- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Saglık bakanlığı dönüş yaptı 9.ayda asi yokmuşbebeem canım sen bi sor istersen ne icin randevu vermişler :/
ben tek cocugum ve benden baska herkes kardes sart diyor. bana sorarsan tek olmak da dunyanin sonu degil. ben kardes nedir bilmedigim icin sart da gelmiyir. ama herkes 3 gunluk lohusayken ikna etme calismalarina basladi niyeyse
Sağol canımHadi insallah cikar :)
Hava güzel al oğullarını kaciver misGunaydin canım
4. Konusunda her sakanin altinda yatan gerceklik payini aramali miyiz?Günaydın şekerim
Allah Allah boşuna delmesinler oglumu sasirdimKızlar saglık bakanlığının sitesinde 9.ay asisi görünmüyor Nisan ayında güncellenmiş site ama yine bi arayıp sorayım dedim görevli de bana takvimde gorunmedigini söyledi ama 9.ayda asi icin randevu verilen arkadaslar var dedim başvurunuzu kaydettim uzman arkadaslar size dönüş yapacak dedi bakalım
Ben ilkini 24 ikinciyi 26 üçüncü yü 35 imde doğurdum ilki hariç diğer leri habersiz oldu doğum kontrol hapı psikolojimi bozuyo meme kanseri yapıyor diye kullanmadim sprial le hamile kaldım birdaha taktirmadim,şimdi çok rahatım kızlarım boyumda birbirlerinin kankasi oldular hiç arkadaşa ihtiyaç duymadılar..Üçüncü biliyorsunuz eviminiz minnoşu göz bebeği.. Ammmma şimdiki aklım olsaydı ne yapardım ne ederdim daha iyi korunurdum ikinciyi ilki anasınıfına yada 1 e giderken yapardım..Hem ben yıpranmamış olurdum hemde ikisininde sevgisinden ilgisinden çalınmamış olurdu..İki iyidir biz ölünce yanlız kalmazlar diye düşünüyorum..Ben yalnızlığı hiç sevmem kendi tercihi değilse..ben tek cocugum ve benden baska herkes kardes sart diyor. bana sorarsan tek olmak da dunyanin sonu degil. ben kardes nedir bilmedigim icin sart da gelmiyir. ama herkes 3 gunluk lohusayken ikna etme calismalarina basladi niyeyse
Ne diyon şeytan kulağına kurşun, Allah olmayana versin olanlarada ömür versin4. Konusunda her sakanin altinda yatan gerceklik payini aramali miyiz?
Ömer'in uyanmasını bekliyoruz çıkmak için :) kerem dün çıktı bizimle programım bozuldu ders çalışıcam diyo bugün gelmez :/Hava güzel al oğullarını kaciver mis
Bak merak ettim bende bi ararim olmadiSaglık bakanlığı dönüş yaptı 9.ayda asi yokmuşbebeem canım sen bi sor istersen ne icin randevu vermişler :/
Kız bir ara resmini çekip atsam görürsünüz vallaKendileri alışmış pislige mikroba onlara kalsa temiz orası ayaklarında mantar mi var ne var öffff işte böyleleri yüzünden insanın psikolojisi bozuluyo
Aceleci bu sipariki gündür koltuğa tutunup ayağa kalkıyor minnak sıpamüç beş saniye sonra düşüyor gerçi
Böyle bahaneye can kurban :) birak gelmesin calissin masallahÖmer'in uyanmasını bekliyoruz çıkmak için :) kerem dün çıktı bizimle programım bozuldu ders çalışıcam diyo bugün gelmez :/
Ara canım ben iyice killandim bu isten :/Bak merak ettim bende bi ararim olmadi
AminNe diyon şeytan kulağına kurşun, Allah olmayana versin olanlarada ömür versin
Evet ve hepiniz farklı sehirlerdesiniz
Aynen öyle simdi esime de onu dedim.Evet ve hepiniz farklı sehirlerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?