Anlamadim ki hiç :-/ gece bir iki uykusunu almis gibi uyandi birkac gün o kadar. Şaştim kaldim da niye sasirdimsa büyüyor isteHayırlı olsun canım rahatlamıştır belki de ondan öyle uyudu
Benimki diş patlatmiş
Hayırlı olsun canımBenimki diş patlatmiş
Çok geçmiş olsun canımAdini tam yazamamisim pompa diyecektim:) bebeem bir operasyon gecirmek zorundayim, narkoz alacagim ya bebek etkilenmesin diye sutu sagmak biriktirmek gerekecekmis.
Ohh masallah cokk sukur :) darısı basımızaBenimki diş patlatmiş
Beyazlik vardi da cok uzun zamandor vardi o. Sadece birkac gündür gece uykusunu almis gibi uyandi o kadar. Baska sikintisi olmadi. Sadece bazen biraz sicak gibi geldi bana ama onemsenecek kadar degildi.Canım hayırlı olsun disiniz, nasıl belirti oldu mu?? Kabarma oldu mu öncesi ateş falan???
Teşekkür ederiz :)Hayırlı olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Amin :) ara ara yokla hic belli olmaz :))Ohh masallah cokk sukur :) darısı basımıza
Insallah daha da rahatlar sende rahat edersin biraz canımAnlamadim ki hiç :-/ gece bir iki uykusunu almis gibi uyandi birkac gün o kadar. Şaştim kaldim da niye sasirdimsa büyüyor iste
Amin insallah ya. Gerci annemdeyim de zaten rahattim bugün :) gerci yarisini uyuduk :-/Insallah daha da rahatlar sende rahat edersin biraz canım
Kendisi ısırmak suretiyle günde 3-4 kez yoklatiyo zaten :)Amin :) ara ara yokla hic belli olmaz :))
Bak hele sen yaKızlar ya kızım ağlarken baba diye ağlıyor benim kız bana çekmiş benim gibi babacı olacak. Babasının gelmesine yakın ağlamaya başladı mümkün değil susmadı babası gelince bi gülmeye hareketler :)
Kızım özellikle de kolunu giydirmeyi sevmiyor dün üstünü değiştirirken yüzüme bakıp baba diye ağladı yine. Sanki şikayet edicem der gibi sıpa:)
Benimki de isiriyordu da arkadan beri cikmis bakinca görünmüyor bile :)Kendisi ısırmak suretiyle günde 3-4 kez yoklatiyo zaten :)
Amin canım inşallah..Amin :) surada iki üç kisi kalmistik zaten :)) insallah bizimki gibi sessiz sedasiz gelir :)
Bak hele sen yaaz büyüsün biiir bir babaya sikayet eder seni :))
Bakalım bizim diş ne zaman çıkacak merakla bekliyorum. Bi yerde okumuştum çocuğun diş çıkarma ayı anne ya da babaya çekermiş. Ben 9 aylıkken çıkarmışım. Eşimden için KV 7-8 aylıktı dedi.
Peki bebeğinin dişi çıkan anneler sizler de böyle mi oldu?
Olmadi bizde. Bende dedigin gibi birsey bekledigim için onemsemedim pek. Sadece beyazlik ki o da bayadir vardi.bebeem şişme kabarma olmadı herhalde deme bizde de hiç yok okuyorum,kabariyomus şişiyormus irin gibi oluyormuş öyle birşey ler oldumu..
Benimki diş patlatmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?