2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar bugün mercimek,pirinç, soğan, patates,havuç haşladım oğluşa ama biraz sıvı oldu tam buğday unuyla koyulaştırabilir miyim ve nasıl??? Sıvı olunca yemedi kuzum
Unu fırında pembeleştirirsen, hem gazı gider hemde kokusu. Tavada kavurunca eşit kavrulmuyor. Fırını doktor söylemişti.

Hamilelikle birlikte lazere ara vermiştim. Bugün tekrar başladım. Nedir bu çektiği kadınların ya. Her seansta yeni bir stres. Bebişin bugün hiç iştahı yoktu. Sadece anne sütü aldı. Halbuki bugün onu rastgele bir köye, yeşillikler arasına götürmüştük. Temiz hava iştah açacağına ters tepip iştah kapattı. Bu gece beni yiyip bitirmese iyidir. Yvzbt geçmiş olsun. Umarım bebeğin en kısa zamanda iyileşir.

Fitil yarım dedi doktor bizimkide paranox verdim ama 37.5 de kaldı ateş.. Geçen hastaligimiz uzun surdu belki de tam iyilesemedi tekrar nuksetti, yemek istemiyor saiyor 2 gundur inşallah geçer biranonce
Ya bende yine sorayım d
Halkalı canım siz nerdesiniz
başakşehrdeyiz bizde sık sık bagcılardayım ama annemler orda

Aynı şey bugn biZdede vardı pek bişey yemedi 8 dede uyudu bende az önce 60 ml dewam sütü yaptm verdm uykuda

Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, Hasta olanlara Allah şifa versin. Geçmiş olsun. Çok sayfa birikmiş. Oku Oku bitmedi. Bende tek başınayım. Annem hasta, kardeşimden hayır yok. Annem sadece doğumda 20 gün zorla kaldı. Kaynanamı biliyorsunuz zaten. Geçen okulda toplantı vardı. Gene işe gitmedi çocuğa baktı. Biz rolleri değiştik. O anne ben baba... Kızım babasından gözlerini alamıyor. Benim yüzüme bakmıyor bazen. Bozuluyorum valla. Bacak kadar ama aslında menfaat. Babası onun kaldıracı :) Kucakta geziyor. Devamlı onla oynuyor. Ben iş yaparken oynayıp kucağa alamıyorum.

Aynı şey bugn biZdede vardı pek bişey yemedi 8 dede uyudu bende az önce 60 ml dewam sütü yaptm verdm uykuda
İştahsız bebek çok zor ya. Yesin diye ağzının içine bakıyoruz, zorlama yok. O da şımarıyor, yemiyor. Tükürmeyi de öğrenmiş hanfendi. Afiyet olsun kuzuna. Benimki biberon sevmediği için uyku aralarında bir şeyler tıkıştıramıyorum.

Benim kız da 2 hafta önce 3-4 gece öyleydi saat başı uyandı. Sonra geçti. Bence bir dönem büyüme atağına giriyorlar.

İnş geçicidir Allah kolaylık versin canım
Sağol canım disleri ağrıyor çıkmadan rahat etmicez belli Allah başka sıkıntı vermesin.

Bende seni merak etmiştim acaba müge sınav kagidimi okuyoki gorunmuyo diye düşündüm bende bazen kirlileri toplayıp çöpe atim diyom daha çok zaman geciririz

Amaan bazen ne dedigini bilemiyor bu kocalar. Gitsinler piknige sende esinle gidersib o sıkıntı degil de kaynini ne diye birakiyorlar? Sen kendine yetemiyorsun zaten günah sana

Maşallah cnm size de sağlıklı olsunlar da napalım geçiyo günler :)

Geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun. Şimdi nasil oldu?

Çok şükür iyi cnm hasta gibi ama ateşi düştü

Tşkkr ederm cnm ateşi düştü bakalım burun akıntısı da geçer inşallah en azından keyfi yerinde bugün

bisoru cnm o savunma mekanizması erkeklerdeki. Küçük kaynının sen de kalması çok garip ama

Dün geldi aksam uzeri oğlum unutmus babaanneyi azicik uzak durdu sonra bi baktim can ciger kuzu sarmasi olmuslar cocuk gülüyor ay ne güzel dedim ufaklık ama gece zor uyudu eşim de geç geldi tam salliycam azicik sessizlik lazim bu basliyor oteki gelini anlatmaya en son baktim olmiycak odaya gectim yavrucak uykuyu kacirdi gaz var uyutamadim babasi geldi bagira aglaya uyuttu kadin sordu durdu nesi var niye uyutamadiniz sanki biz iskence ediyoruz oglana kolaysa sen gel uyut dedim icimden cesurca

Bugün de alışveriş yaptik oglana bi ara bi magazada mama aliyordum ( bu arada bebelac meyve puresi aldim elma armut pek begenmedim mecbur aldim biz cay bahcesine oturunca bişey ler yerken tokta olsa aç aç bakiyor kuzum dayanamiyorum onun için aldim ) arkam donuktu bizimki basladi aglamaya meger alışveriş posetini eline vermis azarlar gibi al al demis oglum alinmis azarliyor sanip aglamis aglamaz benim oglum ondan poseti cekmistir elinden eee aglar cocuk yerine bişey verde öyle cek degil mi

Herkez uyudu galiba
Sağol cnm geçti gibi şükür bn uyumadım bi sanırım yatcm artk inşllah :)
Klasik muhabbet:
-nesi var annesi aç mı acaba??
+yok yeni yedi
-uykusu mu var??
+yok yeni uyandı
-gazı var o zmn kesin...
Eski cvp: olabilir, vardır
Yeni cvp: gazı da yok. Kucağına oturtunca sakin sakin oturmasını mı bekliyosun anne(kv). Ne zaman öyle durdu ki bugüne kadar?? Avutmak gerek
- babaannecim senin canın mı sıkılıyo. Tabi koşcan sen işin çok. ( bi 10 dk avutabilip sonra yine mızıldanan çocuğu annesinin uüzüne çevirerek)
- aaa anneye mi gitcn sen babaannem. Tabi biliyo artk anneyi onu istiyo(biz buna tırtlamak diyoruz)

6,5 ayı doldurduk neredeyse her gün çocuk sevmeye geliyo hala çözemedi ne beni ne oğlumu. Bugün geldi sevdi yine sonra ben gideyim dedi. Giderken de dedi ki işin oldu mu seslen bana ben bakarım oğluma... Zaten insanın evinde işi haftada bir oluyo ya.. her gün gelip bakmak niyetli olsan zten iş görürüm ama sevip gidiyo. Amaaann gece gece boşver en iyisi cnm sen de takmaya değmezler bile böyleleri de işte..
Sana da geçmiş olsun canım inşallah uyursun artk. Herkese iyi uykular

Yvzbt geçmiş olsun canım :/ burun akıntısından sonra öksürük başlamıştı bizde balgam çıkaramıyodu senin bebişde olmasın burnunu sık sık temizle tez zamanda iyileşsin inşallah canım

Bütün kvler uyuz gıcık sinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…