2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Geçmiş olsun canım

bisoru canım benim tabi ki hatalısın. Mesajla şikayet etmek yerine eşinin akşam gelmesini bekliycektin. Zil çalınca gözlerini hafif nemlendirip üzgün-çaresiz bi şekilde burnunu çeke çeke kapıyı açıcaktın. Eşin illa ki ne oldu hayatım diye sorucaktı, sen de sesin titreye titreye seni mangala çağırmadıklarını çok zoruna gittiğini çokkk üzüldüğünü falan anlatıcaktın gayet dramatik şekilde. Bak o zaman nasıl bileniyodu ailesine kendiliğinden..
Nasıl plan ama

Kız valla aklımdan geçti ama sabredemedim ona yazcagima keske burda cekistirseydom amaaann benimki onlarla siki fiki olmayim diye nahane ise yaradi opmelwr sarilmalar girla ama henuz istifimi bozmadim

İyymis ben hic beceremedim böyle naz niyaz yapmayı yapaydim hora gecerdim belki aman işte çok yoruluyor sıkılıyor diye trip bile atmadim ne oldu aptal yerine koydu şimdi hic acimiyorum telefonu yüzüne bile kapattim heeee hee en sinir oldugu şeydir bana gecende patronuma benzemeye basladin dedi müstehakkın buymuş demek dedim..

Hmm anliyorum, baska cozum buluruz o zaman ins. :) muskat cevizi katip kek kurabiye filan yaptim bolca da yedim o gunlerde cok uyudu, ama nette muskati emziren anneler yemesin yaziyordu bir daha kullanmadim. Bebegin kendisine serce tirnagin ucu kadar anne sutune karistirip vermistim gaz icin, uykuya da gaza da bi faydasi olmamisti oyle.

Kizlar forumda Molfix bebek bezi satsam alan olur mu sizce? Fazla almisiz bebek büyüdü bez kucuk geldi :)

Kardeslerin dicen tabi. O benimkileri abi abla belleyip sahiplenmis mi ki ben onunkilere kardesim diyeyim...

Ayni biz. Cocuk yarin bi gun bana baba ona anne derse sasirmayacam. Ev isleri sebebiyle bebegimle ilgilenemiyorum bile. Isler bitince de gucum kalmiyor pilim bitiyor zaten.

Geçmiş olsun.. Öncelikle doktor değilim, tıpla alakam da yok baştan söyliyeyim. Hani teşhis koyamayacağım gibi belki yanlıl da yönlendirebilirim bilginiz olsun. Geçen bir derdim var konularında denk gelmiştim. Pfapa sendromu diye bi hastalık varmış. Her ay aynı zamanlarda ateş görülüyormuş, belirtileri grip soğuk algınlığı gibi olduğundan doktorlar genelde antibiyotiğe sarılıyormuş falan. Ama tedavisi daha farklıymış diyordu konu sahibi. Acaba doktorunuz bu hastalığı da göz önünde bulundurdu mu? Yani net bir bilgim yok bu hastalık hakkında o konudan sonra şöyle bir bakınmıştım o kadar ama hani 3-4 hafta önce gene aynısı olmuştu falan diyince siz o konu geldi aklıma

Niye yememeliymiş muskat cevizini emziren anneler? Zararlımıymış? Benim oğlumun gazına iyi geliyordu valla ben lohusa şerbetime hep muskat kattım şimdi de evde yaptığım meyve sularıma katıyorum. Yarım muskat falan rendeliyorum meyve suyuna ama?

Uvvv

Kızlar bebegımız ateşlendı dün aşı yaptırmıştık kaç gun kaç saat Sürer ateş aşıdan sonra bılen varmııııı

Bize hep 3 gün kontrol et dediler 3 gün boyunca ateşine bak canım geçmiş olsun calpol fayda etmezse koltuk altı diz arkasına ıslak bezi sur çek orda bekletme
Kızlar bebegımız ateşlendı dün aşı yaptırmıştık kaç gun kaç saat Sürer ateş aşıdan sonra bılen varmııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…