Pılavı nasıl yedırdın canım Boğazı'na takılmadan????))
Maşallah kuzu akıllı Kuzucukmus Benım mınnagım purede bıle boğuluyorduBende ilk korktum ama baktım ki çiğneyip yutuyo bi pilav bi yoğurt verdim yedi bebeklerin boğazlarınıtemizleme refleksleri bizden daha ggüçlü diye okuduydum o yazıya güvendim vallaiyice pisirdim pilavi bu arada
Maşallah kuzu akıllı Kuzucukmus Benım mınnagım purede bıle boğuluyordu
Kızlar akşam ogluma pilav yaptım tavuklu yanına yoğurtla yedirdim gece beslemeyi kesmeyi dusunuyom su verdim bu gece
Normal pirinç pilavı yaptın cnm??? Gece beslemeyi kesin diyorlar ama benimki çok zayıf olunca ben surekli emziriyosun aç kalmasın diye belki de hata yapıyorum nekadar ustune düşen ters tepiyo
Ben bile istaha geldim şu an. Ki hic yoktur normaldeBenimki de zayıftı ishal olduydu 6900 du geçen hafta pirinci tuzlu sıcak suya koydum yarım çay bardağı pirinç 1 çay kaşığı tereyağında bi çay kaşığı şehriyeli pembelestirdim pirinci döküp azcik kavurdum hasladigim tavuğun suyunu bolca döktüm iyice pisirdim azcik tavuk didikledim yedirdim begendide ayy bugunleride gorecekmoydim cuma günü yattircam inşallah toparlamistir biraz
Ben bile istaha geldim şu an. Ki hic yoktur normalde
Bende 2 gündr yumurta veriyorum alerjisi yok galiba ama yerkn Zorlanıyo yapışıyoya yumurta damagına falankarıştırıptamı versem bişeylere acep
HiiiçEminim benimde istahim yoktur olmeyecek kadar yerim yemekte neymis
Bulamaca karsiyim ben yahu :-/ sade ver su ver pesine olmadi zorlanirsaBende 2 gündr yumurta veriyorum alerjisi yok galiba ama yerkn Zorlanıyo yapışıyoya yumurta damagına falankarıştırıptamı versem bişeylere acep
Bende ilk korktum ama baktım ki çiğneyip yutuyo bi pilav bi yoğurt verdim yedi bebeklerin boğazlarınıtemizleme refleksleri bizden daha ggüçlü diye okuduydum o yazıya güvendim vallaiyice pisirdim pilavi bu arada
Bende 2 gündr yumurta veriyorum alerjisi yok galiba ama yerkn Zorlanıyo yapışıyoya yumurta damagına falankarıştırıptamı versem bişeylere acep
Zeytinyağı koy Can'ım yumuşatıyor yemesi kolaylaşıyorBende 2 gündr yumurta veriyorum alerjisi yok galiba ama yerkn Zorlanıyo yapışıyoya yumurta damagına falankarıştırıptamı versem bişeylere acep
Benimki de zayıftı ishal olduydu 6900 du geçen hafta pirinci tuzlu sıcak suya koydum yarım çay bardağı pirinç 1 çay kaşığı tereyağında bi çay kaşığı şehriyeli pembelestirdim pirinci döküp azcik kavurdum hasladigim tavuğun suyunu bolca döktüm iyice pisirdim azcik tavuk didikledim yedirdim begendide ayy bugunleride gorecekmoydim cuma günü yattircam inşallah toparlamistir biraz
bisoru canım benim tabi ki hatalısın. Mesajla şikayet etmek yerine eşinin akşam gelmesini bekliycektin. Zil çalınca gözlerini hafif nemlendirip üzgün-çaresiz bi şekilde burnunu çeke çeke kapıyı açıcaktın. Eşin illa ki ne oldu hayatım diye sorucaktı, sen de sesin titreye titreye seni mangala çağırmadıklarını çok zoruna gittiğini çokkk üzüldüğünü falan anlatıcaktın gayet dramatik şekilde. Bak o zaman nasıl bileniyodu ailesine kendiliğinden..
Nasıl plan ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?