- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
2016 icin bunu guncellemisler Nisan ayında görevli oyle dediEki Görüntüle 1815850 Güncel takvim bu
Özellikle sordum canım kızamık aşısı eklenmiş takvime diye duydum dedim hayır yok oyle bisey olsa bize bilgi gelirdi saglık bakanlığından dedi hemşire bende bi saglık bakanlığını arayım dedim ama onlarda yok diyoAngiedare s.ocağıyla görüştün mü bunu
Nette de dogru düzgün bisey yok canım yarın once saglık ocağını sonrada kendi Dr umuzu bi arayıp sorcam bölgesel uygulama desem onunda bilgisini verirlerdi herhalde ben tatmin olmayınca 2. Bi kişiyle daha görüşturduler uzman diyeE bize da tam tersi 12 de yapıyoduk ama 9. Ay için de aşı takvimine eklendi dedi ikisinin de gününü yazdı hatta. Nette araştır bi
Nette de dogru düzgün bisey yok canım yarın once saglık ocağını sonrada kendi Dr umuzu bi arayıp sorcam bölgesel uygulama desem onunda bilgisini verirlerdi herhalde ben tatmin olmayınca 2. Bi kişiyle daha görüşturduler uzman diye
Bende Temmuz annelerine baktım simdi canım onlarada yapılmış iyide hadi hemşire es gecti saglık bakanlığı nasıl dogru düzgün bilgi vermez anlamıyorum kime guvenicez bizNetten baktım bu uygulamayı 2013 te bile yapıyolarmış yorumlardan anladığım. Yapılmadı diyen çok az insan var forumlarda
Can'ım 12. Ayda olacak aşı öne alınmış, asm de çalışan bi tanıdık var o söyledi. Suriyelilerden dolayı öne alındığını söyledi.Saglık bakanlığı dönüş yaptı 9.ayda asi yokmuş @bebeem canım sen bi sor istersen ne icin randevu vermişler :/
Istanbul il saglık müdürlüğünün sitesinde de oyle yazıyor canım az once baktım kızamık 9. Ay ve 1.sinifta iki doz olarak yapılır yazıyordu ben yarın tekrar arayım saglık ocağınıCan'ım 12. Ayda olacak aşı öne alınmış, asm de çalışan bi tanıdık var o söyledi. Suriyelilerden dolayı öne alındığını söyledi.
hem üzüldüm hem tebessum ettim yazına.allah beni de ıslah etsin.ben annemin alt katında oturuyorum.oğluma da o bakiyo doğal olarak.çalışıyorum oglene kadar.ben yemek yememesini geçtim gece uykulari daha doğrusu uykusuzluk lari deli ediyo oğlumun.güzdüz aramiz çok iyi maşallah.yanında biri oldugu sürece çok ağlayan kucak isteyen bi bebek deil.ama geceleri chucky bebek oluyo.kabus gibi çöküyo üstüme.tika basa doyuruyorum yine uyaniyo yine uyaniyo.yalan yok bi ara 2 3 kez uyanıyodu.ama son zamanlarda dişten mi nedir 7 8 kez uyaniyo.sağlığı yerinde olsun da uyansin diyerek kendi kendimi teselli ediyorum.ama ara sıra isyanlardayim.böyle bebek olmaz diye sikayetleniyorum herkese.inşallah bi gün düzelir.Allah sabır versin Can'ım o kadını da ıslah etsin etmiyorsa da alsın yanına aman yaşayacağını yaşamıştır
@bisoru senin kv de az fena değilmiş dikkat et bari Can'ım çocuk bir daha o memelerle buluşmasın
Bende sinirden deli olucam yaa yemeyen çocuk eziyet yeminle alıp atasın var artık en son sen beni sinir hastası mı edeceksin ettin bile istersen ağlamaktan katıl yiyeceksin diyordum ağlıyor iki yanağı yaş dolu Boğaz'ı hip kahvaltı karışımıyla dolu yutmuyor guluk guluk boğulacak babası aldı ama gene bana getirdi 5 saat yemez mi bir Bebek hiç bi şey muhallebi yaptım yemedi yumurta haşladım yemedi omlet yaptım yemedi süt içmedi mama almadı delirdim resmen sinirden .burnu tıkalı Bebek daha da zor off artık eşimi de bebeği de bırakıp haftalarca gelmeyesim var eve hiç özlemeyecek gibi hissediyorum iyice psikolojim bozuldu uykusuz kal aç kal manyak gibi işte çalış evde çalış bebeğe bak arkadaş yok iki senedir ailem yok kimseyle konuşamadım bir yerde oturup bir kahve içmedim tl dışında bilseydim böyle olacağını belki de doğurmazdım ne bilim Allah sabır versin yaa benimki diğer arkadaşların yanında deve de kulak sıkıntı değil nankörlük belki öyleyse Allah beni dr ıslah etsin
