Teşekkür ederiz :) sabah bebe biskuvisi ile meyveli kasik mama karisik oglen yumurta peynir zeytin aksam yedigimiz yemeklerden veya sebze puresi yogurt. Artik ete de gectik biz :)Rabbim hastalara şifa versin.dışı cikanlarada hayırlı olsunneler yicekler kuzular minicik dişleriyle bizde daha tik yok ayin 18 ine 8.ay bitiyor. Kızlar günlük neler yediriyorsunuz bebislerdende?
Teşekkür ederiz teyzesi :) bende yasina dissiz girecek galiba derken patlayiverdi :)Gözünüz aydın cnm :)
Bizim de çıkmadı hala
Aynen bizde öyle canım biz 5gibi kalkıyoruz oğlum sabah ezanina kaldırıyor beni 7de tam uyanıyor sanki işe gidecek sıpa ya
canim bizde hergun kahvalti mutlaka oluyor. kahvaltida lor yumurta sarisi yarisi pekmez ihlamur ev biskuvisi. bazen labne. oglen vakti meyve. ogle yemegi hergun tutturamiyorum :) genelde kiymali sebze yapiyorum. blendirdan hic gecirmedim daha once doğrayıp yogurtla veriyorum. sogan sehriye bulgur tarzi kullaniyorum icinde.kimisi kemik suyu icin erken diyo ama kullaniyorum. aksam da corba ya da ogle yemeginin aynisi. onu da cok denk getiremiyorum.ayni gun hem oglen hem aksam pek olmuyor:)) kahvaltiyi cok seviyorRabbim hastalara şifa versin.dışı cikanlarada hayırlı olsunneler yicekler kuzular minicik dişleriyle bizde daha tik yok ayin 18 ine 8.ay bitiyor. Kızlar günlük neler yediriyorsunuz bebislerdende?
Market yogurdunsan bisi olmaz ki
Maya vermiyolar canim sade aktivia bulamadimMarket yoğurduyla tutmuyormuş diye duydum, ondan garip görünüyor olabilir. Arkadaşım activia varya marketlerde onlarla mayalıyor. Çok güzel olmuştu. Ama süt aldığın yerden maya vermiyorlar mı? Ben verdikleri mayalıkla mayalıyorum artık çok güzel oluyor, başlarda güvenememiştim annemlerden mayalık taşıyordum ama deneyince beğendim.
canim nohutla denedin mi maya yapmayi. belki iyi olur bi de bimin tava yogurdu cok guzel tutuyormus bikac arkadastan duymustum. ama katki maddelerinden dolayi onla yapmak istemedimGoruntusu iştah kaçırıyor
Maya vermiyolar canim sade aktivia bulamadim
Hangi ildesiniz siz dede dededir bizimkinin disine de bakabilir yani ceyrege raziyimanneanneyi carptik bizde ama daha elmegini yerim ben o disin
Oğlum un bezinde ara ara hafif pembelik oluyor kızlar tam çiş yaptıgı yerde pipi normal ucu açık bilemiyorum yarın dr a gidicez bi gösterecegiz hayirlisi sizde de oldu mu yada ne olabilecegini bilen var mi?!!
Bu gidisle tasinacagim istanbulaİstanbuldayım buyursun gelsin miniğimiz
Mukut bunu yapan stılıst anar azerı Benı dugunumde o sac makyajımı o yapmısdı.azerbaycanın en meşhur stılıstlerınım basında gelıyor yabancı şarkıcılar oyuncularla fln da Çalışıyor acayıp başarılı bırısı
Geçmiş olsun. Eğer pompan yoksa medikallerden hastane tipi pompalardan kiralamanı önerebilirim. Günlük olarak ücretlendiriyor bazısı, bazısı da haftalık ya da aylık ücretlendiriyor. Normal elektrikli pompaya göre daha randımanlı sağıyor, çabuk boşaltıyor ve tam boşaltıyor göğsü. Kuzenim kullanmıştı. Bende avent natural elektrikli var, benimkine göre daha çabuk ve daha çok sağdığını söylemişti hastane tipinin. Eğer tek bir gün için soruyorsan da hastanelerde pompa oluyor, ameliyat olacağın hastaneye sor istersen. Hortumunu mu ne götürüyormuşsun sadece. Geçen hastanede bi anne ile karşılaştık. Küvözdeki bebeği için sağıyordu, hortum gibi bi parça gösterdi onu kendi getiriyormuş sadece tabii bir de sağdığı biberonu. Ama evde bulunsun diye alacaksan da kendi kullandığımı önerebilirim; avent natural elektrikli pompa. Manuellerin zor olduğunu ve tam boşaltamadığını duydum ben.
