2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

12.30 gibi uyutmak suretiyle yanina uzandim sipamin. 13.30 gibi uyaniyordu su verdim geri uyuduk. 3 mü len o dedigimi hatirliyorum. 16.30 da uyandik. 4 saat uyumuşuz
Oooohhh ne güzel maşallah su işi iyiymiş gece uykusunda işe yarar mıki anne sütü hazmı kolay acıkıyor diye gece hep emziriyorum 9 30 da uyusa 12 00 1 00 gibi uyaniyor 3 00 4 00 gibi bi daha emziriyorum s onra 6 da 7 de. bir uyandimi tamam yandik

filiz_ank dedeci benimki akıllı yagdiriyor dede oğlum a tabii dede diycek :)
@a-nur canım geçmiş olsun pompayi gecici kullanacagin için elle kullanilanlar olur diycem ama elektrikli aldim elle yapilandan sonra pek rahat geldi söyliyeyim.

Hala kaynamış sogutulmuş su veriyorum bir yaşına kadar verecegim.iki tane cam biberon hakladim kaynatiliyor sadece bir anda sıcak suya oturtma bir anda alti cikiyor ek gıda işini kafana takma bence yavaş yavaş başlarsin öyle böyle yiyecekler nasıl olsa

Benimki diş patlatmiş

Hayırlı olsun beyazlık oluyomuş önce dimi bir ark.baktı benim oglanin dişine cikar önler yakinda dedi.Korkuyorum emmeye devam edecek bu sıpa o dişlerle eyvah eyvah daha çikmasin bizumkinin

Bizim de ayni düzen gibi. Gece su verme isi gündüz ise yaradigi gibi yararsa şaşallari dizelim

Kızlar bugun disardaydik bizim oglan İskenderle kunefe yedi Daha vermiyoruz diye kıyameti kopardı ortaligi yıktı diğer müşteriler garsonlar falan ağlatmayın verin nolur diye bizi gaza getirdiler bizde verdik biraz daha Nerdeyse ustune cay içecekti sipa Bisey olmaz insallah :/

Bikaç güne görünür iyice. Hele bir de ikincisi çıkınca dişleri göstere göstere sırıtmıyolar mı al mıncıkla öp bırak yine mıncıkla öyle tatlılaşıyo sıpalar
Babaya gidene kadar cikar o zaman kaptim cocugu basladim evdekileri dolasmaya heyecandan disi cikti diye :) simdilik elimi isirttiriyorum sonra ben onu isiracagim

Oh afiyet olsun bu arada rejimi de bozmusun :-/

Emerken anlasilmiyor da kasigi tirtikliyor :) cam bardaga sesi geliyor enemm :)))

Afiyet olsun kuzuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…