- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
cok tatlısın canim ya kendi kendini cevaplayip teselli edebilen depresyona girmez bence.:) cok takdir ettim ve hic unutmayalim.insallah her sey daha iyi olacak. ALLAH VAR KEDER YOK rahmetli babacigimin en cok kullandigi cumledir.Bakmayın böyle dediğime ben gece 12 den sonra hemen melankoli ye bağlanırım Allah var gam yok Allah ın izniyle, her halime şükürler olsun evim huzurlu evlatlarım sağlıklı yeter bana, şimdi biraz uyku öpüyorum iyi geceler..
Gecmis olsun ogluna. Hayatin keskin virajlarindan ilk evlenince sonra da çocuk dogunca gectik. Geride kalana da selam olsun umrumda bile degiller. Bu yaz elimden geldigince gezmek istiyorum ne balayimiz oldu be bi tatilimiz. Bu sene istiyorum hak ettik bence. Kimseyi de takmak istemiyorum pesime cekirdek aile gider geliriz.bisoru başınız sağolsn cnm.
@EcDUbebeem ne güzel konuşmuşsunuz kötü şeyler ama şükretmeyi hatırlatıyo. Bn de çok yalnız kaldım aynı şehirde yakın yerlerdeyim herkesle ama bazı sorunlar yaşadık aileden bi tek annemle görüşüyoruz o da yetişebildiği kadar çalışıyo çünkü ama sağolsun o kadar destek bile eşim hariç herkesten fazla. Akrabalr işinde gücünde. Eşimin ailesi yanımızda ama hiç bi faydaları yok. Kv 1 tabak yemek getirir sonra çok yardımcı oluyor gibi davranır faydasından çok zararı var yüzünü göresim yok. Çok yakın arkadaşlar hatta dostlar haftada en az 2 kez sabaha kadar bizde takılırken oğlum huysuz ağlıyo kucak istiyo diye şimdi ayda 1 kez falan anca geliyo biz de gitmiyoruz o yüzden. Çok kırıldım insanlara. Oğlum da sağolsun huysuz ama çok şükür sğlıklı olsun da dün akşam gece ateşlendi falan çok üzüldük. Herşeyden önce sağlık. Gerisini de Allaha havale etmekten başka bişey gelmiyo elden. Allah eşimden ve annemden razı olsun. Tabiki sizlerden de gerisi hikaye
Kiyisindan döndük :) yilsonuna ertelendi tayin bakalimİstanbulda yaşayanlar kimler
HadiiKiyisindan döndük :) yilsonuna ertelendi tayin bakalim
Basaksehir bahcesehir tarafi :)Hadiiist neresine geliceksnz varmı aklınzda bi yer
bisoru başınız sağolsn cnm.
@EcDUbebeem ne güzel konuşmuşsunuz kötü şeyler ama şükretmeyi hatırlatıyo. Bn de çok yalnız kaldım aynı şehirde yakın yerlerdeyim herkesle ama bazı sorunlar yaşadık aileden bi tek annemle görüşüyoruz o da yetişebildiği kadar çalışıyo çünkü ama sağolsun o kadar destek bile eşim hariç herkesten fazla. Akrabalr işinde gücünde. Eşimin ailesi yanımızda ama hiç bi faydaları yok. Kv 1 tabak yemek getirir sonra çok yardımcı oluyor gibi davranır faydasından çok zararı var yüzünü göresim yok. Çok yakın arkadaşlar hatta dostlar haftada en az 2 kez sabaha kadar bizde takılırken oğlum huysuz ağlıyo kucak istiyo diye şimdi ayda 1 kez falan anca geliyo biz de gitmiyoruz o yüzden. Çok kırıldım insanlara. Oğlum da sağolsun huysuz ama çok şükür sğlıklı olsun da dün akşam gece ateşlendi falan çok üzüldük. Herşeyden önce sağlık. Gerisini de Allaha havale etmekten başka bişey gelmiyo elden. Allah eşimden ve annemden razı olsun. Tabiki sizlerden de gerisi hikaye
Komşu geliyosun bana başakşehirdeyim bendeBasaksehir bahcesehir tarafi :)
bisoru ablan için uzuldum cocukla kalmis , babasiz zordur buyutmek Allah kolaylik versin
Ben ablami kaybettim kanser denmayista 5 yil olacak 4 aylik bebegini aldilar karnindan tedavi ilaclar etkilemistir sakat dogar diye o öldu kaynanasi gorumceleri aramaz oldu zaten 2 sene gecmeden evlendi eşi erkek ölünce kadin duruyorda kadin ölünce erkek hemen yenisine bakiyor.
