2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

cok tatlısın canim ya kendi kendini cevaplayip teselli edebilen depresyona girmez bence.:) cok takdir ettim ve hic unutmayalim.insallah her sey daha iyi olacak. ALLAH VAR KEDER YOK rahmetli babacigimin en cok kullandigi cumledir.

Gecmis olsun ogluna. Hayatin keskin virajlarindan ilk evlenince sonra da çocuk dogunca gectik. Geride kalana da selam olsun umrumda bile degiller. Bu yaz elimden geldigince gezmek istiyorum ne balayimiz oldu be bi tatilimiz. Bu sene istiyorum hak ettik bence. Kimseyi de takmak istemiyorum pesime cekirdek aile gider geliriz.

Geçmiş olsun canım şimdi nasil

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah erkekler oöyle işte ablamlar severek evlenmişti şuan evlilik yok zannetmiyomda evlenir çocuğa üvey baba istemiyo

Oyy kuzumm aynılar saat kaçta dogdu gelişimi nasıl neler yapıyo

Arkadaşlar kızım hala ateşli 38-39 civarı ateş, 39.5 da oldu bugün çaresiz fitil verdim yarım.. Dün doktora gittik doktor grip dedi ama oksuruk burun akıntısı yok sadece ateş ve huzursuzluk var, bugün 3. Gün ateşleneli grip böyle olur mu?? Sadece atesle??? Değerlerini inceledim çok fark yok normal araliga çok yakın, idrar yolu enfeksiyonuna yok neden olur bu ateş, 3-4 hafta önce gripti antibiyotik kullandık şimdi gene antibiyotik verdi bu kadar ilaçtan korkan ben mecbur başladım ates yuzunden

Canm biZde öyle oldk bi kere ateslendi hastalndı antibiyotk fitil ventolin tam iyileşti hop bida yine aynı ilaçlardan verdi doktr ama fitili tam verebilirsin artık ben geçn ay bile tam vermiştim paranox s

Sağol cnm inşllh Allah bundan sonra gönlünüze göre versin

Geçmiş olsun canım şimdi nasil
Sağol cnm sabah 6 da yine ateşi vardı calpol verdik 12 de baktım yoktu şimdi de yok Allaha şükür vermicm sanırım

Oyy kuzumm aynılar saat kaçta dogdu gelişimi nasıl neler yapıyo
14:45 te doğdu cnm gelişimi güzel maşallah 2,5 ay emdi 15 gün ben zorladım ama çok sıkılmıştım depresyondaydım sütüm kesildi o yüzden bıraktı. Sonra hep mama. Yoğurda 3. ay başladık öyle olunca erken ek gıda verdik şimdi öğün yiyo herşeyi. Ama yerinde duramayan bi bebekti hala da öyle hiç koltuğa koyup da yattığını bilmem4,5 ay hamileyim gibi kucağımdan inmedi :) şimdi gülüyorm ama o günleri hatırlamak istemiyorm tuvalete bile kucağımda gittiğim günler oldu. Şimdi de pek farklı sayılmaz ama en azından yerde oyuncaklarla oynatıyorm kucağımda çok gezmiyo. Herşeyden çok çabuk sıkılıyo. Geri geri sürünüyo isterse. Emekleme yok. Oturamıyo. Çıplık çığlığa bağırıyo :) yatağında dönmekten uyuyamıyo bu yüzden Y yesil zeytin i çok andım kaç gündür kendi kendime. Hep ayakta durmak ve yürümek istiyo. Uykuya dalamıyo. Bi de kaş çatma olayı var önce gülüyo sonra kaşlarını çatıp sinir oluyo :) bugünümüze çok şükür yani sizde durumlar nasıl??

Cnm çok geçmiş olsun tekrardan. Grip olabilir öyle bn de mesela boğaz yanması var şimdi de ateşim çıktı. Öksürmüyorum da hiç keyfim yok. öyle düşün inşallah geçer bi an önce ilaçları mecbur veriyorz ateş çok önemli. Bi kaç ay önce arkadaşın 1 yaşında kızı ateşlenmiş hafif sonra fitil vermesi gerekirken vermemiş geçer diye herhalde sonra kız havale geçirdi. Sonra neden vermedik diye kendilerini suçladılar o yüzden vermek gerekiyosa yapacak bişey yok malesef

Canm biZde öyle oldk bi kere ateslendi hastalndı antibiyotk fitil ventolin tam iyileşti hop bida yine aynı ilaçlardan verdi doktr ama fitili tam verebilirsin artık ben geçn ay bile tam vermiştim paranox s

Fitil yarım dedi doktor bizimkide paranox verdim ama 37.5 de kaldı ateş.. Geçen hastaligimiz uzun surdu belki de tam iyilesemedi tekrar nuksetti, yemek istemiyor sadece emiyor 2 gundur inşallah geçer biranonce

Sanada geçmiş olsun canım ilaçları mecbur kullanıyorum şuan ateşten bende çok korkuyorum bide çok panik yaptı bebis beni 10 seneden sonra çok zor şartlarda kavuşunca çok normal olamiyorum sanırım inşallah biranonce iyilesiriZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…