Unu fırında pembeleştirirsen, hem gazı gider hemde kokusu. Tavada kavurunca eşit kavrulmuyor. Fırını doktor söylemişti.Kızlar bugün mercimek,pirinç, soğan, patates,havuç haşladım oğluşa ama biraz sıvı oldu tam buğday unuyla koyulaştırabilir miyim ve nasıl??? Sıvı olunca yemedi kuzum
Ya bende yine sorayım dFitil yarım dedi doktor bizimkide paranox verdim ama 37.5 de kaldı ateş.. Geçen hastaligimiz uzun surdu belki de tam iyilesemedi tekrar nuksetti, yemek istemiyor saiyor 2 gundur inşallah geçer biranonce
başakşehrdeyiz bizde sık sık bagcılardayım ama annemler ordaHalkalı canım siz nerdesiniz
Aynı şey bugn biZdede vardı pek bişey yemedi 8 dede uyudu bende az önce 60 ml dewam sütü yaptm verdm uykudaHamilelikle birlikte lazere ara vermiştim. Bugün tekrar başladım. Nedir bu çektiği kadınların ya. Her seansta yeni bir stres. Bebişin bugün hiç iştahı yoktu. Sadece anne sütü aldı. Halbuki bugün onu rastgele bir köye, yeşillikler arasına götürmüştük. Temiz hava iştah açacağına ters tepip iştah kapattı. Bu gece beni yiyip bitirmese iyidir.Yvzbt geçmiş olsun. Umarım bebeğin en kısa zamanda iyileşir.
İştahsız bebek çok zor ya. Yesin diye ağzının içine bakıyoruz, zorlama yok. O da şımarıyor, yemiyor. Tükürmeyi de öğrenmiş hanfendi. Afiyet olsun kuzuna. Benimki biberon sevmediği için uyku aralarında bir şeyler tıkıştıramıyorum.Aynı şey bugn biZdede vardı pek bişey yemedi 8 dede uyudu bende az önce 60 ml dewam sütü yaptm verdm uykuda
Bende İstanbul dayım Anadolu dayım benİstanbulda yaşayanlar kimler
Sağol canım disleri ağrıyor çıkmadan rahat etmicez belli Allah başka sıkıntı vermesin.Benim kız da 2 hafta önce 3-4 gece öyleydi saat başı uyandı. Sonra geçti. Bence bir dönem büyüme atağına giriyorlar.
İnş geçicidir Allah kolaylık versin canım
Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, Hasta olanlara Allah şifa versin. Geçmiş olsun. Çok sayfa birikmiş. Oku Oku bitmedi. Bende tek başınayım. Annem hasta, kardeşimden hayır yok. Annem sadece doğumda 20 gün zorla kaldı. Kaynanamı biliyorsunuz zaten. Geçen okulda toplantı vardı. Gene işe gitmedi çocuğa baktı. Biz rolleri değiştik. O anne ben baba... Kızım babasından gözlerini alamıyor. Benim yüzüme bakmıyor bazen. Bozuluyorum valla. Bacak kadar ama aslında menfaat. Babası onun kaldıracı :) Kucakta geziyor. Devamlı onla oynuyor. Ben iş yaparken oynayıp kucağa alamıyorum.
