2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizde de durum benzer ama 1 aylıkken çatlak oldu çok uzun sürede geçti onun etkisinden çıkamadı sanırım. Bn ıkındığını sanıyorm o galiba tutuyo 2-3 gün sonra z.yağı veriyorum poposuna mecburen yapıyo hem de çok ama ilk yaptığı, tuttuğu olduğu için çok katı arkadan sıvıya yakın kıvamlı geliyo. Ama bol su içir cnm

Tatile giderken sizce araba mi ucak mi?
Hangisinde daha rahat olurlar ki?

nasil bir yere gideceginize bagli canim.sakin bir tatil yerine gidip etrafi kesfedecekseniz araba mantikli olur her sey dahil bi otele gidip disari adim atmayacaksaniz ucak
aynı cvbı verecektim. Bu arada @tatlilavinya cnm yanlış anlama sakın ama başla bence ek gıdaya alışsın. Anneler tabiki daha iyi bilirler kendi bebekleri için ama anladığım kadarıyla etrafındakiler de sana amaaan boşver daha verme diyolar ama diyosun ya sudan tıkandı diye ek gıdanın pütürü vs alışması için zaman geçiyo biraz geç kalıyosun bence bi de artk bebişin ihtiyacı var. Yoğurt, meyve ve sebze yemeli. Çoğumuz kıymaya bile başladık alışma süresinde zorlanırsın çünkü büyüdükçe itiraz ve şekli değişiyo. Bnm oğluş ilkdefa yediği bişeyi beğenmediyse ayağıyla falan itiyo :) nacizane tavsiyem artk yesin oğluş başka şeyler. Çünkü yok alerjik mi yok 3 gün kuralı vs süreçleri uzun mesela patates havuca kerevizi 1 hafta sonra ekledim diğerleri de öyle. Akıl vermek gibi olmasın sakın yanlış anlama beni cnm

Allah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo
Bnmki biberonla da içiyodu cnm da alıştırma bardağı aldım hem dişini kalıyo hem de içiyo ama alışamadı tam çekince çok geliyo

Yok canim yanlis anlamam.sagol tavsiyelerin icin.yogurt denedim 3 gun kakasinda azicik kan oldu.biraktim.havuc,patates,avokado,muz denedim.muzun yarinn 3.gunu.ceviz vermistim kakasi simsiyah oldi biraktim.hep az az veriyorum.bu saydiklarimdan ogun yapma zamani geldi mi sence?
Bi de havuc verdigimde direkt turuncu yapiordu.heralde sindiremiyor diye dusundim.dun yedigini sindirdi mesela.
Bole cok karisik gittim yani.kafam da coknl karisik
Bu meyve sebzeler bence cok hormonlu.icime de sinmiyor.

Gecen esimin halasi dedi ki kilo bizde genetik.sisko olacak.iyice sogudum.moralim de bozuldu.

Amma yazdim :))

Otelde kaliriz dersen ucakla gidin madem. Ben gezme taraftariyim bu sene o yüzden araba istiyorum.

Ben de bu ssene ilk defa gezmeli tatil istiyorim ama cesaretim yok, her gittigikiz yerde kalacak yer aramak fln zor geldi.millet 1 aylik bebeyle yurtdisina cikiyor

Ucakta mizmizlanirsa napcam yaaa

Ben de bu ssene ilk defa gezmeli tatil istiyorim ama cesaretim yok, her gittigikiz yerde kalacak yer aramak fln zor geldi.millet 1 aylik bebeyle yurtdisina cikiyor

Ucakta mizmizlanirsa napcam yaaa
korkma canim. korktuklarimizi hep cekiyoruz aslinda. mizmizlanirsa bile bebek o. cogumuz yolculukta mizmizlanan bir bebege rastlamisizdir dunyanin sonu degil ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…