Allah sağlık versin bütün yavrulara.. ohooo çıkarttırsak kaç albüm olur sıpaların her halinin resmi var her hali güzel ayırmak için bi oturuyoruz saatler geçiyo resimler bitmiyo:)Hersey onun icin ya zaten :) bende kolajladim baya bi resimlerini bi ara cikarttirip album yapmam lazim.
Bı garıp huy degıstırmıs gıbı aynı seylere gülmüyor Cıldırıcam korkumdan ıkı günde aşıdan sonra huy degıstırırmı bebek cok korkuyorum Internet'ten yan etkılerını okudum bır hafta olcem herhalde Korkudan Buarada yapılan Aşının markası ınfanrıx hexa,bcg Aşının adını unutdum ama oda ınfanrıks hexayı üreten fırmaya aıtdı doktor adını yazıp vermısdı Glaxo smıth dıye ılac fırması Yapıyo bu aşıları sızler hangı aşıları yaptırdınız bebegın reaksiyonları nasıldı ben galıba Devamını getırmıycem aşıların korkuyorum 1haftada sınır beynın hastalığı bıle oluştura bılıyo Yazılmış netde
O yuzden kolajladim iste yoksa masrafi batirir insani :)Allah sağlık versin bütün yavrulara.. ohooo çıkarttırsak kaç albüm olur sıpaların her halinin resmi var her hali güzel ayırmak için bi oturuyoruz saatler geçiyo resimler bitmiyo:)
Kızlar büyük bir derdim var market yogurduyla süt mayaladim değişik bisey oldu yenir gibi durmuyo
Adini tam yazamamisim pompa diyecektim:) bebeem bir operasyon gecirmek zorundayim, narkoz alacagim ya bebek etkilenmesin diye sutu sagmak biriktirmek gerekecekmis.
Bizdede diş yok daha topikteki herkezin çıktımı dişi
Babaya gidene kadar cikar o zamankaptim cocugu basladim evdekileri dolasmaya heyecandan disi cikti diye :) simdilik elimi isirttiriyorum sonra ben onu isiracagim
Kızlar büyük bir derdim var market yogurduyla süt mayaladim değişik bisey oldu yenir gibi durmuyo
Bı garıp huy degıstırmıs gıbı aynı seylere gülmüyor Cıldırıcam korkumdan ıkı günde aşıdan sonra huy degıstırırmı bebek cok korkuyorum Internet'ten yan etkılerını okudum bır hafta olcem herhalde Korkudan Buarada yapılan Aşının markası ınfanrıx hexa,bcg Aşının adını unutdum ama oda ınfanrıks hexayı üreten fırmaya aıtdı doktor adını yazıp vermısdı Glaxo smıth dıye ılac fırması Yapıyo bu aşıları sızler hangı aşıları yaptırdınız bebegın reaksiyonları nasıldı ben galıba Devamını getırmıycem aşıların korkuyorum 1haftada sınır beynın hastalığı bıle oluştura bılıyo Yazılmış netde
Yarim muskati ne kadar meyve suyuna katiyorsun? Kucuk miktarlar icinse azalt. Anne sutune bile serce tirnagin ucundaki hilal kadar rendeleniyor ya, fazlasi zehirleyici etki yapiyor ondan sordum.
Hangi ildesiniz siz dede dededir bizimkinin disine de bakabilir yani ceyrege raziyimEneeeem kız diş görümlüğü alsaydın ya, ne dolandınbizde bebeğin dişini ilk gören bebeği baştan aşağı giydirir. Hatta babam hileye başvurdu; önce o görmek istiyormuş, rüşvet olarak da tam altın önerdi. Biz de düşünürüz bi pazarlığa oturalım dedik cumhuriyete yükseltti teklifini
Benim kız genelde büyük lokmaları atıyor. Bugün hurma yiyordu. Büyük kopardı. Atmasını bekledim atmadı. Tetikte bekledim boğazına takılırsa müdahele edeyim diye. Demek kendine güvendi, yuttu ama öksürdü, gözleri yaşardı. Durdu bana baktı. Yutarken çok mu zorlandın kızım dedim. Eeee diye cevap verdi. Hurmaya devam etti.Nasil cesaret ediyorsun canim.korkuyorum ben tikancak diye.bogazina kacar fln
Gözünüz aydın cnm :)Benimki diş patlatmiş
Bizim de çıkmadı halaBizdede diş yok daha topikteki herkezin çıktımı dişi
Bizde de oluyor bazen susuz mu kalıyor acaba cis koyulasiyor dedim suyu az arttirdim. O kadar olmuyor gibi artik.Oğlum un bezinde ara ara hafif pembelik oluyor kızlar tam çiş yaptıgı yerde pipi normal ucu açık bilemiyorum yarın dr a gidicez bi gösterecegiz hayirlisi sizde de oldu mu yada ne olabilecegini bilen var mi?!!
bizim de yok henüzBizdede diş yok daha topikteki herkezin çıktımı dişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?