Amaan bazen ne dedigini bilemiyor bu kocalar. Gitsinler piknige sende esinle gidersib o sıkıntı degil de kaynini ne diye birakiyorlar? Sen kendine yetemiyorsun zaten günah sanaKızlar saat 6 gibi gorumcemler geldi benden mutfak robotunu aldı gitti bi baktım arabada kaynim diğer gorumcem köye gidiyorlar mangala bana gelirmisin sormadilar bile kv dekküçük kaynimi bana bıraktı akşama kadar dagilmadik yer kalmadı üstüne milkshake ve pasta yaptım ona çorbayı beğenmedi bide o kaynim çocuğumu kiskandigindan surekli ben olmadığını anlarda hırpalar neyse eşime msj yazdım kardeşlerin mutfak robotumu aldı mangala gittiler köy evine bana gelirmisin sormadilar bile asla evlerine gitmicem diye bana yazdığı ; su yazdığına bak kardeşlerin! Onlar senin düşmanını yazdı benmiyim suçlu yoksa onları savuncam diye sacmaladimi
Maşallah cnm size de sağlıklı olsunlar da napalım geçiyo günler :)Zorlamış seni baya kuzucuk :) mina 8:20 de dogdu bayramdan sonra anneme geçtik 40 çıkana kadar ordaydım annem bebişe bakıyodu ben bi tek emziriyodum :) sonra ewimize geldk iş başa düştü ama şükür maşallh kızım akıllıydı çok aglayn durmaym bi bebek degildi pusetinde yatardı orda uyurdu alırdım yatagına koyardım kuzu gibiydi takiii hastalanana kadar gecen ay hastalndı hıyu degişti artık pısette yatmıyo atıyo kendini babasıda dün mama sandalyesiyle yürüteç aldı onlarla oyalıyorum beni emmeye dewam ediyo yetmedigi yerde dewam sütü veriyodum 2 aydr artık ek gıdaya geçtik 10 gündr önce 7 buçuk kiloydu
Geçmiş olsun cnmKızlarrrr cok şükür verem aşısını yanı bcg Bıde ınfanrıks hexa Yı yaptırdık bugun Oğluma.gergınlıkten kafam patlayacak gıbı suan arabada Sısdı beynım saat 11den koşturuyoruz rabbım kolayca kuzuma atlatmayı nasıp etsın ınsallahhhhh
Geçmiş olsun. Şimdi nasil oldu?
Çok şükür iyi cnm hasta gibi ama ateşi düştüBiz bir de oğlanı sünnet ettirdik. Zaptetmek için bir kişi sürekli tepesinde bekliyoruz. Surekli ďönme sürünme tepinme... elinden tutunca hoop ayağa kalkıyor. Popo yere degmesin istiyor. Cocuk oturmayı öğrenemeden yürümeye geçecek :) Gece nöbetteyiz dönmesin diye. :) çok hareketlenmeden yaptırmak lazımmış :)
Tşkkr ederm cnm ateşi düştü bakalım burun akıntısı da geçer inşallah en azından keyfi yerinde bugünHamilelikle birlikte lazere ara vermiştim. Bugün tekrar başladım. Nedir bu çektiği kadınların ya. Her seansta yeni bir stres. Bebişin bugün hiç iştahı yoktu. Sadece anne sütü aldı. Halbuki bugün onu rastgele bir köye, yeşillikler arasına götürmüştük. Temiz hava iştah açacağına ters tepip iştah kapattı. Bu gece beni yiyip bitirmese iyidir.Yvzbt geçmiş olsun. Umarım bebeğin en kısa zamanda iyileşir.
Sağol cnm geçti gibi şükür bn uyumadım bi sanırım yatcm artk inşllah :)Herkez uyudu galiba
benimde kardeşim bağcılar Yenimahalle de :)Ya bende yine sorayım d
başakşehrdeyiz bizde sık sık bagcılardayım ama annemler orda
Dün geldi aksam uzeri oğlum unutmus babaanneyi azicik uzak durdu sonra bi baktim can ciger kuzu sarmasi olmuslar cocuk gülüyor ay ne güzel dedim ufaklık ama gece zor uyudu eşim de geç geldi tam salliycam azicik sessizlik lazim bu basliyor oteki gelini anlatmaya en son baktim olmiycak odaya gectim yavrucak uykuyu kacirdi gaz var uyutamadim babasi geldi bagira aglaya uyuttu kadin sordu durdu nesi var niye uyutamadiniz sanki biz iskence ediyoruz oglana kolaysa sen gel uyut dedim icimden cesurca
Bugün de alışveriş yaptik oglana bi ara bi magazada mama aliyordum ( bu arada bebelac meyve puresi aldim elma armut pek begenmedim mecbur aldim biz cay bahcesine oturunca bişey ler yerken tokta olsa aç aç bakiyor kuzum dayanamiyorum onun için aldim ) arkam donuktu bizimki basladi aglamaya meger alışveriş posetini eline vermis azarlar gibi al al demis oglum alinmis azarliyor sanip aglamis aglamaz benim oglum ondan poseti cekmistir elinden eee aglar cocuk yerine bişey verde öyle cek degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?