2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

12.30 gibi uyutmak suretiyle yanina uzandim sipamin. 13.30 gibi uyaniyordu su verdim geri uyuduk. 3 mü len o dedigimi hatirliyorum. 16.30 da uyandik. 4 saat uyumuşuz
Oo maşallah size benim sıpada huysuzlaştı iyice bana yapışık gibi geZiyoruz ewde bi iş yapmama izin vermiyo illede kucagmda olcak off ya sabır

Oo maşallah size benim sıpada huysuzlaştı iyice bana yapışık gibi geZiyoruz ewde bi iş yapmama izin vermiyo illede kucagmda olcak off ya sabır
Ben mama sandalyesi veya orumcege koyuyorum pesime dolaniyor. Yoksa göbek bagimiz kesilmemis gibi ayrilamiyoruz bizde :-/ uykuya gelince saskinlardayim hala.

Bende 2 gündr yumurta veriyorum alerjisi yok galiba ama yerkn Zorlanıyo yapışıyoya yumurta damagına falan karıştırıptamı versem bişeylere acep
Ben daha vermeye başlamadım ama canım anne sütüyle ve ya devam sütüyle yumuşatıp verebılırsın veya verdıgın purenın çorbanın ıcınde karıştırarak yedırebılırsın

Merhabalar belki sacma olacak ama pek biberon kullanmamistim bu zamana kadar ama simdi kullanmak durumundayim tabi hanim kizim kabul ederse .Sorum ise cam biberon hakkinda kaynatilir mi bilemedim?Bir de bebeklerinize verdiginiz suyu kaynatiyor musunuz?Bizim gids alerjimiz var henuz ek gidaya gecemedik ne yazik ki Sizleri okuyunca cok duygulaniyorum

Pompa alabilirsin canim. Hayrola bir sorun yok ya?
Adini tam yazamamisim pompa diyecektim:) bebeem bir operasyon gecirmek zorundayim, narkoz alacagim ya bebek etkilenmesin diye sutu sagmak biriktirmek gerekecekmis.

Adini tam yazamamisim pompa diyecektim:) bebeem bir operasyon gecirmek zorundayim, narkoz alacagim ya bebek etkilenmesin diye sutu sagmak biriktirmek gerekecekmis.
Gecmis olsun canim elle zor ve uzun sürüyor cok dolu olacak gogsun de oyle kolaylasiyor ama en ekonomigi pompa. Veya pompali biberonlar da oluyor bak.

4 eylül canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…