Ayy Allah korumuş Canımm... Ben de emzirirken çok geliyor süt öksürüyor ters çevirip sırtına Bi iki vuruyorumCanim ole oldugunda hemen yuzu asagi tut beline 4 5kez vur,gecen gun daha beteri oldu bizde burnu tikali kac gundur oglumun Allahdan uyumamisim bi bakdim genizinden akan iltihap bogazini tikamis dili disarida gozler yerinden cikdi boguluyo ALLAHIM COK SUKUR UYUMAMISDIM ELIM AYAGIM KURUDU HISSIZLESDI KORKUDAN HEMEN TERS CEVIRIP BELINE VURDUM ve sessiz boguluyodu ALLAH GOSTERMESIN UYUSAM TOVBE YA RABBIM ALLAH KORUSUN CANIM CIKDI KORKUDAN
Ebeye dedim canm sadece evde fitil var diye olur dedi calpol dolven filan yazmadi eczaneyede sordum bidaha yarisini veririsn dedi olur dedi rahat uyur dediFitil neden veriyorsun ki dolven veya calpol vericeksin baktın düşmüyor o Zaman fitil ben ilk oğlumda dönüşümlü vermiştim calpol ve dolveni
Evet canm smdi ateşini olcuyoruz 37 yi geçerse veririz dedik bizdeBence ateşi yükselmezse verme boşuna ben hiçbişey vermedim bosuna ilac verme bebişe inş olmaz ama yükşelirse verirsin
Ben fitili ileri derece Ateş'te kullanıyorum ilaçlar tesir etmezse... Sen bilirsin Nasıl istiyorsan öyle yapEbeye dedim canm sadece evde fitil var diye olur dedi calpol dolven filan yazmadi eczaneyede sordum bidaha yarisini veririsn dedi olur dedi rahat uyur dedi
Ben de cok sık yasiyorum bu durumu, elim ayagim kesiliyor o durumda. Surekli bogazına süt kaciyorAyy Allah korumuş Canımm... Ben de emzirirken çok geliyor süt öksürüyor ters çevirip sırtına Bi iki vuruyorum
Çok şükür bizde geceyi rahat geçirdik hoc ateşimiz olmadı ama huysuzlugu vardı bizimkinin biyeri ağrıyor gibi ağladı ara ara şimdi hala uyuyor.maşallah sizinkine akıllı bebişe Allah yardmcn olsn annelik zorCanım biraz huysuz oldu yarım çay kaşığı calpol verdim elini oynatamiyordu maşallah oğlum çok iyi uyudu benimde elimde ateş ölçer vardı kaç defa kalktım gece baktım ateşi yok ama vücudu çok sıcaktı yine korktum üstünü değiştirdim çok akıllı maşallah oğlum teyzesi inş sizde sorunsuz atlatirsiniz
Canım biri koldan verem aşısı, ikisi bacaklardan karma aşıydı sanırım. Ama gripli olunca yapılıyor mu bilmiyorum.Canim iki aylik asilar neler yapilmasi sart mi bebek gripse yapiliyo mu
Sakin olun:) aynen benim ilk oğlumda yaşadığım şeyler tecrübesizlik üstüne de annelik korkutuyor insanı şimdi daha rahatım ben:))Ben de cok sık yasiyorum bu durumu, elim ayagim kesiliyor o durumda. Surekli bogazına süt kaciyor
Gripse Bebek olmuyor Can'ımCanım biri koldan verem aşısı, ikisi bacaklardan karma aşıydı sanırım. Ama gripli olunca yapılıyor mu bilmiyorum.
Canim ole oldugunda hemen yuzu asagi tut beline 4 5kez vur,gecen gun daha beteri oldu bizde burnu tikali kac gundur oglumun Allahdan uyumamisim bi bakdim genizinden akan iltihap bogazini tikamis dili disarida gozler yerinden cikdi boguluyo ALLAHIM COK SUKUR UYUMAMISDIM ELIM AYAGIM KURUDU HISSIZLESDI KORKUDAN HEMEN TERS CEVIRIP BELINE VURDUM ve sessiz boguluyodu ALLAH GOSTERMESIN UYUSAM TOVBE YA RABBIM ALLAH KORUSUN CANIM CIKDI KORKUDAN
Sakin olun:) aynen benim ilk oğlumda yaşadığım şeyler tecrübesizlik üstüne de annelik korkutuyor insanı şimdi daha rahatım ben:))
Tesekurler canim,RABBIM KUZULARIMIZI KORUSUN INSALLAH korkudan ayakda oldum resmen Rabbim oglumu korusun insallH AminnAyy inanamiyorum Allah korumus, gecmis olsun canim.her an tetikte olmak lazim
Ben de cok sık yasiyorum bu durumu, elim ayagim kesiliyor o durumda. Surekli bogazına süt kaciyor
bezle alakası yok bence kaka yapamiyor diye gazi öyle kokuyor beze siniyorCanim kucuk idrari sert kokuyo yada bezden mi bilmiyorum,benimknin kaka sorunu var 2 3gunde bi yapiyo istahi azaldi yemek yemedigi icin kabiz oluyo,maydonoz copu dene canim
Bencede canim bol bol gaz yapıyor ana kaka yapamiyorCa
Canim
Canim benim oglus 5gun kaka yapmadi ozaman hep gazlari kokuuyordu kakasinin kokusundan bende kakasini yapti diye altiba bakardim ama yok gaz kokusuymus.yani kakasi biriktigi icin kokuyor benimkinin
Bende rapor paramı alamadım ziraat Bankası 4 ile 14 tarihlerinde veriliyormuş süt parası da rapor bittikten sonraymisDogum parasini sordugun icin yazdim. Ben sadece dogum parasini aldim pttden. Rapor ve sut parami henuz alamadim.
Kizlar bebegim emerken dun 2 kere, bugun 1 kere tikandi. Sanirim bogazina kacti, bir kac saniye nefessiz kaldi. Kalp krizi gecirecektim nerdeyse.neden bole oluyor yaaane yapacagimi sasiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?