2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım hayırlı olsun disiniz, nasıl belirti oldu mu?? Kabarma oldu mu öncesi ateş falan???
Beyazlik vardi da cok uzun zamandor vardi o. Sadece birkac gündür gece uykusunu almis gibi uyandi o kadar. Baska sikintisi olmadi. Sadece bazen biraz sicak gibi geldi bana ama onemsenecek kadar degildi.

Kızlar ya kızım ağlarken baba diye ağlıyor benim kız bana çekmiş benim gibi babacı olacak. Babasının gelmesine yakın ağlamaya başladı mümkün değil susmadı babası gelince bi gülmeye hareketler :)

Kızım özellikle de kolunu giydirmeyi sevmiyor dün üstünü değiştirirken yüzüme bakıp baba diye ağladı yine. Sanki şikayet edicem der gibi sıpa:)

Bak hele sen ya az büyüsün biiir bir babaya sikayet eder seni :))

Bakalım bizim diş ne zaman çıkacak merakla bekliyorum. Bi yerde okumuştum çocuğun diş çıkarma ayı anne ya da babaya çekermiş. Ben 9 aylıkken çıkarmışım. Eşimden için KV 7-8 aylıktı dedi.

Peki bebeğinin dişi çıkan anneler sizler de böyle mi oldu?

6-7 aylikken cikarmisiz esim de bende :) bize benzedi o yönden yani :)

bebeem şişme kabarma olmadı herhalde deme bizde de hiç yok okuyorum,kabariyomus şişiyormus irin gibi oluyormuş öyle birşey ler oldumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…