Ha o zaman iyiymiş orani. Sifa olsun.2-3 litre su ile kaynattığım meyve suyuna rendeliyorum canım. Bir bardağa baya bir az geliyordur heralde.
Hic istemiyom ama mecbur yapcaz, kardesi olsun yalniz kalmasin, eksikligini hissetmesin diye. Yasimiz buyuyor ama 4 yil ara dusunuyorum, cocuk gelisimi acisindan.Ahh ah ikinci mevzusu kanayan yaram. Mecbur yapcaz. Hem bi kızım olur belki
Tirsa tirsasonra inmek istemedim
Amin canım
Ya benim kız da öyle birkaç gündür ağlaya ağlaya uyuyor 2 gündür mamayı zorla içiyorum bir de çenesi hiç kuru kalmıyor
Benim kV Ankaranın bi ilçesinde yaşıyor canım senin kV nerde yaşıyor
Bugün kendi kendime dusunurkene dedim ki bulusursak mangal senliği yapsak ne ka güzel olurOrtam çok güzel miş ya,tam mangallık,yani tam benlik
Cok vaktimiz yoktu aksam ciktiydik tadini cikarmaya calistik iste :)Bugunmu piknik yaptınız eglenmissindir ohh
Aynen dogru ya :))K kuzucuk87bebeem baska fikir veren var miydi hatirlamiyorum, varsa da kizlar hepinize yardimlariniz icin tsk ediyorum, cerrah sut sagmaya biriktirmeye gerek yok dedi, sezaryende de dogar dogmaz emziriyorsunuz sakincasi olmuyor dedi, biz ilaclarla narkozu hafifletiyoruz dedi. Oyle deyince kafama dank etti he dogru ya dedim :)
Mamaktayyiz canım zira 3 aylık çocuklarına iştahlı olsun diye turşu suyu icirmis ilk evlendiginm ay gelin görmeye gelen bi akrabasının 6 aylık kızına çiğ köfte yedirdi gözünüzün önünde kadın buna bi cikisti
Çocuklarının hepsinde sindirim sistemi bozuklukları var eşim midesinin yanmadigi gün yok iki çocuğu surekli kabız en kucugunun doymak diye bi kelimeden haberi yok
Benimde ikinciyi hemen yapmam lazım malum yaş 34 olunca ama oğluma kiyamiyorum emiyorBiri doğurup verse bana keşk
Ne kaa ne kaa güzel olurBugün kendi kendime dusunurkene dedim ki bulusursak mangal senliği yapsak ne ka güzel olur
Sagol canımSlm kızlar kaç gündür okuyamadım annem geldi temizlik vardı fln çok yorgunum şimdi anlayacağınz.Angiedare cnm Allah sabır versin bnmkiyle aynı yerdeyiz ama çok şükür aynı evde değiliz. Allah onu bana muhtaç etmesin çünkü senin kadar sabırlı da değilim açıkçası. Allah kurtarsın ne diyim
bisoru bn de sadece hastanede emzirdi diye biliyodum sonrasındakiler de ne yaa. Ne kadar sabırlısın gırtlaklayasım geldi çok fena gece gece sinir oldum kendimi senin yerine koyamıyorm bile...
Yaaa bende o zaman 3.yu yaparımBenimde ikinciyi hemen yapmam lazım malum yaş 34 olunca ama oğluma kiyamiyorum emiyor
Slm kızlar kaç gündür okuyamadım annem geldi temizlik vardı fln çok yorgunum şimdi anlayacağınz.Angiedare cnm Allah sabır versin bnmkiyle aynı yerdeyiz ama çok şükür aynı evde değiliz. Allah onu bana muhtaç etmesin çünkü senin kadar sabırlı da değilim açıkçası. Allah kurtarsın ne diyim
bisoru bn de sadece hastanede emzirdi diye biliyodum sonrasındakiler de ne yaa. Ne kadar sabırlısın gırtlaklayasım geldi çok fena gece gece sinir oldum kendimi senin yerine koyamıyorm bile...
BencedeNe kaa ne kaa güzel olur
Gunaydin canımGünaydin hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?