2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

K kuzucuk87 bebeem baska fikir veren var miydi hatirlamiyorum, varsa da kizlar hepinize yardimlariniz icin tsk ediyorum, cerrah sut sagmaya biriktirmeye gerek yok dedi, sezaryende de dogar dogmaz emziriyorsunuz sakincasi olmuyor dedi, biz ilaclarla narkozu hafifletiyoruz dedi. Oyle deyince kafama dank etti he dogru ya dedim :)

Ahh ah ikinci mevzusu kanayan yaram. Mecbur yapcaz. Hem bi kızım olur belki
Hic istemiyom ama mecbur yapcaz, kardesi olsun yalniz kalmasin, eksikligini hissetmesin diye. Yasimiz buyuyor ama 4 yil ara dusunuyorum, cocuk gelisimi acisindan.

Mamaktayyiz canım zira 3 aylık çocuklarına iştahlı olsun diye turşu suyu icirmis ilk evlendiginm ay gelin görmeye gelen bi akrabasının 6 aylık kızına çiğ köfte yedirdi gözünüzün önünde kadın buna bi cikisti
Çocuklarının hepsinde sindirim sistemi bozuklukları var eşim midesinin yanmadigi gün yok iki çocuğu surekli kabız en kucugunun doymak diye bi kelimeden haberi yok

Slm kızlar kaç gündür okuyamadım annem geldi temizlik vardı fln çok yorgunum şimdi anlayacağınz. Angiedare cnm Allah sabır versin bnmkiyle aynı yerdeyiz ama çok şükür aynı evde değiliz. Allah onu bana muhtaç etmesin çünkü senin kadar sabırlı da değilim açıkçası. Allah kurtarsın ne diyim
bisoru bn de sadece hastanede emzirdi diye biliyodum sonrasındakiler de ne yaa. Ne kadar sabırlısın gırtlaklayasım geldi çok fena gece gece sinir oldum kendimi senin yerine koyamıyorm bile...

Aynen dogru ya :))

Benim kV ayaşta yaşıyor.

Dünde konusu geçmişti. Böyle erkenden her şey yedirilen bebeklerin büyüdüklerinde sağlıkla ilgili sıkıntıları olur diye konuşmuştuk.

İştahlı olsun diye küçücük bebeğe turşu suyu mu içirilir allah aşkına ben bile bu yaşımda turlu suyunu çok zor içerim.

Böyle zihniyetler var oldukça bebekler çiğ köfte de yer iskender de yer onlara göre normal

Sagol canım

Sabırlı değilim ama mecbur sustum bisey demedim ve inan yüzü bile uyuz ediyor beni kadınınyyüzü bile su filmlerdeki kotu karakterler gibi burda anlattimmi bilmiyom sağlık ocagindaki doktora beni kotuluyodu şöyle bakamiyo böyle yedirmiyo diye o zaman bende bu kadının oğlumu emzirmesi normal mi dediydim 1 ay kustuydu rahatladiydim eşim olacak sesini çıkarsa böyle olmazdı annesi uzulur diye çocuğa baklava verme diyemiyo yaa böyle bisey varmı bende hastanelere taşıyıp serum baglatayim kan aldirayim. Sen niye annenle beni kotu yapiyonsen ssöyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…