2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ayy Allah korumuş Canımm... Ben de emzirirken çok geliyor süt öksürüyor ters çevirip sırtına Bi iki vuruyorum

Fitil neden veriyorsun ki dolven veya calpol vericeksin baktın düşmüyor o Zaman fitil ben ilk oğlumda dönüşümlü vermiştim calpol ve dolveni
Ebeye dedim canm sadece evde fitil var diye olur dedi calpol dolven filan yazmadi eczaneyede sordum bidaha yarisini veririsn dedi olur dedi rahat uyur dedi

Ebeye dedim canm sadece evde fitil var diye olur dedi calpol dolven filan yazmadi eczaneyede sordum bidaha yarisini veririsn dedi olur dedi rahat uyur dedi
Ben fitili ileri derece Ateş'te kullanıyorum ilaçlar tesir etmezse... Sen bilirsin Nasıl istiyorsan öyle yap

Çok şükür bizde geceyi rahat geçirdik hoc ateşimiz olmadı ama huysuzlugu vardı bizimkinin biyeri ağrıyor gibi ağladı ara ara şimdi hala uyuyor.maşallah sizinkine akıllı bebişe Allah yardmcn olsn annelik zor

Canim iki aylik asilar neler yapilmasi sart mi bebek gripse yapiliyo mu
Canım biri koldan verem aşısı, ikisi bacaklardan karma aşıydı sanırım. Ama gripli olunca yapılıyor mu bilmiyorum.

Ben de cok sık yasiyorum bu durumu, elim ayagim kesiliyor o durumda. Surekli bogazına süt kaciyor
Sakin olun:) aynen benim ilk oğlumda yaşadığım şeyler tecrübesizlik üstüne de annelik korkutuyor insanı şimdi daha rahatım ben:))

Ayy inanamiyorum Allah korumus, gecmis olsun canim.her an tetikte olmak lazim

Selamlar herkese kızım 43 günlük oldu. 3 gündür öksürüğü vardı bugün acile götürdüm burnu tıkalı dedi ve baby drops serum fizyolojik damla verdi. Burnuna sıktım ama hala öksürüyo başka ne yapabilirim temizlemek için?

Arkadaşlar dün işim vardı oğlumu kayinvalideye bıraktım uzun sürdü geldim hemen emzırdım fazla emmedi kaynanam mama vermiş sağ gogusum şişti sagdigim halde sitmasi tuttu çok kötüydüm donuyordum cocugumu bile tutamadım minoset içtim kaç defa ustumu degistirdim 3saatte bir kaldırdım oğlumu emzırdım hala kötüyüm kizarmis şiş olan yer ne kadar kötü biseymis ya ikinci oluşum

Ben de cok sık yasiyorum bu durumu, elim ayagim kesiliyor o durumda. Surekli bogazına süt kaciyor

Canım bebeğin burnu tıkalı olabilir mi ? Benim bebeğimin burnu tıkalı olduğunda süt boğazına kaçıyor burnundan nefes alamadığı için hem emmek hem nefes almayi beceremiyor

Canim kucuk idrari sert kokuyo yada bezden mi bilmiyorum,benimknin kaka sorunu var 2 3gunde bi yapiyo istahi azaldi yemek yemedigi icin kabiz oluyo,maydonoz copu dene canim
bezle alakası yok bence kaka yapamiyor diye gazi öyle kokuyor beze siniyor
Canım 3 gündür kaka yapamiyor dr.aradım bugün yapamazsa yarın yarım fitil koy dedi keçi pisliği gibi olursa kabiz denilir dedi maydanoz sapini denedinni csnim onudami zeytinyağı na batiriyorsun kulak çöpü nu denedim bugun yapmadı inş. Yaparda fitile gerek kalmaz

Ca

Canim

Canim benim oglus 5gun kaka yapmadi ozaman hep gazlari kokuuyordu kakasinin kokusundan bende kakasini yapti diye altiba bakardim ama yok gaz kokusuymus.yani kakasi biriktigi icin kokuyor benimkinin
Bencede canim bol bol gaz yapıyor ana kaka yapamiyor

Kizlar bebegim emerken dun 2 kere, bugun 1 kere tikandi. Sanirim bogazina kacti, bir kac saniye nefessiz kaldi. Kalp krizi gecirecektim nerdeyse.neden bole oluyor yaaa ne yapacagimi sasiriyorum

Canım bebeğin burnu tıkalı olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…