2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar korkuyorum DTP mı ne karma aşıdan sonra yanakları kıpkırmızı bebegımız böle olan varmışdı Kafayı yıycem korkumdan

Aynen bizde öyle canım biz 5gibi kalkıyoruz oğlum sabah ezanina kaldırıyor beni 7de tam uyanıyor sanki işe gidecek sıpa ya

Ben devamli kaynatiyorum cam biberon.kaynatilir.biz de gecmedik.tadim gunleri basladi

Seda akgülün yolundan gitmeye karar verdim denemediğim bi bu kaldı az az sık sık yiyeyim metodu bana göre değil, şimdi sütsüz şekersiz nescafe içicem büyükçe bi bardak. Sabah kahvaltı yapınca iştahımı dizginleyemiyorum. Öğlen hafif bişeyler, akşama da allah kerim.
Kız biz bu mideleri nasıl kucultucez bacım

Agzinin tadini biliyor seninki

Kız biz bu mideleri nasıl kucultucez bacım

Vallaha kaynanam geldi yiyoruz bol bol şeker hastasi 2 saatte bir biseyler yiyor eee bende takiliyorum ben farkindaysaniz zayiflama konusunda yazmiyorum ne zamandir o konuyu azicik salladim

Bu arada karşısında bişey yerken bebişlere de bişey yapip verin kaynana oturdu yiyor bizimkinin ağzının suyu akti ona bi biskuvi ezip yedirdik.Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar diye boşuna denmemiş.

şekersiz nescafe içtim ben her sabah içiyorum öğleye kadar idare ediyo aslında iki kere daha içsem işim kolaylaşır ama süte geçer dokunur diye çekimser kalıyorum :/

evet ya bizimkide öyle hele kocacığım hiç dayanamııyo en olmadı parmağını batırıp tattırıyo herşeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…