Hmm iyiymişSüt parası 112₺ canım
O zaman 2 aynı sürüyor başvurduktan sonra22 ağustosta dogum yaptim 24 dunde eşim basvuru yapmisti galiba yeni aldk ama bir hafta olmustur
Allahım şakamısınız 3 saate bir 90 cc yetiyor mu hep soracam arada kaynıyor.Benim göğsümün birinden en az 100 cc çıkıyor ve benim bebeğimin maşallahı var 3 saatte sanırım 200 cc geçiyor.Kayın valide dün bir saat içinde 200 cc vermiş bizimkide içmiş doymak nedir bilmiyor.Göğüslerim hep ağrı içinde artık gün içinde o kadar emiyor ki süt yapmaya vakit kalmıyor günde bir kez de o uzun saatler emdiğinde mama veriyorum.Akşam sütümü sağıyorum hem emiyor hemde onu içiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum deliricem yanlızım herşey benim üstüme kendim kendi karnımı doyurmaya vaktim kalmıyor.Bana gelende elinde yemekle geleceğine kek le börekle kızartmayla geliyor ve benim sevmediğimi bile bile bana mı oğluna mı geliyor anlamıyorum.Sonbahar depresyonu da üstüne cabası.
Biz derken kime yok kiHmm iyiymiş
Biz alamiyoruz :)
Ayy yeni gördüm pardon :)Süt parasi devlet memurlarina yokmus baktm simdide bana ve eşime çıkmıyor süt parası ne kadarmış acaba
evet canımO zaman 2 aynı sürüyor başvurduktan sonra
Dogum parasi kac gun sonra ytti
Başvurduktan ne Zaman sonra yattı, rapor ve süt parası herkese mi var ondan hiç haberim yok
Süt parası devlet memurları için değil Can'ım. 300 ₺ yi aldım.
Sağol cnm2 eylulde dogum yaptim. Esim 2. Yada 3. Gunu basvurmustu bu hafta sms geldi gidip aldim.
Rapor parası ne ben ilk kez duydum daDogum ve sut parasini devlet veriyo. Sut parasi icin sgkya hastane basvurmus ama henuz almadim. Dogum parasinida 4 yada 5 eylulde basvuru yaptik bu hafta sms geldi. Rapor parasida ben calistigim icin 16 haftalik ucretimi bekliyorum
Rapor parası ne ben ilk kez duydum da
@ayka777 canım bizdede kaç gündür bezi kötü kokuyor gaz yapıyor çok kötü kokuyor kaka yaptı saniyorum bakıyorum hiçbişey yok iki gündür de yapamiyor bezden olsa önce niye olmuyordu kaka yapamiyor diyemi acaba yada usuttumu bilmiyorum yaaa
güle güle kullanın cnm sağol cvp içinYanlis yazmis olabilirim. Calisiyodum. Calisan hamileler izne ciktiginda 16 haftalik rapor karsiliginda ucrtleri ziraat bankasina yatiyor.
Yaklaşık 200 gr almışti 1 ay sonunda
Can'ım en son 2 aylık aşısını yaptırdığımızda tartılmıştı, 4250 falan gelmişti. Yarın 89 günlük olacak , 3 aylık kontrolü var, bakalım kaç olacak, yazarım sana. Evet küçük doğdular ama maaşallah hayata sıkıca tutundular, çok şükür. Sadece emiyor mu senin kız?Canim nasil bebisin kilosu?? Benimki 2.5 aylikken 4750 gecen cuma, hala kucuguz AMA minicik dogduk genede sukur saglikli olsunlarda
Can'ım bazen süt çok olduğunda tazyikli geliyor ya , o da genzine kaçıyor. Bazen benim kızda da oluyor, hemen hooop ters çeviriyorum.Kizlar bebegim emerken dun 2 kere, bugun 1 kere tikandi. Sanirim bogazina kacti, bir kac saniye nefessiz kaldi. Kalp krizi gecirecektim nerdeyse.neden bole oluyor yaaane yapacagimi sasiriyorum
Yapamadığı içinmi öyle kokuyor gazı ve bezi..Canım ben fitil vermiyorum bizim dr gerek yok dedi 5gun 7 gündür yapamiyanlar var onlara veriyorum dedi onermedi bende yarın çok rahatsiz olursa kulak çöpü ile denicemBizimki 3. Gununu bu aksam doldurdu ve hala kakasini yapmadi. Alttan gaz cikarinca bizimkide kotu kokuyo aksam ustu yarim fitili biraz daha incelterek attik ama hala yapmadi. Zeytinyagida verdim bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?