Bende ya bu aksam yarin mercimek yapacagim. Öğlen tavugun altindan aldigimiz gibi hasliyorum yumurtasini
Belli olmuyoki bazılarının bi anda pat diye cikiyo zor çıkmaz insallah :/inşallah benim kız dişleri zor çıkaracak galıba 2 gündür gece ağlayarak kalkıyo surekli elini ağzına alıp sınırlenıyo
inşallah benim kız dişleri zor çıkaracak galıba 2 gündür gece ağlayarak kalkıyo surekli elini ağzına alıp sınırlenıyo
Yakin olunsa keske ama uzaklarNe guzel yaa bende okul tatil olur olmaz annemlerin yanına gidicem biraz organik beslensin cocuklar
Hic sorma bizim 12 saat yolYakin olunsa keske ama uzaklarbir dahaki gelisime bezelyeler olur. Tane olarak haslar veririm tavuk gibi topasin yesin :)
Market yogurdu ile mayaliyorsun ya sonraki 3.yogurt anca biraz yogurda benziyor. Tatli tatli sulu birsey oluyor ilki. Corba falan yap :-/Kızlar büyük bir derdim var market yogurduyla süt mayaladim değişik bisey oldu yenir gibi durmuyo
Kv tarafi gelir gibi degil hos isteyen de yok. Annemler bilmiyorum gelir mi? Bence tadini cikarabilecek kalabalikta olacaksa erken degil bakin tabi :) bizim haftaicine geliyor cekirdek aile kutlariz artik :)kızlar daha 5 ay var ama doğum günü için yavaştan bakınıyorum konseptlere aklınızdan geçmeye başladımı daha çokmu erken
Büyür o zamana ama huysuzluk artar mi azalir mi bilmiyorum ki. Bizimki bakiniyor anneme gider gelirken ama arada sıkılıyor iste. Yanimdaki koltuk bossa oturtturuyorum oyalaniyor baya.Hic sorma bizim 12 saat yolgidişi de dert ediyorum huysuzlanir yolda diye. Esim iznim olursa ben götürürüm dedi ama bakalım
Yakin olunsa keske ama uzaklarbir dahaki gelisime bezelyeler olur. Tane olarak haslar veririm tavuk gibi topasin yesin :)
Bence deyiyiyor yiyiyor hep fit
10 eylül kurban bayramıından önceki gün köy evimiz var yakın orda bahçede güzel bişeyler hazırlamayı düşünüyorum ama kalabalık olmayacak ilk doğum gününde konseptli olsun sonrakileri eşim ben ve kızım kutlayalım unutamayacağı yerlere götürüp resimleyelim istiyorumKv tarafi gelir gibi degil hos isteyen de yok. Annemler bilmiyorum gelir mi? Bence tadini cikarabilecek kalabalikta olacaksa erken degil bakin tabi :) bizim haftaicine geliyor cekirdek aile kutlariz artik :)
Ama bende onla hareket ediyorum bana neden ayni etki olmuyorOnlardaki hareket bizde olsaydı gobekte yağ olmazdı popo dik oludu bacaklar diri
Guzel olur aslinda :) bende mutlaka ozel birseyler istiyorum. 3 kisi de kutlasak balonlar onun sevdigi yiyebilecegi seyler susler pusler herseyi yapmak istiyorum gelmeyen gelmesin benim oğlum gelmis yeter bana10 eylül kurban bayramıından önceki gün köy evimiz var yakın orda bahçede güzel bişeyler hazırlamayı düşünüyorum ama kalabalık olmayacak ilk doğum gününde konseptli olsun sonrakileri eşim ben ve kızım kutlayalım unutamayacağı yerlere götürüp resimleyelim istiyorum
Yanımda kerem olur gece gideriz uyur en azından uzun sureBüyür o zamana ama huysuzluk artar mi azalir mi bilmiyorum ki. Bizimki bakiniyor anneme gider gelirken ama arada sıkılıyor iste. Yanimdaki koltuk bossa oturtturuyorum oyalaniyor baya.
Bak öyle olur hemde baya rahat olur :) bakalim biz bu yaz ne yapacagiz. Ilk defa fena tatile gidesim var.Yanımda kerem olur gece gideriz uyur en azından uzun sure
aynen oyle yıllar sonra dersin bak oğlum biz varız sadece onun mutluluğu için yap tabi resimler çekin ona hatıra hatta albümünü yaptırmak istiyorumGuzel olur aslinda :) bende mutlaka ozel birseyler istiyorum. 3 kisi de kutlasak balonlar onun sevdigi yiyebilecegi seyler susler pusler herseyi yapmak istiyorum gelmeyen gelmesin benim oğlum gelmis yeter bana
Hersey onun icin ya zaten :) bende kolajladim baya bi resimlerini bi ara cikarttirip album yapmam lazim.aynen oyle yıllar sonra dersin bak oğlum biz varız sadece onun mutluluğu için yap tabi resimler çekin ona hatıra hatta albümünü yaptırmak istiyorum
Bı garıp huy degıstırmıs gıbı aynı seylere gülmüyor Cıldırıcam korkumdan ıkı günde aşıdan sonra huy degıstırırmı bebek cok korkuyorum Internet'ten yan etkılerını okudum bır hafta olcem herhalde Korkudan Buarada yapılan Aşının markası ınfanrıx hexa,bcg Aşının adını unutdum ama oda ınfanrıks hexayı üreten fırmaya aıtdı doktor adını yazıp vermısdı Glaxo smıth dıye ılac fırması Yapıyo bu aşıları sızler hangı aşıları yaptırdınız bebegın reaksiyonları nasıldı ben galıba Devamını getırmıycem aşıların korkuyorum 1haftada sınır beynın hastalığı bıle oluştura bılıyo Yazılmış netde@ayka777 bebis nasıl canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?