Çok geçmiş olsn inşallah ateş filan olmamıştır bizde bugün aşı olduk 2 aylık aşımız bende korkuyorum sürekli ateş ölçer elimde sık sık bakıyorum inşallah hicbirsey olmadan atlatırızOğlum bugün aşı oldu çok huzursuz uyuyamıyor akşam dahada huysuzlandi calpol verdim kolunu kaldırmıyor yavrum ya bu gece uzun olacak sanırım allahım yardımcımız olsun
Canım biraz huysuz oldu yarım çay kaşığı calpol verdim elini oynatamiyordu maşallah oğlum çok iyi uyudu benimde elimde ateş ölçer vardı kaç defa kalktım gece baktım ateşi yok ama vücudu çok sıcaktı yine korktum üstünü değiştirdim çok akıllı maşallah oğlum teyzesi inş sizde sorunsuz atlatirsinizÇok geçmiş olsn inşallah ateş filan olmamıştır bizde bugün aşı olduk 2 aylık aşımız bende korkuyorum sürekli ateş ölçer elimde sık sık bakıyorum inşallah hicbirsey olmadan atlatırız
Canım ilk ay 1800 gr aldı hemşire çok almış dedi bu ay o kadar almadi sanki haftaya kontrolumuz kızımın boyu da uzun ama 54 cm doğdu baba da bende uzun ve yapiliyizMaaşallah Can'ım, kilo alımı Nasıl?
amiin canım. En büyü duam zaten rabbim isteyene aratmasın. Çok zor.Can'ım Hakkı'nda hayırlısı olsun inş, isteyen herkese aratmadan versin Rabbim bebişleri
Allahım şakamısınız 3 saate bir 90 cc yetiyor mu hep soracam arada kaynıyor.Benim göğsümün birinden en az 100 cc çıkıyor ve benim bebeğimin maşallahı var 3 saatte sanırım 200 cc geçiyor.Kayın valide dün bir saat içinde 200 cc vermiş bizimkide içmiş doymak nedir bilmiyor.Göğüslerim hep ağrı içinde artık gün içinde o kadar emiyor ki süt yapmaya vakit kalmıyor günde bir kez de o uzun saatler emdiğinde mama veriyorum.Akşam sütümü sağıyorum hem emiyor hemde onu içiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum deliricem yanlızım herşey benim üstüme kendim kendi karnımı doyurmaya vaktim kalmıyor.Bana gelende elinde yemekle geleceğine kek le börekle kızartmayla geliyor ve benim sevmediğimi bile bile bana mı oğluna mı geliyor anlamıyorum.Sonbahar depresyonu da üstüne cabası.Bu kadar panik olma hem sana hem bebeğine zarar,gevşe biraz. O kadar sürede daha fazlasını zaten içemez. Benimki de gündüz 2-2,5 saatte bir 60 cc içiyor. Bir ayda 1240 gr almıştı şükür. Daha nolsun? Aç olsa içer zaten
Allahım şakamısınız 3 saate bir 90 cc yetiyor mu hep soracam arada kaynıyor.Benim göğsümün birinden en az 100 cc çıkıyor ve benim bebeğimin maşallahı var 3 saatte sanırım 200 cc geçiyor.Kayın valide dün bir saat içinde 200 cc vermiş bizimkide içmiş doymak nedir bilmiyor.Göğüslerim hep ağrı içinde artık gün içinde o kadar emiyor ki süt yapmaya vakit kalmıyor günde bir kez de o uzun saatler emdiğinde mama veriyorum.Akşam sütümü sağıyorum hem emiyor hemde onu içiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum deliricem yanlızım herşey benim üstüme kendim kendi karnımı doyurmaya vaktim kalmıyor.Bana gelende elinde yemekle geleceğine kek le börekle kızartmayla geliyor ve benim sevmediğimi bile bile bana mı oğluna mı geliyor anlamıyorum.Sonbahar depresyonu da üstüne cabası.
Yaklaşık 200 gr almışti 1 ay sonundaKac kilo almisti canim 1 ay anne sutu verirken?
Canım biraz huysuz oldu yarım çay kaşığı calpol verdim elini oynatamiyordu maşallah oğlum çok iyi uyudu benimde elimde ateş ölçer vardı kaç defa kalktım gece baktım ateşi yok ama vücudu çok sıcaktı yine korktum üstünü değiştirdim çok akıllı maşallah oğlum teyzesi inş sizde sorunsuz atlatirsiniz
Bem aldm canm ama süt parası ni bilmiyorumKızlar çocuk paralarını aldınız mı birde süt parası varmış herkes için mi geçerli acaba o?
Öyle mi ne Zaman başvuru yapmıştın?Bem aldm canm ama süt parası ni bilmiyorum
Kızlar çocuk paralarını aldınız mı birde süt parası varmış herkes için mi geçerli acaba o?
Dogum parasi kac gun sonra yttiBende sadece suan dogum parasini aldim pttden. Sut parasi ve raporum icin 8 ve 16si arasinda ziraat bakasina sormam gerekiyomus.
Başvurduktan ne Zaman sonra yattı, rapor ve süt parası herkese mi var ondan hiç haberim yokBende sadece suan dogum parasini aldim pttden. Sut parasi ve raporum icin 8 ve 16si arasinda ziraat bakasina sormam gerekiyomus.
22 ağustosta dogum yaptim 24 dunde eşim basvuru yapmisti galiba yeni aldk ama bir hafta olmusturÖyle mi ne Zaman başvuru yapmıştın?
Süt parasi devlet memurlarina yokmus baktm simdide bana ve eşime çıkmıyor süt parası ne kadarmış acabaBaşvurduktan ne Zaman sonra yattı, rapor ve süt parası herkese mi var ondan hiç haberim yok
Süt parası devlet memurları için değil Can'ım. 300 ₺ yi aldım.Kızlar çocuk paralarını aldınız mı birde süt parası varmış herkes için mi geçerli acaba o?
Süt parası 112₺ canımSüt parasi devlet memurlarina yokmus baktm simdide bana ve eşime çıkmıyor süt parası ne kadarmış acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?