Bizimkide çok terliyor bir battaniye ile bile ensesi kafası çok terliyor malum adanadayiz ama daha bu havada böyleyse yazın düşünemiyorum
Mukut bunu yapan stılıst anar azerı Benı dugunumde o sac makyajımı o yapmısdı.azerbaycanın en meşhur stılıstlerınım basında gelıyor yabancı şarkıcılar oyuncularla fln da Çalışıyor acayıp başarılı bırısı
Ya ben bu oğlanın kaka olayını napacam bilmiyorum ya geçen hafta p.tesi dr.gittik çatlak yokmuş kendini çok sıkıyor dedi debritad ile duphalac şurup verdi bir defa öyle yaptı sonrasında bugün 6 gun baktım ıkınıyor fitil verdim fitille bile zorla yaptı halâ katı kakası şurup kullandığım halde nolacak böyle bilmiyorum biri bana bedduami etti napti yakakası ile oynasın diye
HayıııırrrCanim sen bu kadar degistin mi? Ya su konturlemeyi bari bilseydim.
Ben yokum :-/ ama grupta olan da buraya yetisemiyordur bence.Bir ara bi whatsapp grubu kurulmusti.kuran kisi o gece dogum yaptigindan beni eklemeden kacirdim.katilan var mi?
Araba diyorum ben ama. Istedigimiz gibi hareket ederiz gittigimiz yerde araba kiralamaktansa kendi arabamiz olsun diyorum. Bakalim.Tatile giderken sizce araba mi ucak mi?
Hangisinde daha rahat olurlar ki?
nasil bir yere gideceginize bagli canim.sakin bir tatil yerine gidip etrafi kesfedecekseniz araba mantikli olur her sey dahil bi otele gidip disari adim atmayacaksaniz ucakTatile giderken sizce araba mi ucak mi?
Hangisinde daha rahat olurlar ki?
Suyu az içiyor olabilir mi oğlun? Kritilaze olmasından kaynaklı gibi birşey anlatmış bir çocuk doktoru tanıdığım. Açlık ya da susuzluk tetikliyordu aklımda kaldı. Bu ara benim oğlum da çok su içiyor, atlarsam su vermeyi çok hafif turuncuya kaçan renkte leke görüyorum arada. O gün çok su içiyorum geçiyor. Aynısı olabilir mi, sık sık su vermeyi denesen mi? Tabii doktoruna da sor :)
yemek arasinda kasikla denedin mi canim ?olmadi yemegine karistirsan. sonucta vucuda girmesi onemli. benim bebegim oda sicakliginda suyu sevmedi basta sut gibi sicak olunca icti.2 hafta sonra falan da tadina iyice alistiAllah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo
Mukut bunu yapan stılıst anar azerı Benı dugunumde o sac makyajımı o yapmısdı.azerbaycanın en meşhur stılıstlerınım basında gelıyor yabancı şarkıcılar oyuncularla fln da Çalışıyor acayıp başarılı bırısı
Ne zamandır yazıcam unutuyorum. Nohutla maya yapın kızlar. Süte göre bazen uğraştırıcı oluyor ama en doğalı. Yani köyden gelen sütlerle daha çabuk oluyor.
Günlük sütlerle birkaç kez mayalama sonunda yoğurt güzel oluyor.
Ya ben bu oğlanın kaka olayını napacam bilmiyorum ya geçen hafta p.tesi dr.gittik çatlak yokmuş kendini çok sıkıyor dedi debritad ile duphalac şurup verdi bir defa öyle yaptı sonrasında bugün 6 gun baktım ıkınıyor fitil verdim fitille bile zorla yaptı halâ katı kakası şurup kullandığım halde nolacak böyle bilmiyorum biri bana bedduami etti napti yakakası ile oynasın diye
yemek arasinda kasikla denedin mi canim ?olmadi yemegine karistirsan. sonucta vucuda girmesi onemli. benim bebegim oda sicakliginda suyu sevmedi basta sut gibi sicak olunca icti.2 hafta sonra falan da tadina iyice alisti
Benim eşimde aynı özellikle su daha çok kaçıyor genzine canımMaasallah size.gecen bogazina su kacti sanirim bi tikanir gibi oldu.elimiz ayagimiza dolasti.babaso da sen buna sut disinda bisi verme dedi .ben de hayatta vermem falann dedim :
Bu gidisle yemekten soguyacak.yanlis ama elimde degil
Babane anane de ayni
Zaten citirsin daha napsin.valla ben normal halimle dugundeki halimden daha iyiydim.salak kuafor,kavga ediyorduk nerdeyseHayıııırrrtabıkı Benım gozlerım zaten büyük Arap makyajı yapmıştı herkes begenmısdı bunlar yaslı canım baya çalışmış bunların uzerınde ben ben evlenırken 2013 te 24 yasım vardı
Araba diyorum ben ama. Istedigimiz gibi hareket ederiz gittigimiz yerde araba kiralamaktansa kendi arabamiz olsun diyorum. Bakalim.
Zaten citirsin daha napsin.valla ben normal halimle dugundeki halimden daha iyiydim.salak kuafor,kavga ediyorduk nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?