bizimde çıksın artık yaa
evet ya bizimkide öyle hele kocacığım hiç dayanamııyo en olmadı parmağını batırıp tattırıyo herşeyden
şekersiz nescafe içtim ben her sabah içiyorum öğleye kadar idare ediyo aslında iki kere daha içsem işim kolaylaşır ama süte geçer dokunur diye çekimser kalıyorum :/
Kuzum ya :/ sıkıntısiz bir an once çıkarsın insallahbizimde çıksın 2 gündür cok huzursuz diş yerleride kabardı gelmedi birtürlü
Kahveyi çok kaçırma canım ben bi hafta Türk kahvesi ictim çocuk kusup duruyodu kahveyi kestim normale döndü çokta severim Türk kahvesini
Biz karisik gidiyoruz :) arada eline veriyorum patates havuc balkabagi bisküvi peynir armut elma avakado muz verdim ama tatmin olmadım pek çoğunu yer yiyo :/Sen de blw.ci miydin?
Cok komik gelir o hali de bana ya :) 6.5 aydir dissiz dissiz siritirken simdi disli düsünemiyorumOyy ne guzel.bizim alt iki disimiz gulerlen gorunur hale geldi artik.cok tatli bunlarin disleri yaaa
Günde bi kere iciyorum canım bi sıkıntı olmadı sukur ikinciye cesaret edemiyorum zatenKahveyi çok kaçırma canım ben bi hafta Türk kahvesi ictim çocuk kusup duruyodu kahveyi kestim normale döndü çokta severim Türk kahvesini
Bende ya bu aksam yarin mercimek yapacagim. Öğlen tavugun altindan aldigimiz gibi hasliyorum yumurtasiniOğlanın menü hazır öğlen mercimek çorbası domatesli ekmek yoğurt akşam yoğurt çorbası ohh rahatladım
Gece 4-5 kere kalkiyo canım gündüz daha rahatizCikar insallah uzin zamandir bekluyorsun.huysuzluk yapior mu
Biz karisik gidiyoruz :) arada eline veriyorum patates havuc balkabagi bisküvi peynir armut elma avakado muz verdim ama tatmin olmadım pek çoğunu yer yiyo :/
Sicaklamis olabilir. Bizimki de huysuzlaniyor sicakta.Bu gece cok kalkti oglusum ya.cunku doymadi heralde.ememeden uyuyakaldi.
Ya da terledi iki battaniye orttuk.anlamadim valla
Sicaklamis olabilir. Bizimki de huysuzlaniyor sicakta.
Buyuk gelirse lokma çıkarıyo öğürüyo zaten canım bende yanında oluyorum ilk baslarda korkuyodum ama bisey olmuyoNasil cesaret ediyorsun canim.korkuyorum ben tikancak diye.bogazina kacar fln
Hatta bir yatakta :)) bu arada bende eline bebe biskuvisi cecil peyniri ekmek kabugu falan veriyorum. Muz benek yapmisti yüzünü bayadir vermiyordum sadece muz görünecek halde uc kabugunu aldim eze eze emdi fazla almis agzina geri cikardi. Biskuvide de iki kere bir iki oksürdü su verdim yuttu gitti :)Bi odada 3 kisi tabi :)
Ne guzel yaa bende okul tatil olur olmaz annemlerin yanına gidicem biraz organik beslensin cocuklarBende ya bu aksam yarin mercimek yapacagim. Öğlen tavugun altindan aldigimiz gibi hasliyorum yumurtasini
inşallah benim kız dişleri zor çıkaracak galıba 2 gündür gece ağlayarak kalkıyo surekli elini ağzına alıp sınırlenıyoKuzum ya :/ sıkıntısiz bir an once çıkarsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?