O süt parası değilki 300tl altın parasimiydi neydi 112tl süt parası rapordan sonra aliyormuşsun2 eylulde dogum yaptim. Esim 2. Yada 3. Gunu basvurmustu bu hafta sms geldi gidip aldim.
Valla bende süt olsun diye içiyorumValla ben bi kere yaptım dut kurusu suyunu, ama tadını hiiiiiiç beğenmedim ;(
Bende bu gun kimyonla rezeneyi karistirim 3ogun verdim bebis simdi 5saat uyudu sasirdim valla daha uyucakti ben kaldirdim bide gazinivdaha iyi cikardi .bana iyi geldi gibi.Dut kurusu evet ben kaynatıp suyunu içiyordum bak yanlış anlaşılma olmasın ben gaz için değil süt olsun diye içmiştim garanti veremiyorum...bu arada ben iki gündür kimyon verdim ama Bi gelişme yok devam etsem mi bilemedim
O süt parası değilki 300tl altın parasimiydi neydi 112tl süt parası rapordan sonra aliyormuşsun
Ca@ayka777 canım bizdede kkakasinivyaotivr bezi kötü kokuyor gaz yapıyor çok kötü kokuyor kaka yaptı saniyorum bakıyorum hiçbişey yok iki gündür de yapamiyor bezden olsa önce niye olmuyordu kaka yapamiyor diyemi acaba yada usuttumu bilmiyorum yaaa
Canim@ayka777 canım bizdede kaç gündür bezi kötü kokuyor gaz yapıyor çok kötü kokuyor kaka yaptı saniyorum bakıyorum hiçbişey yok iki gündür de yapamiyor bezden olsa önce niye olmuyordu kaka yapamiyor diyemi acaba yada usuttumu bilmiyorum yaaa
Canim benim oglus 5gun kaka yapmadi ozaman hep gazlari kokuuyordu kakasinin kokusundan bende kakasini yapti diye altiba bakardim ama yok gaz kokusuymus.yani kakasi biriktigi icin kokuyor benimkinin@ayka777 canım bizdede kaç gündür bezi kötü kokuyor gaz yapıyor çok kötü kokuyor kaka yaptı saniyorum bakıyorum hiçbişey yok iki gündür de yapamiyor bezden olsa önce niye olmuyordu kaka yapamiyor diyemi acaba yada usuttumu bilmiyorum yaaa
48 günlük oldu canımBebegin ne kac gunluk canim.
48 günlük oldu.Biz beş günlükken doğum kilosundan 250 gram almıştı.Bir ayda 1750 almış.Şimdi beşi bulmuşmu bilmiyorum.Bugün doktora gideceğiz öğrenecem.Obez olmazsa iyidir.Canım birda okadar kuvvetli çekiyorki süt ona göre artıyor.Canim kizin kac gunluk ve kac kg? 3 saatte 200cc masallahi var..Sutun de cok iyi masallah benim ikisinden toplamda 80 ciksa gobek atiyorum
Maşallah de en çok annenin nazarı değermiş48 günlük oldu.Biz beş günlükken doğum kilosundan 250 gram almıştı.Bir ayda 1750 almış.Şimdi beşi bulmuşmu bilmiyorum.Bugün doktora gideceğiz öğrenecem.Obez olmazsa iyidir.Canım birda okadar kuvvetli çekiyorki süt ona göre artıyor.
öyleymiş bende nazarım değecek diye korkuyorumMaşallah de en çok annenin nazarı değermiş
Can'ım en son 2 aylık aşısını yaptırdığımızda tartılmıştı, 4250 falan gelmişti. Yarın 89 günlük olacak , 3 aylık kontrolü var, bakalım kaç olacak, yazarım sana. Evet küçük doğdular ama maaşallah hayata sıkıca tutundular, çok şükür. Sadece emiyor mu senin kız?
Canim kucuk idrari sert kokuyo yada bezden mi bilmiyorum,benimknin kaka sorunu var 2 3gunde bi yapiyo istahi azaldi yemek yemedigi icin kabiz oluyo,maydonoz copu dene canim@ayka777 canım bizdede kaç gündür bezi kötü kokuyor gaz yapıyor çok kötü kokuyor kaka yaptı saniyorum bakıyorum hiçbişey yok iki gündür de yapamiyor bezden olsa önce niye olmuyordu kaka yapamiyor diyemi acaba yada usuttumu bilmiyorum yaaa
Canim ole oldugunda hemen yuzu asagi tut beline 4 5kez vur,gecen gun daha beteri oldu bizde burnu tikali kac gundur oglumun Allahdan uyumamisim bi bakdim genizinden akan iltihap bogazini tikamis dili disarida gozler yerinden cikdi boguluyo ALLAHIM COK SUKUR UYUMAMISDIM ELIM AYAGIM KURUDU HISSIZLESDI KORKUDAN HEMEN TERS CEVIRIP BELINE VURDUM ve sessiz boguluyodu ALLAH GOSTERMESIN UYUSAM TOVBE YA RABBIM ALLAH KORUSUN CANIM CIKDI KORKUDANKizlar bebegim emerken dun 2 kere, bugun 1 kere tikandi. Sanirim bogazina kacti, bir kac saniye nefessiz kaldi. Kalp krizi gecirecektim nerdeyse.neden bole oluyor yaaane yapacagimi sasiriyorum
Canim iki aylik asilar neler yapilmasi sart mi bebek gripse yapiliyo muCan'ım en son 2 aylık aşısını yaptırdığımızda tartılmıştı, 4250 falan gelmişti. Yarın 89 günlük olacak , 3 aylık kontrolü var, bakalım kaç olacak, yazarım sana. Evet küçük doğdular ama maaşallah hayata sıkıca tutundular, çok şükür. Sadece emiyor mu senin kız?
Biz de bir ay oluyor başvuralı eşim başvurdu ben de sağlık person.eşimim hesaba mı yatacak acabakizlar dogum parasini sormussunuz.esim calistigi kuruma basvurdu.27-28 eylul gibi.bize mail gwcen hafta geldi yani 3 hafta sonra yatti hesaba.belki kamuda calistigimiz icin hizli oldu.kizlar peki parayi esimiz cekebiliyor mu?benim bebek durmuyor cikip alamadim daha.
bide masallah sutlerinize nazar degmesin.fazla dillendirmeyin kizlar.nazara cok inanirim ben ozellikle sut konusunda...
Bence ateşi yükselmezse verme boşuna ben hiçbişey vermedim bosuna ilac verme bebişe inş olmaz ama yükşelirse verirsinKizlar smdi asidan geldik ne zaman agri kesici ateş düşürücü fitilini veriyim ateşi yükselmeye baslarsami?
Fitil neden veriyorsun ki dolven veya calpol vericeksin baktın düşmüyor o Zaman fitil ben ilk oğlumda dönüşümlü vermiştim calpol ve dolveniKizlar smdi asidan geldik ne zaman agri kesici ateş düşürücü fitilini veriyim ateşi yükselmeye baslarsami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?