2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kızlar daha 5 ay var ama doğum günü için yavaştan bakınıyorum konseptlere aklınızdan geçmeye başladımı daha çokmu erken

kızlar daha 5 ay var ama doğum günü için yavaştan bakınıyorum konseptlere aklınızdan geçmeye başladımı daha çokmu erken
Kv tarafi gelir gibi degil hos isteyen de yok. Annemler bilmiyorum gelir mi? Bence tadini cikarabilecek kalabalikta olacaksa erken degil bakin tabi :) bizim haftaicine geliyor cekirdek aile kutlariz artik :)

Hic sorma bizim 12 saat yol gidişi de dert ediyorum huysuzlanir yolda diye. Esim iznim olursa ben götürürüm dedi ama bakalım
Büyür o zamana ama huysuzluk artar mi azalir mi bilmiyorum ki. Bizimki bakiniyor anneme gider gelirken ama arada sıkılıyor iste. Yanimdaki koltuk bossa oturtturuyorum oyalaniyor baya.

Kv tarafi gelir gibi degil hos isteyen de yok. Annemler bilmiyorum gelir mi? Bence tadini cikarabilecek kalabalikta olacaksa erken degil bakin tabi :) bizim haftaicine geliyor cekirdek aile kutlariz artik :)
10 eylül kurban bayramıından önceki gün köy evimiz var yakın orda bahçede güzel bişeyler hazırlamayı düşünüyorum ama kalabalık olmayacak ilk doğum gününde konseptli olsun sonrakileri eşim ben ve kızım kutlayalım unutamayacağı yerlere götürüp resimleyelim istiyorum

Guzel olur aslinda :) bende mutlaka ozel birseyler istiyorum. 3 kisi de kutlasak balonlar onun sevdigi yiyebilecegi seyler susler pusler herseyi yapmak istiyorum gelmeyen gelmesin benim oğlum gelmis yeter bana

Guzel olur aslinda :) bende mutlaka ozel birseyler istiyorum. 3 kisi de kutlasak balonlar onun sevdigi yiyebilecegi seyler susler pusler herseyi yapmak istiyorum gelmeyen gelmesin benim oğlum gelmis yeter bana
aynen oyle yıllar sonra dersin bak oğlum biz varız sadece onun mutluluğu için yap tabi resimler çekin ona hatıra hatta albümünü yaptırmak istiyorum

Bı garıp huy degıstırmıs gıbı aynı seylere gülmüyor Cıldırıcam korkumdan ıkı günde aşıdan sonra huy degıstırırmı bebek cok korkuyorum Internet'ten yan etkılerını okudum bır hafta olcem herhalde Korkudan Buarada yapılan Aşının markası ınfanrıx hexa,bcg Aşının adını unutdum ama oda ınfanrıks hexayı üreten fırmaya aıtdı doktor adını yazıp vermısdı Glaxo smıth dıye ılac fırması Yapıyo bu aşıları sızler hangı aşıları yaptırdınız bebegın reaksiyonları nasıldı ben galıba Devamını getırmıycem aşıların korkuyorum 1haftada sınır beynın hastalığı bıle oluştura bılıyo Yazılmış netde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…