Bana sen onu bozuyorsun gibi geldiTeşekkür ederiz teyzesi rejim bizi bozuyo sanki :/
Bizdede tık yok daha 7.5aylik oldu ogluşum beyazlık var bayadır bide elimi çenemi kapinca sıpa ağzı çok sıcak oluyor acaba bizimkide yakınmidirOlmadi bizde. Bende dedigin gibi birsey bekledigim için onemsemedim pek. Sadece beyazlik ki o da bayadir vardi.
Aynen bizde öyle canım biz 5gibi kalkıyoruz oğlum sabah ezanina kaldırıyor beni 7de tam uyanıyor sanki işe gidecek sıpa yaOooohhh ne güzel maşallah su işi iyiymiş gece uykusunda işe yarar mıki anne sütü hazmı kolay acıkıyor diye gece hep emziriyorum 9 30 da uyusa 12 00 1 00 gibi uyaniyor 3 00 4 00 gibi bi daha emziriyorum s onra 6 da 7 de. bir uyandimi tamam yandik
Merhabalar belki sacma olacak ama pek biberon kullanmamistim bu zamana kadar ama simdi kullanmak durumundayim tabi hanim kizim kabul ederse .Sorum ise cam biberon hakkinda kaynatilir mi bilemedim?Bir de bebeklerinize verdiginiz suyu kaynatiyor musunuz?Bizim gids alerjimiz var henuz ek gidaya gecemedik ne yazik ki Sizleri okuyunca cok duygulaniyorum
Benimki diş patlatmiş
Anlamadim ki. Yedirirken kasiga takiliyor su an oglen takilmamisti akşamüstü kasiyayim dis yerlerini dedim elime geldi :)Hayirli olsun disiniz.uyurken mi cikmis nolmus
Bende tik yok diyordum belli olmuyor :) beyazlik vardi bizde de ama bayadir vardi zaten o.Bizdede tık yok daha 7.5aylik oldu ogluşum beyazlık var bayadır bide elimi çenemi kapinca sıpa ağzı çok sıcak oluyor acaba bizimkide yakınmidir
Teşekkür ederiz teyzesi rejim bizi bozuyo sanki :/
Bana sen onu bozuyorsun gibi geldi
Kız biz bu mideleri nasıl kucultucez bacım
Kızlar bugun disardaydik bizim oglan İskenderle kunefe yediDaha vermiyoruz diye kıyameti kopardı ortaligi yıktı diğer müşteriler garsonlar falan ağlatmayın verin nolur diye bizi gaza getirdiler bizde verdik biraz daha Nerdeyse ustune cay içecekti sipa Bisey olmaz insallah :/
Kız biz bu mideleri nasıl kucultucez bacım
şekersiz nescafe içtim ben her sabah içiyorum öğleye kadar idare ediyo aslında iki kere daha içsem işim kolaylaşır ama süte geçer dokunur diye çekimser kalıyorum :/Seda akgülün yolundan gitmeye karar verdim denemediğim bi bu kaldıaz az sık sık yiyeyim metodu bana göre değil, şimdi sütsüz şekersiz nescafe içicem büyükçe bi bardak. Sabah kahvaltı yapınca iştahımı dizginleyemiyorum. Öğlen hafif bişeyler, akşama da allah kerim.
evet ya bizimkide öyle hele kocacığım hiç dayanamııyo en olmadı parmağını batırıp tattırıyo herşeydenVallaha kaynanam geldi yiyoruz bol bol şeker hastasi 2 saatte bir biseyler yiyor eee bende takiliyorum ben farkindaysaniz zayiflama konusunda yazmiyorum ne zamandir o konuyu azicik salladim
Bu arada karşısında bişey yerken bebişlere de bişey yapip verin kaynana oturdu yiyor bizimkinin ağzının suyu akti ona bi biskuvi ezip yedirdik.Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diye boşuna denmemiş.
Anlamadim ki. Yedirirken kasiga takiliyor su an oglen takilmamisti akşamüstü kasiyayim dis yerlerini dedim elime geldi :)
bizimde çıksın artık yaaOyy ne guzel.bizim alt iki disimiz gulerlen gorunur hale geldi artik.cok tatli bunlarin disleri yaaa
bizimde çıksın 2 gündür cok huzursuz diş yerleride kabardı gelmedi birtürlübizimde çıksın artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?