Pompa alabilirsin canim. Hayrola bir sorun yok ya?1-2 gün sut sagmam gerekebilir. Elle mi yapayim sizce yoksa sut sagma aleti mi alayim kizlar?
Maşallah size. İyi bi yorgunluk atmışsınız.12.30 gibi uyutmak suretiyle yanina uzandim sipamin. 13.30 gibi uyaniyordu su verdim geri uyuduk. 3 mü len o dedigimi hatirliyorum. 16.30 da uyandik. 4 saat uyumuşuz
Oo maşallah size12.30 gibi uyutmak suretiyle yanina uzandim sipamin. 13.30 gibi uyaniyordu su verdim geri uyuduk. 3 mü len o dedigimi hatirliyorum. 16.30 da uyandik. 4 saat uyumuşuz
Yorulduk gercekten. Sabah kalktik kir bayir dolandik yedirdim uyuduk. Köy havasi iyi geldi sanirim :)Maşallah size. İyi bi yorgunluk atmışsınız.
Ben mama sandalyesi veya orumcege koyuyorum pesime dolaniyor. Yoksa göbek bagimiz kesilmemis gibi ayrilamiyoruz bizde :-/ uykuya gelince saskinlardayim hala.Oo maşallah sizebenim sıpada huysuzlaştı iyice bana yapışık gibi geZiyoruz ewde bi iş yapmama izin vermiyo illede kucagmda olcak off ya sabır
Aman totonu kaşı cnm maşallah nazar değmesin12.30 gibi uyutmak suretiyle yanina uzandim sipamin. 13.30 gibi uyaniyordu su verdim geri uyuduk. 3 mü len o dedigimi hatirliyorum. 16.30 da uyandik. 4 saat uyumuşuz
Dürtmesem uyurdu da belkiAman totonu kaşı cnm maşallah nazar değmesin:)
Ben daha vermeye başlamadım ama canım anne sütüyle ve ya devam sütüyle yumuşatıp verebılırsın veya verdıgın purenın çorbanın ıcınde karıştırarak yedırebılırsınBende 2 gündr yumurta veriyorum alerjisi yok galiba ama yerkn Zorlanıyo yapışıyoya yumurta damagına falankarıştırıptamı versem bişeylere acep
Adini tam yazamamisim pompa diyecektim:) bebeem bir operasyon gecirmek zorundayim, narkoz alacagim ya bebek etkilenmesin diye sutu sagmak biriktirmek gerekecekmis.Pompa alabilirsin canim. Hayrola bir sorun yok ya?
Gecmis olsun canimAdini tam yazamamisim pompa diyecektim:) bebeem bir operasyon gecirmek zorundayim, narkoz alacagim ya bebek etkilenmesin diye sutu sagmak biriktirmek gerekecekmis.
Sagdigim sütü biberonla degil de alistirma bardagiyla vermek istiyorum olur degil mi? Biberona alismasini istemiyorum da.Pompa alabilirsin canim. Hayrola bir sorun yok ya?
Tesekkurler.Gecmis olsun canimelle zor ve uzun sürüyor cok dolu olacak gogsun de oyle kolaylasiyor ama en ekonomigi pompa. Veya pompali biberonlar da oluyor bak.
Olur tabi :) ben bazen bardakla su veriyorum iciyor. Alistirma bardagiyla her türlü icer :)Sagdigim sütü biberonla degil de alistirma bardagiyla vermek istiyorum olur degil mi? Biberona alismasini istemiyorum da.
Benimkide kilo vermiş malum hastalık iştahsızlık neyse sağlık olsun. Seninde bebise yarasin inşallah, ben yarıma yakin armudu cam rendede rendeleyip içine 1 tatlı kaşığı irmik atıp pisiriyorum tatlısı bu oluyor ve seviyor, patates seviyor, balkabağı,elma muz bazen hipin organik biskuvisini anne suruyle ezip veriyordum ama doktor verme dedi hiç aldanma dedi saşıyorum insan ne vereceğini, tavuk vermek istiyorum ama hormonlu içim elvermiyor yumurta arada doğal bulmaya çalışıyorum tabi nekadar doğal onu veriyorum tabi hastalandı yemeye gene ara verdik. Nezaman doğdu canım oğlun??
Hadi hayırlı olsun darısı başımaBenimki diş patlatmiş
Benimki diş patlatmiş
Amin :) surada iki üç kisi kalmistik zaten :)) insallah bizimki gibi sessiz sedasiz gelir :)Hadi hayırlı olsun darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?