Can'ım Allah sabır versin sana.Kv çilesi çeken arkadaslar halinize şükredin en azından bi süreliğine katlanıyorsunuz biz birlikte yasıyoruz daha dogrusu resmen dayatma yaşadıklarımı anlatmaya kalksam sayfalar almaz psikolojim bozuldu artık kendi evimde huzurum yok bide kimseye belli etmemeye calisiyorum,yoruldum tükendim her gun tartismasını yapıyoruz esimle o bana karsi mahcup bisey diyemiyo bende ona kiyamayip sesimi çıkarmadım yıllardır ama artık delirmenin eşiğine geldim okul tatil olur olmaz cocukları alıp annemlere gidicem esime de bi care bul yoksa bu evde yasamak istemiyorum artık her gun dua ediyorum ondan kurtulmak icin dedim bozuldu ama bende bozuldum napim
Ay Can'ım benim sen anlattıkça üzüldüm ben deCunku ben yıllardır ağzımı açıp tek kotu kelime etmedim edememde yaşlı basli insana bağırıp kotu bisey diyip sonra hic bisey olmamış gibi yaşantıma devam edemem benim ona kotu bi sey demem artık son nokta olur bi daha yüzüne bakamam o da bundan mutevellit kimseye gitmiyo tabi burda benim ömrümden yiyip kendininkine ekliyo bi kızı var tek ümidim oydu o da üçüncü kez ameliyat oluyo mesane problemi var onu duyunca yıkıldım zaten oğlunun biri akciğer kanserinden vefat etti digeri de serkeş bi hayat yaşıyo eşiyle bi dargın bi barışık bi Antalya bi İzmir bi Afyondalar düzenleri yok dolayısıyla tek kapı biz kalıyoruz ama ben buna mecbur olmaktan yoruldum döktüğünü saçtığıni önünü arkasını toplamayı geçtim tenceremi tavamı çaydanlıklarımi yakmasını geçtim kasıklarımı çatallarımi çöpe atmasını geçtim nankör ve bencil olmasa..surekli şikayetçi hic bişeyden memnun degil ahh bide o gür ve kart sesi yok mu duydukca nefretim artiyo ben nefret kelimesini hic bi cümlede kullanmazken simdi dilimden düşürmüyorumkadının normal konuşması bile yan komşulardan duyuluyo kaldiki bu mutemadiyen bağıriyo gun asırı sebepsiz kavga çıkarıyo sesi kısılana kadar bağıriyo yedi komşuya gidiyo ses kac kere kapıya geldiler hamileliğim burnumdan geldi kafamı duvarlara vurduğumu bilirim . Sessiz ol çocuk uyuyo deriz iki katı bağırır o yüzden demiyorum artık oglum uyuyunca kucağımdan bırakmıyorum dişlerimi sıka sıka icime ağlaya ağlaya oturuyorum
Sagol canım benimCan'ım Allah sabır versin sana.
Üzülme canım Rabbim sabrinida veriyo demekki çekebilene verirmiş zaten normalde de cok sabirliyimdir ama yılların birikimi çileden cikiyorum bazen kendime ediyorum gerçi üzülüyorum ağlıyorumAy Can'ım benim sen anlattıkça üzüldüm ben de
Canim kayinvalide melek olsa kanadi carparmis.
Katiliyorumm bu lafa
Mutlaka veRiyordur Can'ım da sen kendine ettikten sonra ne önemİ varÜzülme canım Rabbim sabrinida veriyo demekki çekebilene verirmiş zaten normalde de cok sabirliyimdir ama yılların birikimi çileden cikiyorum bazen kendime ediyorum gerçi üzülüyorum ağlıyorum
Yatmaya hazırlanırken de kızımın bezini değiştireceğim pamuğu suyu hazırladım. Kızı almış seviyor artık uyuyacak bezi değişecek dedim az seviyim dedi e su soğuyor dedim aldım. Bez değiştirirken de ben zeytinyağı sürerdim dedi. vücudu kıllandırır ben sürmüyorum kız çocuğu dedim. Krem sürüyorum dedim. Valla ben sürdüm çocuklarım da aslan gibi oldu dedi. Ne alakaysa! 4 oğlu var bu arada.
