2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Oğlum bugün aşı oldu çok huzursuz uyuyamıyor akşam dahada huysuzlandi calpol verdim kolunu kaldırmıyor yavrum ya bu gece uzun olacak sanırım allahım yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsn inşallah ateş filan olmamıştır bizde bugün aşı olduk 2 aylık aşımız bende korkuyorum sürekli ateş ölçer elimde sık sık bakıyorum inşallah hicbirsey olmadan atlatırız

Canım biraz huysuz oldu yarım çay kaşığı calpol verdim elini oynatamiyordu maşallah oğlum çok iyi uyudu benimde elimde ateş ölçer vardı kaç defa kalktım gece baktım ateşi yok ama vücudu çok sıcaktı yine korktum üstünü değiştirdim çok akıllı maşallah oğlum teyzesi inş sizde sorunsuz atlatirsiniz

Maaşallah Can'ım, kilo alımı Nasıl?
Canım ilk ay 1800 gr aldı hemşire çok almış dedi bu ay o kadar almadi sanki haftaya kontrolumuz kızımın boyu da uzun ama 54 cm doğdu baba da bende uzun ve yapiliyiz

Allahım şakamısınız 3 saate bir 90 cc yetiyor mu hep soracam arada kaynıyor.Benim göğsümün birinden en az 100 cc çıkıyor ve benim bebeğimin maşallahı var 3 saatte sanırım 200 cc geçiyor.Kayın valide dün bir saat içinde 200 cc vermiş bizimkide içmiş doymak nedir bilmiyor.Göğüslerim hep ağrı içinde artık gün içinde o kadar emiyor ki süt yapmaya vakit kalmıyor günde bir kez de o uzun saatler emdiğinde mama veriyorum.Akşam sütümü sağıyorum hem emiyor hemde onu içiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum deliricem yanlızım herşey benim üstüme kendim kendi karnımı doyurmaya vaktim kalmıyor.Bana gelende elinde yemekle geleceğine kek le börekle kızartmayla geliyor ve benim sevmediğimi bile bile bana mı oğluna mı geliyor anlamıyorum.Sonbahar depresyonu da üstüne cabası.

Bebegin ne kac gunluk canim.

Canım uyurken vücut ısısı artıyor bizde de öyle
Ayrica ağlarken de artar 37.5 ı geçerse ateş ı olur bir şey olmaz inşallah biz 77 günlük olduk 2. Ay asilarimiz oldu geçti çok şükür

Kizlar yarın 2 aylik asilarimizi olucaz bizde korkuyorum biraz onerileriniz varmi ?

Kızlar çocuk paralarını aldınız mı birde süt parası varmış herkes için mi geçerli acaba o?

Başvurduktan ne Zaman sonra yattı, rapor ve süt parası herkese mi var ondan hiç haberim yok
Süt parasi devlet memurlarina yokmus baktm simdide bana ve eşime çıkmıyor süt parası ne kadarmış acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…