Biberon meselesinde de avent natural biberonu önerebilirim. Ben oğlum doğduğundan beri dışarıdayken sağdığım sütü hep o biberonlarla verdim. Çok şükür emmeyi bırakmadı. Seninki de emiyorken bardakla vs verirsen emme refleksini zayıflatırmısın diye düşündüm bir an, bence biberonla ver yani emsin sütü
Kızlar büyük bir derdim var market yogurduyla süt mayaladim değişik bisey oldu yenir gibi durmuyo
Benim kız genelde büyük lokmaları atıyor. Bugün hurma yiyordu. Büyük kopardı. Atmasını bekledim atmadı. Tetikte bekledim boğazına takılırsa müdahele edeyim diye. Demek kendine güvendi, yuttu ama öksürdü, gözleri yaşardı. Durdu bana baktı. Yutarken çok mu zorlandın kızım dedim. Eeee diye cevap verdi. Hurmaya devam etti.
Canım aşısını yaptırdık bılıyorsun gecıkmısdı bızım aşılar. Ikı gun ateslendı dun de yanaklar kıpkırmızı eyvah dedım aşı alerjı yaptı Allah korusun korkak pımpırıklı bırıyım zaten yan etkılerını okudum korkuyorum Bıdaha yaptırmam ağır asıymıs doktorla konusucam boğmaca mıkrobu genelde zorluyormus yan etkı verıyomus bebıslere,Insallah bu bır hafta sağlıkla gerıde bırakalım da nefes alayım ılk bır hafta cok onemlıymıs@ayka777 hangi asidan bahsediyorsjn canim rota virus mu? Hangi asilardasin sen?
Glaxo smith kline iyi bir ilac firmasidir ve korka tum yan etkileri yazmak zorrundalar.1 kiside bile olsa yazmali.
Nesi var oglunun nasil oldu?
Canım aşısını yaptırdık bılıyorsun gecıkmısdı bızım aşılar. Ikı gun ateslendı dun de yanaklar kıpkırmızı eyvah dedım aşı alerjı yaptı Allah korusun korkak pımpırıklı bırıyım zaten yan etkılerını okudum korkuyorum Bıdaha yaptırmam ağır asıymıs doktorla konusucam boğmaca mıkrobu genelde zorluyormus yan etkı verıyomus bebıslere,Insallah bu bır hafta sağlıkla gerıde bırakalım da nefes alayım ılk bır hafta cok onemlıymıs
Canım aşısını yaptırdık bılıyorsun gecıkmısdı bızım aşılar. Ikı gun ateslendı dun de yanaklar kıpkırmızı eyvah dedım aşı alerjı yaptı Allah korusun korkak pımpırıklı bırıyım zaten yan etkılerını okudum korkuyorum Bıdaha yaptırmam ağır asıymıs doktorla konusucam boğmaca mıkrobu genelde zorluyormus yan etkı verıyomus bebıslere,Insallah bu bır hafta sağlıkla gerıde bırakalım da nefes alayım ılk bır hafta cok onemlıymıs
Bizimkide çok terliyor bir battaniye ile bile ensesi kafası çok terliyor malum adanadayiz ama daha bu havada böyleyse yazın düşünemiyorumBu gece cok kalkti oglusum ya.cunku doymadi heralde.ememeden uyuyakaldi.
Ya da terledi iki battaniye orttuk.anlamadim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?