2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bende ilk korktum ama baktım ki çiğneyip yutuyo bi pilav bi yoğurt verdim yedi bebeklerin boğazlarınıtemizleme refleksleri bizden daha ggüçlü diye okuduydum o yazıya güvendim vallaiyice pisirdim pilavi bu arada
Pılavı nasıl yedırdın canım Boğazı'na takılmadan????))

Bende ilk korktum ama baktım ki çiğneyip yutuyo bi pilav bi yoğurt verdim yedi bebeklerin boğazlarınıtemizleme refleksleri bizden daha ggüçlü diye okuduydum o yazıya güvendim vallaiyice pisirdim pilavi bu arada
Maşallah kuzu akıllı Kuzucukmus Benım mınnagım purede bıle boğuluyordu

Kızlar akşam ogluma pilav yaptım tavuklu yanına yoğurtla yedirdim gece beslemeyi kesmeyi dusunuyom su verdim bu gece

Normal pirinç pilavı yaptın cnm??? Gece beslemeyi kesin diyorlar ama benimki çok zayıf olunca ben surekli emziriyosun aç kalmasın diye belki de hata yapıyorum nekadar ustune düşen ters tepiyo

Benimki de zayıftı ishal olduydu 6900 du geçen hafta pirinci tuzlu sıcak suya koydum yarım çay bardağı pirinç 1 çay kaşığı tereyağında bi çay kaşığı şehriyeli pembelestirdim pirinci döküp azcik kavurdum hasladigim tavuğun suyunu bolca döktüm iyice pisirdim azcik tavuk didikledim yedirdim begendide ayy bugunleride gorecekmoydim cuma günü yattircam inşallah toparlamistir biraz
Normal pirinç pilavı yaptın cnm??? Gece beslemeyi kesin diyorlar ama benimki çok zayıf olunca ben surekli emziriyosun aç kalmasın diye belki de hata yapıyorum nekadar ustune düşen ters tepiyo

Ben bile istaha geldim şu an. Ki hic yoktur normalde

Kandil günü disardaydik bizim burada esnaf hayir yapar çogu zaman nohutlu pilav yoğurt aldim bende oğlum la beraber yedik az ezip yogurtladim lüp lüp yuttu cok şükür

Bende 2 gündr yumurta veriyorum alerjisi yok galiba ama yerkn Zorlanıyo yapışıyoya yumurta damagına falan karıştırıptamı versem bişeylere acep

Ben karışım yapıyorum sabahlari yumurta peynir anne sütü ile bir dene istersen.

1-2 gün sut sagmam gerekebilir. Elle mi yapayim sizce yoksa sut sagma aleti mi alayim kizlar?

Bende 2 gündr yumurta veriyorum alerjisi yok galiba ama yerkn Zorlanıyo yapışıyoya yumurta damagına falan karıştırıptamı versem bişeylere acep

Ben karıştırmayı sevmiyorum yumurtanın tadını almasını istiyorum. Sadece 2 gün az az verdim zorlanmadan yutabildi ama yumurta kızıma alerji yaptı

Herkese iyi haftalar burayı biraz ihmal ettim okumaya çalıştım ama hepsini değil..

Hasta olan sünnet olan aşı olan bebişlere çok geçmiş olsun..

Bahar temizliği yapıyorum evin her köşesini kırklıyorum. Kızımda iş yaparken beni izliyor:)

Geçen gün de ufak bir kaza atlattık çamaşır kurutmalığını duvara kapalı halde yaslamıştım. Kızım artık yürüteçle evin her yerine gidebiliyor arkamı 1 saniyeliğine döndüm kurutmalığa yürüteçle çarptı tam düşerken allahtan yakaladım bişey olmadı çok şükür.

Aman kızlar çok dikkat edelim bebişlere. Salonda örtü falan hiç bırakmadım. Sehpanın üstündeki örtüyü çekip üstündekileri düşürdü sıpa. Bi keresinde de masada duran laptopun yürüteçteyken uzanıp şarj kablosunu çekti:) kızımın kablolara ayrı bi ilgisi var:) evi süpürürkende arkamdan kabloyu çekip duruyo

Benimkide kilo vermiş malum hastalık iştahsızlık neyse sağlık olsun. Seninde bebise yarasin inşallah, ben yarıma yakin armudu cam rendede rendeleyip içine 1 tatlı kaşığı irmik atıp pisiriyorum tatlısı bu oluyor ve seviyor, patates seviyor, balkabağı,elma muz bazen hipin organik biskuvisini anne suruyle ezip veriyordum ama doktor verme dedi hiç aldanma dedi saşıyorum insan ne vereceğini, tavuk vermek istiyorum ama hormonlu içim elvermiyor yumurta arada doğal bulmaya çalışıyorum tabi nekadar doğal onu veriyorum tabi hastalandı yemeye gene ara verdik. Nezaman doğdu canım oğlun??

Cok cakalsin heaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…