2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım Allah sabır versin sana.

Ay Can'ım benim sen anlattıkça üzüldüm ben de

Ay Can'ım benim sen anlattıkça üzüldüm ben de
Üzülme canım Rabbim sabrinida veriyo demekki çekebilene verirmiş zaten normalde de cok sabirliyimdir ama yılların birikimi çileden cikiyorum bazen kendime ediyorum gerçi üzülüyorum ağlıyorum

Üzülme canım Rabbim sabrinida veriyo demekki çekebilene verirmiş zaten normalde de cok sabirliyimdir ama yılların birikimi çileden cikiyorum bazen kendime ediyorum gerçi üzülüyorum ağlıyorum
Mutlaka veRiyordur Can'ım da sen kendine ettikten sonra ne önemİ var

Allah sabır versin kızlar özellikle carmen sana Rabbim en yakın zamanda bi çare çıkarsın karşınıza inşallah

Canım o komşusu benim kv olmasin

Ben ilk dogumda uyuyakalmistim yanimdaki kadinin bebegini kaynanasi emzirmis sut yok zaten kuru memeyle. Anneninki meme degil zaten ya memeye alissin diye vermis. Annem sok tabi. Garibim sarilik olmustu
Yeminle çatlak bu karılar bunamışlarmı ne Ahlaksız lık bu ya,edepsizlik ya,ben rezil ederim onu varya o hastanede, tövbe yarabbi insanı zorla dellendirir bunlar vallahi..Benim tersim çok fena dır varya sıkarım onun boğazını cümle alem alamaz elimden

Sesi cikmadiydi kadinin da :-/ benim de tersim bayaaa fena. Baya birseyi sineye cektim de bunu denemesin kimse yani... Yolarim!

Allah sabır versin kızlar özellikle carmen sana Rabbim en yakın zamanda bi çare çıkarsın karşınıza inşallah
Amin canım
Aman hadi degiatirin konuyu bugün kuzucugum bi garip duz yatan adam yan yatiyoor uykuya zor daluyor salyalar çesme gibi oldu neler oluyor ?!! Diş mi geliyor deesiniz !!
Ya benim kız da öyle birkaç gündür ağlaya ağlaya uyuyor 2 gündür mamayı zorla içiyorum bir de çenesi hiç kuru kalmıyor

Canım o komşusu benim kv olmasin
Benim kV Ankaranın bi ilçesinde yaşıyor canım senin kV nerde yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…