Bizde de durum benzer ama 1 aylıkken çatlak oldu çok uzun sürede geçti onun etkisinden çıkamadı sanırım. Bn ıkındığını sanıyorm o galiba tutuyo 2-3 gün sonra z.yağı veriyorum poposuna mecburen yapıyo hem de çok ama ilk yaptığı, tuttuğu olduğu için çok katı arkadan sıvıya yakın kıvamlı geliyo. Ama bol su içir cnmYa ben bu oğlanın kaka olayını napacam bilmiyorum ya geçen hafta p.tesi dr.gittik çatlak yokmuş kendini çok sıkıyor dedi debritad ile duphalac şurup verdi bir defa öyle yaptı sonrasında bugün 6 gun baktım ıkınıyor fitil verdim fitille bile zorla yaptı halâ katı kakası şurup kullandığım halde nolacak böyle bilmiyorum biri bana bedduami etti napti yakakası ile oynasın diye
Tatile giderken sizce araba mi ucak mi?
Hangisinde daha rahat olurlar ki?
aynı cvbı verecektim. Bu arada @tatlilavinya cnm yanlış anlama sakın ama başla bence ek gıdaya alışsın. Anneler tabiki daha iyi bilirler kendi bebekleri için ama anladığım kadarıyla etrafındakiler de sana amaaan boşver daha verme diyolar ama diyosun ya sudan tıkandı diye ek gıdanın pütürü vs alışması için zaman geçiyo biraz geç kalıyosun bence bi de artk bebişin ihtiyacı var. Yoğurt, meyve ve sebze yemeli. Çoğumuz kıymaya bile başladık alışma süresinde zorlanırsın çünkü büyüdükçe itiraz ve şekli değişiyo. Bnm oğluş ilkdefa yediği bişeyi beğenmediyse ayağıyla falan itiyo :) nacizane tavsiyem artk yesin oğluş başka şeyler. Çünkü yok alerjik mi yok 3 gün kuralı vs süreçleri uzun mesela patates havuca kerevizi 1 hafta sonra ekledim diğerleri de öyle. Akıl vermek gibi olmasın sakın yanlış anlama beni cnmnasil bir yere gideceginize bagli canim.sakin bir tatil yerine gidip etrafi kesfedecekseniz araba mantikli olur her sey dahil bi otele gidip disari adim atmayacaksaniz ucak
Bnmki biberonla da içiyodu cnm da alıştırma bardağı aldım hem dişini kalıyo hem de içiyo ama alışamadı tam çekince çok geliyoAllah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo
Bende düğün resimleri ni görmek istemiyom kuaforude gorumcek ayarladiydi
Bizde de durum benzer ama 1 aylıkken çatlak oldu çok uzun sürede geçti onun etkisinden çıkamadı sanırım. Bn ıkındığını sanıyorm o galiba tutuyo 2-3 gün sonra z.yağı veriyorum poposuna mecburen yapıyo hem de çok ama ilk yaptığı, tuttuğu olduğu için çok katı arkadan sıvıya yakın kıvamlı geliyo. Ama bol su içir cnm
aynı cvbı verecektim. Bu arada @tatlilavinya cnm yanlış anlama sakın ama başla bence ek gıdaya alışsın. Anneler tabiki daha iyi bilirler kendi bebekleri için ama anladığım kadarıyla etrafındakiler de sana amaaan boşver daha verme diyolar ama diyosun ya sudan tıkandı diye ek gıdanın pütürü vs alışması için zaman geçiyo biraz geç kalıyosun bence bi de artk bebişin ihtiyacı var. Yoğurt, meyve ve sebze yemeli. Çoğumuz kıymaya bile başladık alışma süresinde zorlanırsın çünkü büyüdükçe itiraz ve şekli değişiyo. Bnm oğluş ilkdefa yediği bişeyi beğenmediyse ayağıyla falan itiyo :) nacizane tavsiyem artk yesin oğluş başka şeyler. Çünkü yok alerjik mi yok 3 gün kuralı vs süreçleri uzun mesela patates havuca kerevizi 1 hafta sonra ekledim diğerleri de öyle. Akıl vermek gibi olmasın sakın yanlış anlama beni cnm
Bnmki biberonla da içiyodu cnm da alıştırma bardağı aldım hem dişini kalıyo hem de içiyo ama alışamadı tam çekince çok geliyo
nasil bir yere gideceginize bagli canim.sakin bir tatil yerine gidip etrafi kesfedecekseniz araba mantikli olur her sey dahil bi otele gidip disari adim atmayacaksaniz ucak
elbısem fotoda yarım tam boy foto degıl ayy heyecanlandım canım tüm güzel fotolar kendı evımde elıme Gecdı olesıne paylaşayım dedımDüğün resmini merak ettim şimdi
Otelde kaliriz dersen ucakla gidin madem. Ben gezme taraftariyim bu sene o yüzden araba istiyorum.Evet orasi oyle ama yol da uzun surecek bu sefer.bilemiyorum ki.ona gore tatil alcaz.cok kotu bile olsa 1 saatte bitiyor ucak
Yüzün yok ama görüneni begendim :)elbısem fotoda yarım tam boy foto degıl ayy heyecanlandım canım tüm güzel fotolar kendı evımde elıme Gecdı olesıne paylaşayım dedım
Otelde kaliriz dersen ucakla gidin madem. Ben gezme taraftariyim bu sene o yüzden araba istiyorum.
Kız Kocıs görür korkuyorum vallah burda yazdığımı üye olduğumu bılıyooYüzün yok ama görüneni begendim :)
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz ki?Ben de bu ssene ilk defa gezmeli tatil istiyorim ama cesaretim yok, her gittigikiz yerde kalacak yer aramak fln zor geldi.millet 1 aylik bebeyle yurtdisina cikiyor
Ucakta mizmizlanirsa napcam yaaa
Takipte mi seni :) selamlar enisteye :))
Kız Kocıs görür korkuyorum vallah burda yazdığımı üye olduğumu bılıyoo
korkma canim. korktuklarimizi hep cekiyoruz aslinda. mizmizlanirsa bile bebek o. cogumuz yolculukta mizmizlanan bir bebege rastlamisizdir dunyanin sonu degil ya:))Ben de bu ssene ilk defa gezmeli tatil istiyorim ama cesaretim yok, her gittigikiz yerde kalacak yer aramak fln zor geldi.millet 1 aylik bebeyle yurtdisina cikiyor
Ucakta mizmizlanirsa napcam yaaa
pu pu pu masallahBu da gelin ben :)
Yoo takıpte degıl canım yaaaTakipte mi seni :) selamlar enisteye :))
Kız Kocıs görür korkuyorum vallah burda yazdığımı üye olduğumu bılıyoo[/QUOTE
nickini biliyor mu
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz ki?
Bu da gelin ben :)
korkma canim. korktuklarimizi hep cekiyoruz aslinda. mizmizlanirsa bile bebek o. cogumuz yolculukta mizmizlanan bir bebege rastlamisizdir dunyanin sonu degil ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?