Sağol cnm ateş yok artk şükür ama burun akıntısı var hala devamlı temizliyormYvzbt geçmiş olsun canım :/ burun akıntısından sonra öksürük başlamıştı bizde balgam çıkaramıyodu senin bebişde olmasın burnunu sık sık temizle tez zamanda iyileşsin inşallah canım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Allah acil şifa versin cnmbisoru allah rahmet eylesin. Benim babam da lösemi. Allah onu başımızdan eksik etmesin.
Geçmiş olsun cnm bizde hiç ateş yapmadı aşılar bilemiyorum ama takip et devamlıKızlar bebegımız ateşlendı dün aşı yaptırmıştık kaç gun kaç saat Sürer ateş aşıdan sonra bılen varmııııı
Sağol cnm ateş yok artk şükür ama burun akıntısı var hala devamlı temizliyorm
Teşekkür ederim canım
Allah acil şifa versin cnm
Geçmiş olsun cnm bizde hiç ateş yapmadı aşılar bilemiyorum ama takip et devamlı
Canım aşı yapıldığı günden ıtıbaren mı Uç gun daha dogrusu Aşının yapıldığı gun ılk gunmu sayılıyorBize hep 3 gün kontrol et dediler 3 gün boyunca ateşine bak canım geçmiş olsun calpol fayda etmezse koltuk altı diz arkasına ıslak bezi sur çek orda bekletme
Canım aşı yapıldığı günden ıtıbaren mı Uç gun daha dogrusu Aşının yapıldığı gun ılk gunmu sayılıyor
Allah'dan ucunu bırlıkde yaptırmadı doktor cok yukselır dıye 38 dı kaç saatdır,bcg ıle ıcınde hepatıtb olan karma ıkısı bırlıkte yapıldı pnömokok kaldı dedı bır ay sonra yaptırAşıdan sonra 72 saat canım yani o günde dahil
Allah'dan ucunu bırlıkde yaptırmadı doktor cok yukselır dıye 38 dı kaç saatdır,bcg ıle ıcınde hepatıtb olan karma ıkısı bırlıkte yapıldı pnömokok kaldı dedı bır ay sonra yaptır
Hayır canım Benım bebegımın aşıları gecıkmısdı arada grıp burun akıntısı dıye dıye bıraz daha gecıktı,verem aşısıda esım sayesınde gecıkmıstı turkıyede gecıkıncede verem dıspansere gonderıyolar bende bebegı Rıskde atamadım aldım Bakü'ye getırdım ıyı doktor guvenılır klınıkler ıyı aşı markaları Aradım Burdada 2ay Gecıktı aşılar sonunda ppd testı fln derken dün yaptırdık bunlar daha ıkıncı ay aşıları canım turkıyeye getırınce devamı var sızın bebıslere yapılan tüm aşılar bızı de Beklıyo Insallah Buarada bebısım bugun 7aylık yenı aşı Planlaması Yapcak turkıyedekı doktorumuz,sırf verem dıspanserıne götürmek(ppd testı ıcın turkıyede oraya gonderıyolar) ıstemedım korkumdan geldım burayaTek o mu kaldı canım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun.. Öncelikle doktor değilim, tıpla alakam da yok baştan söyliyeyim. Hani teşhis koyamayacağım gibi belki yanlıl da yönlendirebilirim bilginiz olsun. Geçen bir derdim var konularında denk gelmiştim. Pfapa sendromu diye bi hastalık varmış. Her ay aynı zamanlarda ateş görülüyormuş, belirtileri grip soğuk algınlığı gibi olduğundan doktorlar genelde antibiyotiğe sarılıyormuş falan. Ama tedavisi daha farklıymış diyordu konu sahibi. Acaba doktorunuz bu hastalığı da göz önünde bulundurdu mu? Yani net bir bilgim yok bu hastalık hakkında o konudan sonra şöyle bir bakınmıştım o kadar ama hani 3-4 hafta önce gene aynısı olmuştu falan diyince siz o konu geldi aklıma
Sebebini yazmamislardi canim ya ama ben de korkup biraktim zarar olmasin diye. Istersen google'a yaz da bi sen arat belki benim goremedigim bi seyler bulursun. Ben telefondan girince dogru duzgun anlamiyorum interneti. Bilgisayardan girince daha iyi daha net oluyor bana onu da bebis sebebiyle elime alamiyorum sag olsun:)Niye yememeliymiş muskat cevizini emziren anneler? Zararlımıymış?Benim oğlumun gazına iyi geliyordu valla ben lohusa şerbetime hep muskat kattım şimdi de evde yaptığım meyve sularıma katıyorum. Yarım muskat falan rendeliyorum meyve suyuna ama?
Yarim muskati ne kadar meyve suyuna katiyorsun? Kucuk miktarlar icinse azalt. Anne sutune bile serce tirnagin ucundaki hilal kadar rendeleniyor ya, fazlasi zehirleyici etki yapiyor ondan sordum.Niye yememeliymiş muskat cevizini emziren anneler? Zararlımıymış?Benim oğlumun gazına iyi geliyordu valla ben lohusa şerbetime hep muskat kattım şimdi de evde yaptığım meyve sularıma katıyorum. Yarım muskat falan rendeliyorum meyve suyuna ama?
Canım geçmiş olsun çok benim kızda 2 kere hastalnmıştı canımdan can gitti walla onlar hiç hastalanmasa keşkeSağol cnm ateş yok artk şükür ama burun akıntısı var hala devamlı temizliyorm
Teşekkür ederim canım
Sağol cnm ateş yok artk şükür ama burun akıntısı var hala devamlı temizliyorm
Teşekkür ederim canım
Amin canım teşekkür ederim
Bir yakınım güvenilir keçi sütü buldu.önünde sağmislar sütü.mama yerine günde 1 2 defa versem bişey olur mu dersiniz.7.5 aylığız su katmama gerek var mı.bilen veren var mı aranızda.
Bence şu kat nolur nolmaz sadece sutmu vercen pirinç unu ile pisircenmi
Kansızlık oluşur ole yapma canım mamaya devam et madem süt alerjısı fln yok Ozmn Sütlü mamalar muhallebıler yap ama sadece süt verme zarar-ı faydasından cok olurPişirmeyi düşünmüyorum.120 cc nin 50 sini şu koydum gerisini süt.ozaman 8 ay dolana kadar böyle devam edeyim.sonra direk veririm.araştırmalarım bu yönde
Pılavı nasıl yedırdın canım Boğazı'na takılmadan????))Kızlar akşam ogluma pilav yaptım tavuklu yanına yoğurtla yedirdim gece beslemeyi kesmeyi dusunuyom su verdim bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?