2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Rabbim hastalara şifa versin.dışı cikanlarada hayırlı olsun neler yicekler kuzular minicik dişleriyle bizde daha tik yok ayin 18 ine 8.ay bitiyor. Kızlar günlük neler yediriyorsunuz bebislerdende?
Teşekkür ederiz :) sabah bebe biskuvisi ile meyveli kasik mama karisik oglen yumurta peynir zeytin aksam yedigimiz yemeklerden veya sebze puresi yogurt. Artik ete de gectik biz :)

Rabbim hastalara şifa versin.dışı cikanlarada hayırlı olsun neler yicekler kuzular minicik dişleriyle bizde daha tik yok ayin 18 ine 8.ay bitiyor. Kızlar günlük neler yediriyorsunuz bebislerdende?
canim bizde hergun kahvalti mutlaka oluyor. kahvaltida lor yumurta sarisi yarisi pekmez ihlamur ev biskuvisi. bazen labne. oglen vakti meyve. ogle yemegi hergun tutturamiyorum :) genelde kiymali sebze yapiyorum. blendirdan hic gecirmedim daha once doğrayıp yogurtla veriyorum. sogan sehriye bulgur tarzi kullaniyorum icinde.kimisi kemik suyu icin erken diyo ama kullaniyorum. aksam da corba ya da ogle yemeginin aynisi. onu da cok denk getiremiyorum.ayni gun hem oglen hem aksam pek olmuyor:)) kahvaltiyi cok seviyor ayh cok yazdim

Son düzenleme:
Goruntusu iştah kaçırıyor
Market yogurdunsan bisi olmaz ki

Maya vermiyolar canim sade aktivia bulamadim

Oğlum un bezinde ara ara hafif pembelik oluyor kızlar tam çiş yaptıgı yerde pipi normal ucu açık bilemiyorum yarın dr a gidicez bi gösterecegiz hayirlisi sizde de oldu mu yada ne olabilecegini bilen var mi?!!

Suyu az içiyor olabilir mi oğlun? Kritilaze olmasından kaynaklı gibi birşey anlatmış bir çocuk doktoru tanıdığım. Açlık ya da susuzluk tetikliyordu aklımda kaldı. Bu ara benim oğlum da çok su içiyor, atlarsam su vermeyi çok hafif turuncuya kaçan renkte leke görüyorum arada. O gün çok su içiyorum geçiyor. Aynısı olabilir mi, sık sık su vermeyi denesen mi? Tabii doktoruna da sor :)

Selam, hangi medikallerde kiralaniyor.ben bir denemek istiyorum, ona gore aylik kiralarim.medikal ismi adresi varsa super olur

Kızlar büyük bir derdim var market yogurduyla süt mayaladim değişik bisey oldu yenir gibi durmuyo

Ne zamandır yazıcam unutuyorum. Nohutla maya yapın kızlar. Süte göre bazen uğraştırıcı oluyor ama en doğalı. Yani köyden gelen sütlerle daha çabuk oluyor.
Günlük sütlerle birkaç kez mayalama sonunda yoğurt güzel oluyor.

Maasallah size.gecen bogazina su kacti sanirim bi tikanir gibi oldu.elimiz ayagimiza dolasti.babaso da sen buna sut disinda bisi verme dedi .ben de hayatta vermem falann dedim :
Bu gidisle yemekten soguyacak.yanlis ama elimde degil
Babane anane de ayni

@ayka777 hangi asidan bahsediyorsjn canim rota virus mu? Hangi asilardasin sen?
Glaxo smith kline iyi bir ilac firmasidir ve korka tum yan etkileri yazmak zorrundalar.1 kiside bile olsa yazmali.

Nesi var oglunun nasil oldu?
Canım aşısını yaptırdık bılıyorsun gecıkmısdı bızım aşılar. Ikı gun ateslendı dun de yanaklar kıpkırmızı eyvah dedım aşı alerjı yaptı Allah korusun korkak pımpırıklı bırıyım zaten yan etkılerını okudum korkuyorum Bıdaha yaptırmam ağır asıymıs doktorla konusucam boğmaca mıkrobu genelde zorluyormus yan etkı verıyomus bebıslere,Insallah bu bır hafta sağlıkla gerıde bırakalım da nefes alayım ılk bır hafta cok onemlıymıs

Gecmis olsun ben de az pimpirik sayilmam ama asilarda korkmadim, yaptirmamak daha tehlikeli geliyor bana.sen de dr.a danis bir arastir bakalim.

Bir ara bi whatsapp grubu kurulmusti.kuran kisi o gece dogum yaptigindan beni eklemeden kacirdim.katilan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…