Aaa ne guzel :) bakalim belki eylül gibi belli olur :)Komşu geliyosun bana başakşehirdeyim bende
Oyy kuzumm aynılar saat kaçta dogdu gelişimi nasıl neler yapıyoBaşınız sağolsun cnm malesef aynen dediğin gibi oluyo belki hakkıdır evlenmek ama bu boşanmışlık değil ki ölüm belki 5 sene falan geçse bu kadar yadırganmaz ya da bilemedim işte eninde sonunda adamlar evleniyo
Sağol cnm aklımda bulunsun bn de daha önce 1 kez vermiştim şimdi 2 kere verdim inşallah bi daha gerek kalmaz. Bu arada oğlum da 18 eylül doğumlu
Valla cnm oğlum doğduğundan beri her ne kadar dışarı çıksak da şehrin güzelliğini pek yaşayamadan geri dönüyoruzinşallah biraz daha büyüyünce hep berabet yaşarız. Bu arada çanakkale de güzeldir :) hem gelirsiniz yazın belki
Canm biZde öyle oldk bi kere ateslendi hastalndı antibiyotk fitil ventolin tam iyileşti hop bida yine aynı ilaçlardan verdi doktr ama fitili tam verebilirsin artık ben geçn ay bile tam vermiştim paranox sArkadaşlar kızım hala ateşli 38-39 civarı ateş, 39.5 da oldu bugün çaresiz fitil verdim yarım.. Dün doktora gittik doktor grip dedi ama oksuruk burun akıntısı yok sadece ateş ve huzursuzluk var, bugün 3. Gün ateşleneli grip böyle olur mu?? Sadece atesle??? Değerlerini inceledim çok fark yok normal araliga çok yakın, idrar yolu enfeksiyonuna yok neden olur bu ateş, 3-4 hafta önce gripti antibiyotik kullandık şimdi gene antibiyotik verdi bu kadar ilaçtan korkan ben mecbur başladım ates yuzunden
Bizzİstanbulda yaşayanlar kimler
Sağol cnm inşllh Allah bundan sonra gönlünüze göre versinGecmis olsun ogluna. Hayatin keskin virajlarindan ilk evlenince sonra da çocuk dogunca gectik. Geride kalana da selam olsun umrumda bile degiller. Bu yaz elimden geldigince gezmek istiyorum ne balayimiz oldu be bi tatilimiz. Bu sene istiyorum hak ettik bence. Kimseyi de takmak istemiyorum pesime cekirdek aile gider geliriz.
Sağol cnm sabah 6 da yine ateşi vardı calpol verdik 12 de baktım yoktu şimdi de yok Allaha şükür vermicm sanırımGeçmiş olsun canım şimdi nasil
14:45 te doğdu cnm gelişimi güzel maşallah 2,5 ay emdi 15 gün ben zorladım ama çok sıkılmıştım depresyondaydım sütüm kesildi o yüzden bıraktı. Sonra hep mama. Yoğurda 3. ay başladık öyle olunca erken ek gıda verdik şimdi öğün yiyo herşeyi. Ama yerinde duramayan bi bebekti hala da öyle hiç koltuğa koyup da yattığını bilmem4,5 ay hamileyim gibi kucağımdan inmedi :) şimdi gülüyorm ama o günleri hatırlamak istemiyorm tuvalete bile kucağımda gittiğim günler oldu. Şimdi de pek farklı sayılmaz ama en azından yerde oyuncaklarla oynatıyorm kucağımda çok gezmiyo. Herşeyden çok çabuk sıkılıyo. Geri geri sürünüyo isterse. Emekleme yok. Oturamıyo. Çıplık çığlığa bağırıyo :) yatağında dönmekten uyuyamıyo bu yüzden Y yesil zeytin i çok andım kaç gündür kendi kendime. Hep ayakta durmak ve yürümek istiyo. Uykuya dalamıyo. Bi de kaş çatma olayı var önce gülüyo sonra kaşlarını çatıp sinir oluyo :) bugünümüze çok şükür yani sizde durumlar nasıl??Oyy kuzumm aynılar saat kaçta dogdu gelişimi nasıl neler yapıyo
