- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
dogumdan sonra eve geldik. ilk gun ya da iki. bir kaka yapmis bizimki on arka ful dolu. kv annem bi yanda napsak nasi yapsak islak mendil olmaz pamukla bitmez falan derken koltugunun altindan yakaladigim gibi lavaboya götürdüm actim suyu bi guzel yikadim oh mis:)) cesaret bazen o kadar da zor degilmis dedigimiz guzel anlar yaratmak icin var.Bir sey olur diye de korkuyorum.kafayi yedim
Bizde de aynı oldu cnm havuç sindirememe fln ama en azından 1 tane öğün yap bence tabiki emzir her zmn bi de yumurta önemli çok kahvaltı da yok sizde. 7.ay doldu sanırım sizin. Şişko olmaz mrk etme sağlıklı şeyler verirsin sen :)) hormon konusunda da haklısın imkan varsa organik, yoksa da güvenilir manav ya da köylü pazarı :) biz de yiyoruz malesef ve sütünden de herşey geçiyo...Yok canim yanlis anlamam.sagol tavsiyelerin icin.yogurt denedim 3 gun kakasinda azicik kan oldu.biraktim.havuc,patates,avokado,muz denedim.muzun yarinn 3.gunu.ceviz vermistim kakasi simsiyah oldi biraktim.hep az az veriyorum.bu saydiklarimdan ogun yapma zamani geldi mi sence?
Bi de havuc verdigimde direkt turuncu yapiordu.heralde sindiremiyor diye dusundim.dun yedigini sindirdi mesela.
Bole cok karisik gittim yani.kafam da coknl karisik
Bu meyve sebzeler bence cok hormonlu.icime de sinmiyor.
Gecen esimin halasi dedi ki kilo bizde genetik.sisko olacak.iyice sogudum.moralim de bozuldu.
Amma yazdim :))
Maşallah sanaBu da gelin ben :)
"Vay be" dedirttin bana :)dogumdan sonra eve geldik. ilk gun ya da iki. bir kaka yapmis bizimki on arka ful dolu. kv annem bi yanda napsak nasi yapsak islak mendil olmaz pamukla bitmez falan derken koltugunun altindan yakaladigim gibi lavaboya götürdüm actim suyu bi guzel yikadim oh mis:)) cesaret bazen o kadar da zor degilmis dedigimiz guzel anlar yaratmak icin var.
Size cesaret lazım o zaman. Çocuk istemiyor mu siz yeyince? bugün dışarda simit yiyorduk. Nazya da istedi. Azcık tattırdım.Maasallah size.gecen bogazina su kacti sanirim bi tikanir gibi oldu.elimiz ayagimiza dolasti.babaso da sen buna sut disinda bisi verme dedi .ben de hayatta vermem falann dedim :
Bu gidisle yemekten soguyacak.yanlis ama elimde degil
Babane anane de ayni
Daha çok var o zamana durdan etten anlarlar. Ucak iyidirTemmuzda
Ben bir parca veriyorum eline emiyor oynuyor yumusayinca aliyorum :)Size cesaret lazım o zaman. Çocuk istemiyor mu siz yeyince? bugün dışarda simit yiyorduk. Nazya da istedi. Azcık tattırdım.
Kuaförlerde sana hasta zaten,gelsede saçını yapsak diye yolunu gözlüyorlarHic istemedigim gibi oldu sacim.genc isi fresh bisiler istedim bana orta yas topuzu yapti resmen.zaten kuaforleri hiiiccccc sevmem.illa kendiden bisi katcak.tonla para aldi ustellkk
Anaaa taşa carptiKuaförlerde sana hasta zaten,gelsede saçını yapsak diye yolunu gözlüyorlar
Çok güzel bir gelin olmuşsun canım başka yerde görsem Fransız gelin dergilerinden alıntı yapmışlar sanırdim.Bu da gelin ben :)
Utandim yahuÇok güzel bir gelin olmuşsun canım başka yerde görsem Fransız gelin dergilerinden alıntı yapmışlar sanır.
Aynı sorun bende de var. Benimki daha görünce, ağzına bile değdirmeden tükürmeye başlıyor. Bardak, alıştırma bardağı, biberon, şırınga... her yolu denedim, içmiyor. Kakası çok katı. 2 günde bir ceviz kadar küçük ve katı kaka anca yapıyor. Çiş de çok az yapıyor. 12 saat geçmesine rağmen ya hiç yapmamış ya da çok çok az yapmış oluyor. Nasıl içirdiğinizi ben de çok merak ediyorum.Allah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo
Sen de hevesini kursağında bırakıyon sankiBen bir parca veriyorum eline emiyor oynuyor yumusayinca aliyorum :)
Azicik ucundan götürüyor canim. Mahsullerini topluyorum bezdenSen de hevesini kursağında bırakıyon sankiAccık yesin
Bende verdim bugun bi parca emdi emdi ağzına susam gelince fırlattı attı yere :)Ben bir parca veriyorum eline emiyor oynuyor yumusayinca aliyorum :)
Benimki o konuda inatci canim yenebilir birseyse yiyecekBende verdim bugun bi parca emdi emdi ağzına susam gelince fırlattı attı yere :)
Aay yavruma bende diyorum bugun neden sessizsinBugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
Oyy kiyamamm gecmis olsun canımBugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
gecmis olsun canim. Allah korusun bebeklerimiziBugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?