Geçmiş olsun canımMaşallah cnm size de sağlıklı olsunlar da napalım geçiyo günler :)
Geçmiş olsun cnm
Çok şükür iyi cnm hasta gibi ama ateşi düştü
Tşkkr ederm cnm ateşi düştü bakalım burun akıntısı da geçer inşallah en azından keyfi yerinde bugün
bisoru cnm o savunma mekanizması erkeklerdeki. Küçük kaynının sen de kalması çok garip ama
Ya bende yine sorayım d
başakşehrdeyiz bizde sık sık bagcılardayım ama annemler orda
bisoru canım benim tabi ki hatalısın. Mesajla şikayet etmek yerine eşinin akşam gelmesini bekliycektin. Zil çalınca gözlerini hafif nemlendirip üzgün-çaresiz bi şekilde burnunu çeke çeke kapıyı açıcaktın. Eşin illa ki ne oldu hayatım diye sorucaktı, sen de sesin titreye titreye seni mangala çağırmadıklarını çok zoruna gittiğini çokkk üzüldüğünü falan anlatıcaktın gayet dramatik şekilde. Bak o zaman nasıl bileniyodu ailesine kendiliğinden..
Nasıl plan ama
Kız valla aklımdan geçtiama sabredemedim ona yazcagima keske burda cekistirseydom amaaann benimki onlarla siki fiki olmayim diye nahane ise yaradi opmelwr sarilmalar girla ama henuz istifimi bozmadim
bisoru allah rahmet eylesin. Benim babam da lösemi. Allah onu başımızdan eksik etmesin.
bisoru canım benim tabi ki hatalısın. Mesajla şikayet etmek yerine eşinin akşam gelmesini bekliycektin. Zil çalınca gözlerini hafif nemlendirip üzgün-çaresiz bi şekilde burnunu çeke çeke kapıyı açıcaktın. Eşin illa ki ne oldu hayatım diye sorucaktı, sen de sesin titreye titreye seni mangala çağırmadıklarını çok zoruna gittiğini çokkk üzüldüğünü falan anlatıcaktın gayet dramatik şekilde. Bak o zaman nasıl bileniyodu ailesine kendiliğinden..
Nasıl plan ama
Amin, allah bütün hastalara şifa versin inşallah.Amin canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
Hmm anliyorum, baska cozum buluruz o zaman ins. :) muskat cevizi katip kek kurabiye filan yaptim bolca da yedim o gunlerde cok uyudu, ama nette muskati emziren anneler yemesin yaziyordu bir daha kullanmadim. Bebegin kendisine serce tirnagin ucu kadar anne sutune karistirip vermistim gaz icin, uykuya da gaza da bi faydasi olmamisti oyle.Arkadaşım uyuyan bebek benimki ama cevizden uyuduğunu sanmam burda benimkinden çok daha küçük bebeler yedi cevizi hiçbirinden uyku lafı duymadım.Benimki gece çok yorgundu ve ve çok geç yattı uykusunu alamadı oyuzden uyudu yüzde 99..Sen gene yedir ceviz çok faydalı umarım umduğun gibi uyur.
Kardeslerin dicen tabi. O benimkileri abi abla belleyip sahiplenmis mi ki ben onunkilere kardesim diyeyim...Kızlar saat 6 gibi gorumcemler geldi benden mutfak robotunu aldı gitti bi baktım arabada kaynim diğer gorumcem köye gidiyorlar mangala bana gelirmisin sormadilar bile kv dekküçük kaynimi bana bıraktı akşama kadar dagilmadik yer kalmadı üstüne milkshake ve pasta yaptım ona çorbayı beğenmedi bide o kaynim çocuğumu kiskandigindan surekli ben olmadığını anlarda hırpalar neyse eşime msj yazdım kardeşlerin mutfak robotumu aldı mangala gittiler köy evine bana gelirmisin sormadilar bile asla evlerine gitmicem diye bana yazdığı ; su yazdığına bak kardeşlerin! Onlar senin düşmanını yazdı benmiyim suçlu yoksa onları savuncam diye sacmaladimi
Ayni biz. Cocuk yarin bi gun bana baba ona anne derse sasirmayacam. Ev isleri sebebiyle bebegimle ilgilenemiyorum bile. Isler bitince de gucum kalmiyor pilim bitiyor zaten.Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, Hasta olanlara Allah şifa versin. Geçmiş olsun. Çok sayfa birikmiş. Oku Oku bitmedi. Bende tek başınayım. Annem hasta, kardeşimden hayır yok. Annem sadece doğumda 20 gün zorla kaldı. Kaynanamı biliyorsunuz zaten. Geçen okulda toplantı vardı. Gene işe gitmedi çocuğa baktı. Biz rolleri değiştik. O anne ben baba... Kızım babasından gözlerini alamıyor. Benim yüzüme bakmıyor bazen. Bozuluyorum valla. Bacak kadar ama aslında menfaat. Babası onun kaldıracı :) Kucakta geziyor. Devamlı onla oynuyor. Ben iş yaparken oynayıp kucağa alamıyorum.
Arkadaşlar kızım hala ateşli 38-39 civarı ateş, 39.5 da oldu bugün çaresiz fitil verdim yarım.. Dün doktora gittik doktor grip dedi ama oksuruk burun akıntısı yok sadece ateş ve huzursuzluk var, bugün 3. Gün ateşleneli grip böyle olur mu?? Sadece atesle??? Değerlerini inceledim çok fark yok normal araliga çok yakın, idrar yolu enfeksiyonuna yok neden olur bu ateş, 3-4 hafta önce gripti antibiyotik kullandık şimdi gene antibiyotik verdi bu kadar ilaçtan korkan ben mecbur başladım ates yuzunden
Hmm anliyorum, baska cozum buluruz o zaman ins. :) muskat cevizi katip kek kurabiye filan yaptim bolca da yedim o gunlerde cok uyudu, ama nette muskati emziren anneler yemesin yaziyordu bir daha kullanmadim. Bebegin kendisine serce tirnagin ucu kadar anne sutune karistirip vermistim gaz icin, uykuya da gaza da bi faydasi olmamisti oyle.
İyymis ben hic beceremedim böyle naz niyaz yapmayı yapaydim hora gecerdim belki aman işte çok yoruluyor sıkılıyor diye trip bile atmadim ne oldu aptal yerine koydu şimdi hic acimiyorum telefonu yüzüne bile kapattim heeee hee en sinir oldugu şeydirbana gecende patronuma benzemeye basladin dedi müstehakkın buymuş demek dedim..
Kizlar forumda Molfix bebek bezi satsam alan olur mu sizce? Fazla almisiz bebek büyüdü bez kucuk geldi :)
Kızlar bebegımız ateşlendı dün aşı yaptırmıştık kaç gun kaç saat Sürer ateş aşıdan sonra bılen varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?