Cnm çok geçmiş olsun tekrardan. Grip olabilir öyle bn de mesela boğaz yanması var şimdi de ateşim çıktı. Öksürmüyorum da hiç keyfim yok. öyle düşün inşallah geçer bi an önce ilaçları mecbur veriyorz ateş çok önemli. Bi kaç ay önce arkadaşın 1 yaşında kızı ateşlenmiş hafif sonra fitil vermesi gerekirken vermemiş geçer diye herhalde sonra kız havale geçirdi. Sonra neden vermedik diye kendilerini suçladılar o yüzden vermek gerekiyosa yapacak bişey yok malesefArkadaşlar kızım hala ateşli 38-39 civarı ateş, 39.5 da oldu bugün çaresiz fitil verdim yarım.. Dün doktora gittik doktor grip dedi ama oksuruk burun akıntısı yok sadece ateş ve huzursuzluk var, bugün 3. Gün ateşleneli grip böyle olur mu?? Sadece atesle??? Değerlerini inceledim çok fark yok normal araliga çok yakın, idrar yolu enfeksiyonuna yok neden olur bu ateş, 3-4 hafta önce gripti antibiyotik kullandık şimdi gene antibiyotik verdi bu kadar ilaçtan korkan ben mecbur başladım ates yuzunden
Ayy gelin gelin inşallahBasaksehir bahcesehir tarafi :)
Neresindesiniz
Canm biZde öyle oldk bi kere ateslendi hastalndı antibiyotk fitil ventolin tam iyileşti hop bida yine aynı ilaçlardan verdi doktr ama fitili tam verebilirsin artık ben geçn ay bile tam vermiştim paranox s
Sağol cnm inşllh Allah bundan sonra gönlünüze göre versin
Sağol cnm sabah 6 da yine ateşi vardı calpol verdik 12 de baktım yoktu şimdi de yok Allaha şükür vermicm sanırım
14:45 te doğdu cnm gelişimi güzel maşallah 2,5 ay emdi 15 gün ben zorladım ama çok sıkılmıştım depresyondaydım sütüm kesildi o yüzden bıraktı. Sonra hep mama. Yoğurda 3. ay başladık öyle olunca erken ek gıda verdik şimdi öğün yiyo herşeyi. Ama yerinde duramayan bi bebekti hala da öyle hiç koltuğa koyup da yattığını bilmem4,5 ay hamileyim gibi kucağımdan inmedi :) şimdi gülüyorm ama o günleri hatırlamak istemiyorm tuvalete bile kucağımda gittiğim günler oldu. Şimdi de pek farklı sayılmaz ama en azından yerde oyuncaklarla oynatıyorm kucağımda çok gezmiyo. Herşeyden çok çabuk sıkılıyo. Geri geri sürünüyo isterse. Emekleme yok. Oturamıyo. Çıplık çığlığa bağırıyo :) yatağında dönmekten uyuyamıyo bu yüzden Y yesil zeytin i çok andım kaç gündür kendi kendime. Hep ayakta durmak ve yürümek istiyo. Uykuya dalamıyo. Bi de kaş çatma olayı var önce gülüyo sonra kaşlarını çatıp sinir oluyo :) bugünümüze çok şükür yani sizde durumlar nasıl??
Cnm çok geçmiş olsun tekrardan. Grip olabilir öyle bn de mesela boğaz yanması var şimdi de ateşim çıktı. Öksürmüyorum da hiç keyfim yok. öyle düşün inşallah geçer bi an önce ilaçları mecbur veriyorz ateş çok önemli. Bi kaç ay önce arkadaşın 1 yaşında kızı ateşlenmiş hafif sonra fitil vermesi gerekirken vermemiş geçer diye herhalde sonra kız havale geçirdi. Sonra neden vermedik diye kendilerini suçladılar o yüzden vermek gerekiyosa yapacak bişey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?