2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bir sey olur diye de korkuyorum.kafayi yedim
dogumdan sonra eve geldik. ilk gun ya da iki. bir kaka yapmis bizimki on arka ful dolu. kv annem bi yanda napsak nasi yapsak islak mendil olmaz pamukla bitmez falan derken koltugunun altindan yakaladigim gibi lavaboya götürdüm actim suyu bi guzel yikadim oh mis:)) cesaret bazen o kadar da zor degilmis dedigimiz guzel anlar yaratmak icin var.

Bizde de aynı oldu cnm havuç sindirememe fln ama en azından 1 tane öğün yap bence tabiki emzir her zmn bi de yumurta önemli çok kahvaltı da yok sizde. 7.ay doldu sanırım sizin. Şişko olmaz mrk etme sağlıklı şeyler verirsin sen :)) hormon konusunda da haklısın imkan varsa organik, yoksa da güvenilir manav ya da köylü pazarı :) biz de yiyoruz malesef ve sütünden de herşey geçiyo...
Uçak konusunda da niye korktun ki hiç bişi olmaz Allah korur inşllh. Ağlarsa da ağlasın yani ne var 1 saat boyunca ağlayacak değil ya bi de acıkma saatlerine denk gelirse daha bile iyi olur ya emzirirsin ya Biberonla verirsin biraz da öyle geçer sakin sakin. Arkadaş öyle yapmıştı hiç sıkıntısız geldi.

Bu da gelin ben :)
Maşallah sana

"Vay be" dedirttin bana :)

Size cesaret lazım o zaman. Çocuk istemiyor mu siz yeyince? bugün dışarda simit yiyorduk. Nazya da istedi. Azcık tattırdım.

Hic istemedigim gibi oldu sacim.genc isi fresh bisiler istedim bana orta yas topuzu yapti resmen.zaten kuaforleri hiiiccccc sevmem.illa kendiden bisi katcak.tonla para aldi ustellkk
Kuaförlerde sana hasta zaten,gelsede saçını yapsak diye yolunu gözlüyorlar

Allah rızası için bana bi deyin hele bebeklerinize suyu nasıl iciriyonuz uykuda bile biberonu farkedip ittirip agliyo kaşıkla iciriyodum artık onuda gargara yapıp tuuu diye tukuruyo
Aynı sorun bende de var. Benimki daha görünce, ağzına bile değdirmeden tükürmeye başlıyor. Bardak, alıştırma bardağı, biberon, şırınga... her yolu denedim, içmiyor. Kakası çok katı. 2 günde bir ceviz kadar küçük ve katı kaka anca yapıyor. Çiş de çok az yapıyor. 12 saat geçmesine rağmen ya hiç yapmamış ya da çok çok az yapmış oluyor. Nasıl içirdiğinizi ben de çok merak ediyorum.

Bugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..

Aay yavruma bende diyorum bugun neden sessizsin geçmiş olsun Allah korusun. Alper de dün koltuktaydi ben yerdeydim kayayim yana da yere alayim dedim tam kayarken koltukla benim arama sıkıştı ödüm koptu rabbim korusun kuzulari ya

Oyy kiyamamm gecmis olsun canım bende cok korkuyorum büyükte baya badireler atlattık o yüzden gözümun önünden ayırmak istemiyorum ama olacak varsa oluyo iste :/

gecmis olsun canim. Allah korusun bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…