2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sağol cnm ateş yok artk şükür ama burun akıntısı var hala devamlı temizliyorm

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım

bisoru allah rahmet eylesin. Benim babam da lösemi. Allah onu başımızdan eksik etmesin.
Allah acil şifa versin cnm
Kızlar bebegımız ateşlendı dün aşı yaptırmıştık kaç gun kaç saat Sürer ateş aşıdan sonra bılen varmııııı
Geçmiş olsun cnm bizde hiç ateş yapmadı aşılar bilemiyorum ama takip et devamlı

Gecmis olsun canim.

@ayka777 gecmis olsun canim, fazla uzun surmez

bisoru napcan kayin aileni bosver iyi ki cagirmamislar

Bize hep 3 gün kontrol et dediler 3 gün boyunca ateşine bak canım geçmiş olsun calpol fayda etmezse koltuk altı diz arkasına ıslak bezi sur çek orda bekletme
Canım aşı yapıldığı günden ıtıbaren mı Uç gun daha dogrusu Aşının yapıldığı gun ılk gunmu sayılıyor

Aşıdan sonra 72 saat canım yani o günde dahil
Allah'dan ucunu bırlıkde yaptırmadı doktor cok yukselır dıye 38 dı kaç saatdır,bcg ıle ıcınde hepatıtb olan karma ıkısı bırlıkte yapıldı pnömokok kaldı dedı bır ay sonra yaptır

Tek o mu kaldı canım çok geçmiş olsun
Hayır canım Benım bebegımın aşıları gecıkmısdı arada grıp burun akıntısı dıye dıye bıraz daha gecıktı,verem aşısıda esım sayesınde gecıkmıstı turkıyede gecıkıncede verem dıspansere gonderıyolar bende bebegı Rıskde atamadım aldım Bakü'ye getırdım ıyı doktor guvenılır klınıkler ıyı aşı markaları Aradım Burdada 2ay Gecıktı aşılar sonunda ppd testı fln derken dün yaptırdık bunlar daha ıkıncı ay aşıları canım turkıyeye getırınce devamı var sızın bebıslere yapılan tüm aşılar bızı de Beklıyo Insallah Buarada bebısım bugun 7aylık yenı aşı Planlaması Yapcak turkıyedekı doktorumuz,sırf verem dıspanserıne götürmek(ppd testı ıcın turkıyede oraya gonderıyolar) ıstemedım korkumdan geldım buraya

Canım hiç duymadım inşallah değildir, tekrarlamaz birdaha,bugün atesimiz dustu sukur iyi sadece mizmizligi kaldı. Bir önceki hastaligimizda resmen gripti, ates,oksuruk burun akıntısı vardı ağır geçirdik.. Bu kez sadece ateş oldu öncekinden farkli kan testi yaptırdığımız viral enfeksiyon dedi doktor,değerlerini inceledim normal aralığa çok yakindi, çok sukur bugün atlattik iyiyiz

Sebebini yazmamislardi canim ya ama ben de korkup biraktim zarar olmasin diye. Istersen google'a yaz da bi sen arat belki benim goremedigim bi seyler bulursun. Ben telefondan girince dogru duzgun anlamiyorum interneti. Bilgisayardan girince daha iyi daha net oluyor bana onu da bebis sebebiyle elime alamiyorum sag olsun:)

Yarim muskati ne kadar meyve suyuna katiyorsun? Kucuk miktarlar icinse azalt. Anne sutune bile serce tirnagin ucundaki hilal kadar rendeleniyor ya, fazlasi zehirleyici etki yapiyor ondan sordum.

Canım geçmiş olsun çok benim kızda 2 kere hastalnmıştı canımdan can gitti walla onlar hiç hastalanmasa keşke

Bir yakınım güvenilir keçi sütü buldu.önünde sağmislar sütü.mama yerine günde 1 2 defa versem bişey olur mu dersiniz.7.5 aylığız su katmama gerek var mı.bilen veren var mı aranızda.

Bence şu kat nolur nolmaz sadece sutmu vercen pirinç unu ile pisircenmi
Bir yakınım güvenilir keçi sütü buldu.önünde sağmislar sütü.mama yerine günde 1 2 defa versem bişey olur mu dersiniz.7.5 aylığız su katmama gerek var mı.bilen veren var mı aranızda.

Pişirmeyi düşünmüyorum.120 cc nin 50 sini şu koydum gerisini süt.ozaman 8 ay dolana kadar böyle devam edeyim.sonra direk veririm.araştırmalarım bu yönde
Kansızlık oluşur ole yapma canım mamaya devam et madem süt alerjısı fln yok Ozmn Sütlü mamalar muhallebıler yap ama sadece süt verme zarar-ı faydasından cok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…