Bizimde gece uykularımız uzun zamandır sizinki gibi dis kaşıntısıyla birlikte bozuldu uyku düzeni dişin çıktığı da yok bekliyoruz dort gözle :/hem üzüldüm hem tebessum ettim yazına.allah beni de ıslah etsin.ben annemin alt katında oturuyorum.oğluma da o bakiyo doğal olarak.çalışıyorum oglene kadar.ben yemek yememesini geçtim gece uykulari daha doğrusu uykusuzluk lari deli ediyo oğlumun.güzdüz aramiz çok iyi maşallah.yanında biri oldugu sürece çok ağlayan kucak isteyen bi bebek deil.ama geceleri chucky bebek oluyo.kabus gibi çöküyo üstüme.tika basa doyuruyorum yine uyaniyo yine uyaniyo.yalan yok bi ara 2 3 kez uyanıyodu.ama son zamanlarda dişten mi nedir 7 8 kez uyaniyo.sağlığı yerinde olsun da uyansin diyerek kendi kendimi teselli ediyorum.ama ara sıra isyanlardayim.böyle bebek olmaz diye sikayetleniyorum herkese.inşallah bi gün düzelir.
Özellikle sordum canım kızamık aşısı eklenmiş takvime diye duydum dedim hayır yok oyle bisey olsa bize bilgi gelirdi saglık bakanlığından dedi hemşire bende bi saglık bakanlığını arayım dedim ama onlarda yok diyo
İnşallah Canm dışarı çıktık kahvaltıya gittik geldik dışarda maşallah onlardan Mutlu sakin ki anlatamam evde chucky bizimki de gece iki saatte bşr kalkıyor çalar saat gibi alttan iki diş çıktı ama arkası da gelicek belli üst damağı kaşıyor şimdi de deli gibi sonu yok yani yemek yemeyi mi sevmiyor anlamadım kime çekti inşallah düzelir ben netten baktım iki ay daha sıkılacak dişimi olmazsa uyku eğitimi danışmanları var onlara başvurcam uyku meleği sitesi var bir de Pınar sbirsky mi ne öyle birihem üzüldüm hem tebessum ettim yazına.allah beni de ıslah etsin.ben annemin alt katında oturuyorum.oğluma da o bakiyo doğal olarak.çalışıyorum oglene kadar.ben yemek yememesini geçtim gece uykulari daha doğrusu uykusuzluk lari deli ediyo oğlumun.güzdüz aramiz çok iyi maşallah.yanında biri oldugu sürece çok ağlayan kucak isteyen bi bebek deil.ama geceleri chucky bebek oluyo.kabus gibi çöküyo üstüme.tika basa doyuruyorum yine uyaniyo yine uyaniyo.yalan yok bi ara 2 3 kez uyanıyodu.ama son zamanlarda dişten mi nedir 7 8 kez uyaniyo.sağlığı yerinde olsun da uyansin diyerek kendi kendimi teselli ediyorum.ama ara sıra isyanlardayim.böyle bebek olmaz diye sikayetleniyorum herkese.inşallah bi gün düzelir.
Gecmis olsun cok.. Sırf bu korkudan kullanamayacağım bu mama sandalyesini sanırımBugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
Sağol canım benim kemerini bağlarsan düşmez korkma ama çok gerekli mi bana göre değil birtek biz yemek yerken masada bizimle aynı seviyede oturuyor onun dışında yerde battaniyeni üstünde oturken yediriyorum..Yinede sen bilirsin.Gecmis olsun cok.. Sırf bu korkudan kullanamayacağım bu mama sandalyesini sanırım
Can'ım kemersiz miydi düştüğünde? Çok geçmiş olsun.Sağol canım benim kemerini bağlarsan düşmez korkma ama çok gerekli mi bana göre değil birtek biz yemek yerken masada bizimle aynı seviyede oturuyor onun dışında yerde battaniyeni üstünde oturken yediriyorum..Yinede sen bilirsin.
Sağol canım, evet kemersizdi kemerle rahat etmiyor ağlıyor.Can'ım kemersiz miydi düştüğünde? Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?