2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Saglık bakanlığı dönüş yaptı 9.ayda asi yokmuş bebeem canım sen bi sor istersen ne icin randevu vermişler :/

Yarın bi hemsiremizi arayip soracagim bakalım biz neyin asisini olucaz 9. Ayda?!!

ben tek cocugum ve benden baska herkes kardes sart diyor. bana sorarsan tek olmak da dunyanin sonu degil. ben kardes nedir bilmedigim icin sart da gelmiyir. ama herkes 3 gunluk lohusayken ikna etme calismalarina basladi niyeyse

Bende tek kaldim ablami çok ozlesem bile yinede memnunum bu durumdan baska kardesim yok oğlum da tek olucak sanırım bosver insanlari dogurmak isteyen doğursun tabii

Allah Allah boşuna delmesinler oglumu sasirdim arkadasimin kizi da olduydu bu arada

ben tek cocugum ve benden baska herkes kardes sart diyor. bana sorarsan tek olmak da dunyanin sonu degil. ben kardes nedir bilmedigim icin sart da gelmiyir. ama herkes 3 gunluk lohusayken ikna etme calismalarina basladi niyeyse
Ben ilkini 24 ikinciyi 26 üçüncü yü 35 imde doğurdum ilki hariç diğer leri habersiz oldu doğum kontrol hapı psikolojimi bozuyo meme kanseri yapıyor diye kullanmadim sprial le hamile kaldım birdaha taktirmadim,şimdi çok rahatım kızlarım boyumda birbirlerinin kankasi oldular hiç arkadaşa ihtiyaç duymadılar..Üçüncü biliyorsunuz eviminiz minnoşu göz bebeği.. Ammmma şimdiki aklım olsaydı ne yapardım ne ederdim daha iyi korunurdum ikinciyi ilki anasınıfına yada 1 e giderken yapardım..Hem ben yıpranmamış olurdum hemde ikisininde sevgisinden ilgisinden çalınmamış olurdu..İki iyidir biz ölünce yanlız kalmazlar diye düşünüyorum..Ben yalnızlığı hiç sevmem kendi tercihi değilse..

ranapinar Sağol canım brnim

Ya kızlar kafam iyice karıştı :/ bizim sağlık ocağı 9.ayda aşı yok dedi burda sizlerden kızamık aşısı takvime eklendi diye duyunca sağlık bakanlığını aradım onlarda yok dediler siz Dr unuz ve hemşirenizin talimatlarına uyun dediler yarın kendi Dr umuzu aricam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…