2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizimkide çok terliyor bir battaniye ile bile ensesi kafası çok terliyor malum adanadayiz ama daha bu havada böyleyse yazın düşünemiyorum

Adana cok sicak ilk aylarda eksi eksi kokardi boynu terden.cok tatliydi.klima acicaz artik az az.erkek bebek fazla terletilmez diyorlar ama bizde saolsun herkes usur usur diye giydiriyor.ben soyuyorum ama her dk yaninda degilim

Ya ben bu oğlanın kaka olayını napacam bilmiyorum ya geçen hafta p.tesi dr.gittik çatlak yokmuş kendini çok sıkıyor dedi debritad ile duphalac şurup verdi bir defa öyle yaptı sonrasında bugün 6 gun baktım ıkınıyor fitil verdim fitille bile zorla yaptı halâ katı kakası şurup kullandığım halde nolacak böyle bilmiyorum biri bana bedduami etti napti yakakası ile oynasın diye

Canim sen bu kadar degistin mi? Ya su konturlemeyi bari bilseydim.

Hahhaha ay guldurdun beni.o kendi yapmiyor demek.tutuyor allala psikolojok bisi mi ki pedagoga mi gitsen napsan

Allah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo

Allah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo
yemek arasinda kasikla denedin mi canim ?olmadi yemegine karistirsan. sonucta vucuda girmesi onemli. benim bebegim oda sicakliginda suyu sevmedi basta sut gibi sicak olunca icti.2 hafta sonra falan da tadina iyice alisti

Nohutu icinemi atayim kaç tane atayim

Canım psikolojik olabilir bizimkiyi sünnet ettirdik taa cumartesiye kadar kendini kasiyodu doktorla konuştum psikolojik dediydi hala canı yanacak zannediyomus neyseki geçti arada tuvalete götürüp bi on dakika coktursenmi belki işe yarar öncesinde zeytinyaği sursen

Denememmi niye su veriyom diye ayiriyo ağzını yemeği sulu yapmakta istemiyom 7 ayı geçti 6900 du kilosu
yemek arasinda kasikla denedin mi canim ?olmadi yemegine karistirsan. sonucta vucuda girmesi onemli. benim bebegim oda sicakliginda suyu sevmedi basta sut gibi sicak olunca icti.2 hafta sonra falan da tadina iyice alisti

Benim eşimde aynı özellikle su daha çok kaçıyor genzine canım

Zaten citirsin daha napsin.valla ben normal halimle dugundeki halimden daha iyiydim.salak kuafor,kavga ediyorduk nerdeyse

Araba diyorum ben ama. Istedigimiz gibi hareket ederiz gittigimiz yerde araba kiralamaktansa kendi arabamiz olsun diyorum. Bakalim.

Evet orasi oyle ama yol da uzun surecek bu sefer.bilemiyorum ki.ona gore tatil alcaz.cok kotu bile olsa 1 saatte bitiyor ucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…