbirimize acaba yine böyle iyi arkadaş olurmuyduk toplanıp çay icerdik dertlesirdik benim arkada kimsem yok bi ablam var Trabzon da evlendi geçen yıl 31 martta vefat etti losemiydi 2009da evlenmistiler gezmek istemiyo o da haklı amcaeeşleri var ikisi de birbirini kıskanır gelir birbirini çekiştirir babannem var 90 yaşında annem olsaydı herhalde bu kadar düşünürdü diyom bazen yolculuk yapamaz o da uniden arkadaşlarım geliyo bazen çok mutlu olutom esimde en erken 10da eve gelir ama akrabaları surekli gelir dün geldiler mesela onlar gelince evde koşarak iş yapiyom kalabalık sofra hazirlamam lazım en iyisi sıkılınca aliyom çocuğu market mağaza geziyom
Geçmiş olsun canm oglunn neyi var dişmi çıkartıyorbisoru başınız sağolsn cnm.
@EcDUbebeem ne güzel konuşmuşsunuz kötü şeyler ama şükretmeyi hatırlatıyo. Bn de çok yalnız kaldım aynı şehirde yakın yerlerdeyim herkesle ama bazı sorunlar yaşadık aileden bi tek annemle görüşüyoruz o da yetişebildiği kadar çalışıyo çünkü ama sağolsun o kadar destek bile eşim hariç herkesten fazla. Akrabalr işinde gücünde. Eşimin ailesi yanımızda ama hiç bi faydaları yok. Kv 1 tabak yemek getirir sonra çok yardımcı oluyor gibi davranır faydasından çok zararı var yüzünü göresim yok. Çok yakın arkadaşlar hatta dostlar haftada en az 2 kez sabaha kadar bizde takılırken oğlum huysuz ağlıyo kucak istiyo diye şimdi ayda 1 kez falan anca geliyo biz de gitmiyoruz o yüzden. Çok kırıldım insanlara. Oğlum da sağolsun huysuz ama çok şükür sğlıklı olsun da dün akşam gece ateşlendi falan çok üzüldük. Herşeyden önce sağlık. Gerisini de Allaha havale etmekten başka bişey gelmiyo elden. Allah eşimden ve annemden razı olsun. Tabiki sizlerden de gerisi hikaye
Sağol cnm diş çıkartıyo ondan diye düşündük ama aslında eşim hastaydı şimdi bana geçti sanırım kuzuma da bulaştı burnu akmaya başladı. Hafif şekilde geçirdik biz sadece boğazda yanma ama oğlumda ateş yaptı. Calpol verdik akşam ve gece şimdi şükür yok ateşi ama calpol vereli 6 saat oldu yine versem mi diye düşünüyorm da yok ateşi vermesem daha iyi olur sanırımGeçmiş olsun canm oglunn neyi var dişmi çıkartıyor
Bn izmirliyim izmirdeyim de çoğunluk istanbul sanırım :)İstanbulda yaşayanlar kimler
Benm kızda 2 kere hastaland 1 ay öncesnds hiç vermedm calpol fitil veriyodum ben bide dktr ventolinle klamer şurıp yazmıştı bogaz enfeksyonu için onlardan veriyodumSağol cnm diş çıkartıyo ondan diye düşündük ama aslında eşim hastaydı şimdi bana geçti sanırım kuzuma da bulaştı burnu akmaya başladı. Hafif şekilde geçirdik biz sadece boğazda yanma ama oğlumda ateş yaptı. Calpol verdik akşam ve gece şimdi şükür yok ateşi ama calpol vereli 6 saat oldu yine versem mi diye düşünüyorm da yok ateşi vermesem daha iyi olur sanırım
Banada sanki ist. Kimse yok gibi geldiBn izmirliyim izmirdeyim de çoğunluk istanbul sanırım :)
Başınız sagolsun Allah sabır versinbisoru ablan için uzuldum cocukla kalmis , babasiz zordur buyutmek Allah kolaylik versin
Ben ablami kaybettim kanser denmayista 5 yil olacak 4 aylik bebegini aldilar karnindan tedavi ilaclar etkilemistir sakat dogar diye o öldu kaynanasi gorumceleri aramaz oldu zaten 2 sene gecmeden evlendi eşi erkek ölünce kadin duruyorda kadin ölünce erkek hemen yenisine bakiyor.
oo günaydın sizde yeni mi başladı alışırsın alışırsın
Başınız sağolsun cnm malesef aynen dediğin gibi oluyo belki hakkıdır evlenmek ama bu boşanmışlık değil ki ölüm belki 5 sene falan geçse bu kadar yadırganmaz ya da bilemedim işte eninde sonunda adamlar evleniyobisoru ablan için uzuldum cocukla kalmis , babasiz zordur buyutmek Allah kolaylik versin
Ben ablami kaybettim kanser denmayista 5 yil olacak 4 aylik bebegini aldilar karnindan tedavi ilaclar etkilemistir sakat dogar diye o öldu kaynanasi gorumceleri aramaz oldu zaten 2 sene gecmeden evlendi eşi erkek ölünce kadin duruyorda kadin ölünce erkek hemen yenisine bakiyor.
Sağol cnm aklımda bulunsun bn de daha önce 1 kez vermiştim şimdi 2 kere verdim inşallah bi daha gerek kalmaz. Bu arada oğlum da 18 eylül doğumluBenm kızda 2 kere hastaland 1 ay öncesnds hiç vermedm calpol fitil veriyodum ben bide dktr ventolinle klamer şurıp yazmıştı bogaz enfeksyonu için onlardan veriyodum
Valla cnm oğlum doğduğundan beri her ne kadar dışarı çıksak da şehrin güzelliğini pek yaşayamadan geri dönüyoruzEşim izmirli ne ozledim o guzelim sehri ooffff ooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?