Oooohhh ne güzel maşallah su işi iyiymiş gece uykusunda işe yarar mıki anne sütü hazmı kolay acıkıyor diye gece hep emziriyorum 9 30 da uyusa 12 00 1 00 gibi uyaniyor 3 00 4 00 gibi bi daha emziriyorum s onra 6 da 7 de. bir uyandimi tamam yandik12.30 gibi uyutmak suretiyle yanina uzandim sipamin. 13.30 gibi uyaniyordu su verdim geri uyuduk. 3 mü len o dedigimi hatirliyorum. 16.30 da uyandik. 4 saat uyumuşuz
Teşekkür ederizEnemm hayırlı olsun sıpanın dişibir iki haftaya öteki de gelir
Merhabalar belki sacma olacak ama pek biberon kullanmamistim bu zamana kadar ama simdi kullanmak durumundayim tabi hanim kizim kabul ederse .Sorum ise cam biberon hakkinda kaynatilir mi bilemedim?Bir de bebeklerinize verdiginiz suyu kaynatiyor musunuz?Bizim gids alerjimiz var henuz ek gidaya gecemedik ne yazik ki Sizleri okuyunca cok duygulaniyorum
Benimki diş patlatmiş
bende koyuyorum bi iki saniye sonra direk ellerini bana uzatıyo almamı istiyo yoksa basıyo şıltagıBen mama sandalyesi veya orumcege koyuyorum pesime dolaniyor. Yoksa göbek bagimiz kesilmemis gibi ayrilamiyoruz bizde :-/ uykuya gelince saskinlardayim hala.
Amin :) surada iki üç kisi kalmistik zaten :)) insallah bizimki gibi sessiz sedasiz gelir :)
Bizim de ayni düzen gibi. Gece su verme isi gündüz ise yaradigi gibi yararsa şaşallari dizelimOooohhh ne güzel maşallah su işi iyiymiş gece uykusunda işe yarar mıki anne sütü hazmı kolay acıkıyor diye gece hep emziriyorum 9 30 da uyusa 12 00 1 00 gibi uyaniyor 3 00 4 00 gibi bi daha emziriyorum s onra 6 da 7 de. bir uyandimi tamam yandik
Var birkac bebis daha :)Bizdede diş yok daha topikteki herkezin çıktımı dişi
Teşekkür ederizgörünmüyor yahuu ama ne zaman görünüyor ki?
Daha cok var demi. Peee....
Babaya gidene kadar cikar o zamanBikaç güne görünür iyice. Hele bir de ikincisi çıkınca dişleri göstere göstere sırıtmıyolar mı al mıncıkla öp bırak yine mıncıkla öyle tatlılaşıyo sıpalar
Oh afiyet olsunKızlar bugun disardaydik bizim oglan İskenderle kunefe yediDaha vermiyoruz diye kıyameti kopardı ortaligi yıktı diğer müşteriler garsonlar falan ağlatmayın verin nolur diye bizi gaza getirdiler bizde verdik biraz daha Nerdeyse ustune cay içecekti sipa Bisey olmaz insallah :/
Tesekkur ederiz canim :)bebeem bebenin dişi hayırlı olsun.
Emerken anlasilmiyor da kasigi tirtikliyor :) cam bardaga sesi geliyor enemm :)))Hala kaynamış sogutulmuş su veriyorum bir yaşına kadar verecegim.iki tane cam biberon hakladim kaynatiliyor sadece bir anda sıcak suya oturtma bir anda alti cikiyorek gıda işini kafana takma bence yavaş yavaş başlarsin öyle böyle yiyecekler nasıl olsa
Hayırlı olsun beyazlık oluyomuş önce dimi bir ark.baktı benim oglanin dişine cikar önler yakinda dedi.Korkuyorum emmeye devam edecek bu sıpa o dişlerle eyvah eyvah daha çikmasin bizumkinin
Teşekkür ederiz teyzesi rejim bizi bozuyo sanki :/Oh afiyet olsunbu arada rejimi de bozmusun :-/
Afiyet olsun kuzuya.Kızlar bugun disardaydik bizim oglan İskenderle kunefe yediDaha vermiyoruz diye kıyameti kopardı ortaligi yıktı diğer müşteriler garsonlar falan ağlatmayın verin nolur diye bizi gaza getirdiler bizde verdik biraz daha Nerdeyse ustune cay içecekti sipa Bisey olmaz insallah :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?