2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hersey onun icin ya zaten :) bende kolajladim baya bi resimlerini bi ara cikarttirip album yapmam lazim.
Allah sağlık versin bütün yavrulara.. ohooo çıkarttırsak kaç albüm olur sıpaların her halinin resmi var her hali güzel ayırmak için bi oturuyoruz saatler geçiyo resimler bitmiyo:)

Canım korkma 72 saat doldumu belki sen stres yaptım diye bebekte etkileniyodur sakin ol ters bisey olmadı çok şükür olsaydı şimdiye kadar etkisini gösterirdi

@ayka777 hangi asidan bahsediyorsjn canim rota virus mu? Hangi asilardasin sen?
Glaxo smith kline iyi bir ilac firmasidir ve korka tum yan etkileri yazmak zorrundalar.1 kiside bile olsa yazmali.

Nesi var oglunun nasil oldu?

Adini tam yazamamisim pompa diyecektim:) bebeem bir operasyon gecirmek zorundayim, narkoz alacagim ya bebek etkilenmesin diye sutu sagmak biriktirmek gerekecekmis.

Geçmiş olsun. Eğer pompan yoksa medikallerden hastane tipi pompalardan kiralamanı önerebilirim. Günlük olarak ücretlendiriyor bazısı, bazısı da haftalık ya da aylık ücretlendiriyor. Normal elektrikli pompaya göre daha randımanlı sağıyor, çabuk boşaltıyor ve tam boşaltıyor göğsü. Kuzenim kullanmıştı. Bende avent natural elektrikli var, benimkine göre daha çabuk ve daha çok sağdığını söylemişti hastane tipinin. Eğer tek bir gün için soruyorsan da hastanelerde pompa oluyor, ameliyat olacağın hastaneye sor istersen. Hortumunu mu ne götürüyormuşsun sadece. Geçen hastanede bi anne ile karşılaştık. Küvözdeki bebeği için sağıyordu, hortum gibi bi parça gösterdi onu kendi getiriyormuş sadece tabii bir de sağdığı biberonu. Ama evde bulunsun diye alacaksan da kendi kullandığımı önerebilirim; avent natural elektrikli pompa. Manuellerin zor olduğunu ve tam boşaltamadığını duydum ben.
Biberon meselesinde de avent natural biberonu önerebilirim. Ben oğlum doğduğundan beri dışarıdayken sağdığım sütü hep o biberonlarla verdim. Çok şükür emmeyi bırakmadı. Seninki de emiyorken bardakla vs verirsen emme refleksini zayıflatırmısın diye düşündüm bir an, bence biberonla ver yani emsin sütü

Babaya gidene kadar cikar o zaman kaptim cocugu basladim evdekileri dolasmaya heyecandan disi cikti diye :) simdilik elimi isirttiriyorum sonra ben onu isiracagim

Eneeeem kız diş görümlüğü alsaydın ya, ne dolandın bizde bebeğin dişini ilk gören bebeği baştan aşağı giydirir. Hatta babam hileye başvurdu; önce o görmek istiyormuş, rüşvet olarak da tam altın önerdi. Biz de düşünürüz bi pazarlığa oturalım dedik cumhuriyete yükseltti teklifini

Y yigitnil ben de cam biberon kullanıyorum. Sterilizatör kullanıyorum genelde ama kaynattığım da oldu. Bir problem yaşamadım kaynattığımda da.
Su konusunda da ben kaynamış su vermiyorum. Sanırım su verdiğim ilk bir hafta kadar kaynamış verdim. Sonrasında küçük cam şişede sulardan aldım, ondan veriyorum. Çok şükür sıkıntı yaşamadım.

Kızlar büyük bir derdim var market yogurduyla süt mayaladim değişik bisey oldu yenir gibi durmuyo

Market yoğurduyla tutmuyormuş diye duydum, ondan garip görünüyor olabilir. Arkadaşım activia varya marketlerde onlarla mayalıyor. Çok güzel olmuştu. Ama süt aldığın yerden maya vermiyorlar mı? Ben verdikleri mayalıkla mayalıyorum artık çok güzel oluyor, başlarda güvenememiştim annemlerden mayalık taşıyordum ama deneyince beğendim.

Canım bu kadar yan etkilerini okuma ilaçların, aşıların. Çoğu grip ilacının prospektüsünde yan etkiler arasında kalp krizi, felç yazıyor mesela. Aşılardan gerekli olanları elbetteki yaptırmanda fayda var, yaptırmaman daha riskli. Bu kadar germe kendini, senin gerginliğinden bile huy değiştirmiş olabilir bebeğin. Bizimkinin bütün aşıları tam, çok şükür hiç birisinde ateş vs bişe yaşamadık. Yan etkileri konusunda yardımcı olamam ama ateşi vs varsa dikkatli ol tabii, doktorunu ara istersen bi?

Yarim muskati ne kadar meyve suyuna katiyorsun? Kucuk miktarlar icinse azalt. Anne sutune bile serce tirnagin ucundaki hilal kadar rendeleniyor ya, fazlasi zehirleyici etki yapiyor ondan sordum.

2-3 litre su ile kaynattığım meyve suyuna rendeliyorum canım. Bir bardağa baya bir az geliyordur heralde.

Hangi ildesiniz siz dede dededir bizimkinin disine de bakabilir yani ceyrege raziyim anneanneyi carptik bizde ama daha elmegini yerim ben o disin

Nasil cesaret ediyorsun canim.korkuyorum ben tikancak diye.bogazina kacar fln
Benim kız genelde büyük lokmaları atıyor. Bugün hurma yiyordu. Büyük kopardı. Atmasını bekledim atmadı. Tetikte bekledim boğazına takılırsa müdahele edeyim diye. Demek kendine güvendi, yuttu ama öksürdü, gözleri yaşardı. Durdu bana baktı. Yutarken çok mu zorlandın kızım dedim. Eeee diye cevap verdi. Hurmaya devam etti.

Oğlum un bezinde ara ara hafif pembelik oluyor kızlar tam çiş yaptıgı yerde pipi normal ucu açık bilemiyorum yarın dr a gidicez bi gösterecegiz hayirlisi sizde de oldu mu yada ne olabilecegini bilen var mi?!!

Rabbim hastalara şifa versin.dışı cikanlarada hayırlı olsun neler yicekler kuzular minicik dişleriyle bizde daha tik yok ayin 18 ine 8.ay bitiyor. Kızlar günlük neler yediriyorsunuz bebislerdende?

Oğlum un bezinde ara ara hafif pembelik oluyor kızlar tam çiş yaptıgı yerde pipi normal ucu açık bilemiyorum yarın dr a gidicez bi gösterecegiz hayirlisi sizde de oldu mu yada ne olabilecegini bilen var mi?!!
Bizde de oluyor bazen susuz mu kalıyor acaba cis koyulasiyor dedim suyu az arttirdim. O kadar olmuyor gibi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…