Günaydın şekerimGünaydin hatunlar
Hadi insallah cikar :)Lojman da daire boşalmış salı dağıtım var olursa haftaya taşınıyoruzEvin önünde yürüyüş parkuru ve jimnastik aletleri var ya şaka gibi Kilolarim Allah ın bile gücüne gitmiş herhalde Ay inşallah bize çıkar o daire Esim nöbetçi bugün Yazlıkları çıkarcam bende
İnşallah canımHadi insallah cikar :)
Lojman da daire boşalmış salı dağıtım var olursa haftaya taşınıyoruzEvin önünde yürüyüş parkuru ve jimnastik aletleri var ya şaka gibi Kilolarim Allah ın bile gücüne gitmiş herhalde Ay inşallah bize çıkar o daire Esim nöbetçi bugün Yazlıkları çıkarcam bende
Öyle düşünme canım tecrübeyle öğreniliyor bugun rahat eder insallah ogluşunGünaydın herkeze bizim ufaklık dün dönüp duruyordu ya gece 11 den sabah 4 e kadar bagirdi aglandi uyudu uyandi emdi velhasil canimiza okudu sonra baktim olmiycak zinco verdim daha da emin degildim gaz mi baska bişey mi diye verdim ama hadi bi koklayayim popoyu bişey var mi dedim yuh pipiye kadar kaka yapmis sıpa karni agriyormus herhalde kaka yapinca rahatladi oğlum ya ne bilgisiz anne babayiz biz anlamadik bir turlu offf kuzucugum bugün uyurdurur inşallah biz pert..
Benim eşim o konuda ağırlığını koyuyor valla 4aylikken tatlının şiresinden vermişti kaynana kıyameti kopardı şimdi bile kaynana bişe vermeye kalksa eşim karşı çıkıyor dün domates çorbası yapmışlar oda hazır yani ver bir kaç kaşık diyor hayır dedim bide evleri çok pis çocuğu halının üstüne yüzüstü yatirmislar cildirdim napiyorsunuz dedim pis hali dedim hemende ben çocuklarımı büyüttüm bir torunu var onada o bakiyor bunuda böyle büyüttüm bişe olmadı diyor ben kendi evimde bile yorgan seriyorum dedim izin vermedim onlara göre ben anormal oluyorum normallermi allah aşkına ben düşünüyorum oğlum emeklerse naparim orda diyeSabırlı değilim ama mecbur sustum bisey demedim ve inan yüzü bile uyuz ediyor beni kadınınyyüzü bile su filmlerdeki kotu karakterler gibi burda anlattimmi bilmiyom sağlık ocagindaki doktora beni kotuluyodu şöyle bakamiyo böyle yedirmiyo diye o zaman bende bu kadının oğlumu emzirmesi normal mi dediydim 1 ay kustuydu rahatladiydim eşim olacak sesini çıkarsa böyle olmazdı annesi uzulur diye çocuğa baklava verme diyemiyo yaa böyle bisey varmı bende hastanelere taşıyıp serum baglatayim kan aldirayim. Sen niye annenle beni kotu yapiyonsen ssöyle
Benim eşim o konuda ağırlığını koyuyor valla 4aylikken tatlının şiresinden vermişti kaynana kıyameti kopardı şimdi bile kaynana bişe vermeye kalksa eşim karşı çıkıyor dün domates çorbası yapmışlar oda hazır yani ver bir kaç kaşık diyor hayır dedim bide evleri çok pis çocuğu halının üstüne yüzüstü yatirmislar cildirdim napiyorsunuz dedim pis hali dedim hemende ben çocuklarımı büyüttüm bir torunu var onada o bakiyor bunuda böyle büyüttüm bişe olmadı diyor ben kendi evimde bile yorgan seriyorum dedim izin vermedim onlara göre ben anormal oluyorum normallermi allah aşkına ben düşünüyorum oğlum emeklerse naparim orda diye
ben tek cocugum ve benden baska herkes kardes sart diyor. bana sorarsan tek olmak da dunyanin sonu degil. ben kardes nedir bilmedigim icin sart da gelmiyir. ama herkes 3 gunluk lohusayken ikna etme calismalarina basladi niyeyseBenim icin hamilelik=depresyondu. Ayni seyleri yasamaktan korksam da bebegim icin mecbur hissediyorum kendimi.
canim 12.aydaki asi 9. aya yeni cekildi. suriyeden gelen multecilerden dolayi.Kızlar saglık bakanlığının sitesinde 9.ay asisi görünmüyor Nisan ayında güncellenmiş site ama yine bi arayıp sorayım dedim görevli de bana takvimde gorunmedigini söyledi ama 9.ayda asi icin randevu verilen arkadaslar var dedim başvurunuzu kaydettim uzman arkadaslar size dönüş yapacak dedi bakalım
Kızlar saglık bakanlığının sitesinde 9.ay asisi görünmüyor Nisan ayında güncellenmiş site ama yine bi arayıp sorayım dedim görevli de bana takvimde gorunmedigini söyledi ama 9.ayda asi icin randevu verilen arkadaslar var dedim başvurunuzu kaydettim uzman arkadaslar size dönüş yapacak dedi bakalım
Allah sabır versin Can'ım o kadını da ıslah etsin etmiyorsa da alsın yanına aman yaşayacağını yaşamıştırÜzülme canım Rabbim sabrinida veriyo demekki çekebilene verirmiş zaten normalde de cok sabirliyimdir ama yılların birikimi çileden cikiyorum bazen kendime ediyorum gerçi üzülüyorum ağlıyorum
Allah sabır versin Can'ım o kadını da ıslah etsin etmiyorsa da alsın yanına aman yaşayacağını yaşamıştır
bisoru senin kv de az fena değilmiş dikkat et bari Can'ım çocuk bir daha o memelerle buluşmasın
Bende sinirden deli olucam yaa yemeyen çocuk eziyet yeminle alıp atasın var artık en son sen beni sinir hastası mı edeceksin ettin bile istersen ağlamaktan katıl yiyeceksin diyordum ağlıyor iki yanağı yaş dolu Boğaz'ı hip kahvaltı karışımıyla dolu yutmuyor guluk guluk boğulacak babası aldı ama gene bana getirdi 5 saat yemez mi bir Bebek hiç bi şey muhallebi yaptım yemedi yumurta haşladım yemedi omlet yaptım yemedi süt içmedi mama almadı delirdim resmen sinirden .burnu tıkalı Bebek daha da zor off artık eşimi de bebeği de bırakıp haftalarca gelmeyesim var eve hiç özlemeyecek gibi hissediyorum iyice psikolojim bozuldu uykusuz kal aç kal manyak gibi işte çalış evde çalış bebeğe bak arkadaş yok iki senedir ailem yok kimseyle konuşamadım bir yerde oturup bir kahve içmedim tl dışında bilseydim böyle olacağını belki de doğurmazdım ne bilim Allah sabır versin yaa benimki diğer arkadaşların yanında deve de kulak sıkıntı değil nankörlük belki öyleyse Allah beni dr ıslah etsin
iki gündür koltuğa tutunup ayağa kalkıyor minnak sıpamüç beş saniye sonra düşüyor gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?