Bir de mercimek çorbası yapmış bol acı ve Salçalı. Yarın kıza yedirelim dedi. Çorba çok acı ve Salçalı ben zor yedim dedim. Salça 1 yaşına kadar yok dedim bozuldu tabi.
Anneler günü için hediye almıştım vallahi içimden vermek gelmedi poşette duruyor. Annem zorla aldırdı zaten ayıp olur al diye.
İyiki burası var içimi döküyorum..
Kv çilesi çeken arkadaslar halinize şükredin en azından bi süreliğine katlanıyorsunuz biz birlikte yasıyoruz daha dogrusu resmen dayatma yaşadıklarımı anlatmaya kalksam sayfalar almaz psikolojim bozuldu artık kendi evimde huzurum yok bide kimseye belli etmemeye calisiyorum,yoruldum tükendim her gun tartismasını yapıyoruz esimle o bana karsi mahcup bisey diyemiyo bende ona kiyamayip sesimi çıkarmadım yıllardır ama artık delirmenin eşiğine geldim okul tatil olur olmaz cocukları alıp annemlere gidicem esime de bi care bul yoksa bu evde yasamak istemiyorum artık her gun dua ediyorum ondan kurtulmak icin dedim bozuldu ama bende bozuldum napim
Şöyle ki bebek baya kilolu doğmuş ben görmedim öyle dediler hatta kilosu nazar değer diye sordum söylemediler
İşte geçen gittiğimde ilk kez gördüm hiç öyle kilolu değil. Kızımın 4 aylık hali gibi. Bende tombul tombul bi bebek bekledim
Onlara göre bebek her şeyi yer. Anne karnından böyle doğar
KV demin anlattı bi komşusu 3 aylık bebeğe her şeyi yedirmiş turşu suyu bile içirmiş Yok artık dedim
En az 2 sene istiyorum bakalim :-/Ahh ah ikinci mevzusu kanayan yaram. Mecbur yapcaz. Hem bi kızım olur belki
Aman hadi degiatirin konuyu bugün kuzucugum bi garip duz yatan adam yan yatiyoor uykuya zor daluyor salyalar çesme gibi oldu neler oluyor ?!! Diş mi geliyor deesiniz !!
Eki Görüntüle 1815635 yasasin cocukluk
Yeminle çatlak bu karılar bunamışlarmı neBen ilk dogumda uyuyakalmistim yanimdaki kadinin bebegini kaynanasi emzirmis sut yok zaten kuru memeyle. Anneninki meme degil zaten ya memeye alissin diye vermis. Annem sok tabi. Garibim sarilik olmustu
Sesi cikmadiydi kadinin da :-/ benim de tersim bayaaa fena. Baya birseyi sineye cektim de bunu denemesin kimse yani... Yolarim!Yeminle çatlak bu karılar bunamışlarmı neAhlaksız lık bu ya Edepsizlik ya,ben rezil ederim onu varya o hastanede tövbe yarabbi insanı zorla dellendirir bunlar vallahi..Benim tersim çok fena dır varya sıkarım onun boğazını cümle alem alamaz elimden
Ortam çok güzel miş ya,tam mangallık,yani tam benlikEki Görüntüle 1815635 yasasin cocukluk
Amin canımAllah sabır versin kızlar özellikle carmen sana Rabbim en yakın zamanda bi çare çıkarsın karşınıza inşallah
Ya benim kız da öyle birkaç gündür ağlaya ağlaya uyuyor 2 gündür mamayı zorla içiyorum bir de çenesi hiç kuru kalmıyorAman hadi degiatirin konuyu bugün kuzucugum bi garip duz yatan adam yan yatiyoor uykuya zor daluyor salyalar çesme gibi oldu neler oluyor ?!! Diş mi geliyor deesiniz !!
Benim kV Ankaranın bi ilçesinde yaşıyor canım senin kV nerde yaşıyorCanım o komşusu benim kv olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?