2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

E bize da tam tersi 12 de yapıyoduk ama 9. Ay için de aşı takvimine eklendi dedi ikisinin de gününü yazdı hatta. Nette araştır bi
Nette de dogru düzgün bisey yok canım yarın once saglık ocağını sonrada kendi Dr umuzu bi arayıp sorcam bölgesel uygulama desem onunda bilgisini verirlerdi herhalde ben tatmin olmayınca 2. Bi kişiyle daha görüşturduler uzman diye

Netten baktım bu uygulamayı 2013 te bile yapıyolarmış yorumlardan anladığım. Yapılmadı diyen çok az insan var forumlarda

Netten baktım bu uygulamayı 2013 te bile yapıyolarmış yorumlardan anladığım. Yapılmadı diyen çok az insan var forumlarda
Bende Temmuz annelerine baktım simdi canım onlarada yapılmış iyide hadi hemşire es gecti saglık bakanlığı nasıl dogru düzgün bilgi vermez anlamıyorum kime guvenicez biz

Saglık bakanlığı dönüş yaptı 9.ayda asi yokmuş @bebeem canım sen bi sor istersen ne icin randevu vermişler :/
Can'ım 12. Ayda olacak aşı öne alınmış, asm de çalışan bi tanıdık var o söyledi. Suriyelilerden dolayı öne alındığını söyledi.

Can'ım 12. Ayda olacak aşı öne alınmış, asm de çalışan bi tanıdık var o söyledi. Suriyelilerden dolayı öne alındığını söyledi.
Istanbul il saglık müdürlüğünün sitesinde de oyle yazıyor canım az once baktım kızamık 9. Ay ve 1.sinifta iki doz olarak yapılır yazıyordu ben yarın tekrar arayım saglık ocağını

hem üzüldüm hem tebessum ettim yazına.allah beni de ıslah etsin.ben annemin alt katında oturuyorum.oğluma da o bakiyo doğal olarak.çalışıyorum oglene kadar.ben yemek yememesini geçtim gece uykulari daha doğrusu uykusuzluk lari deli ediyo oğlumun.güzdüz aramiz çok iyi maşallah.yanında biri oldugu sürece çok ağlayan kucak isteyen bi bebek deil.ama geceleri chucky bebek oluyo.kabus gibi çöküyo üstüme.tika basa doyuruyorum yine uyaniyo yine uyaniyo.yalan yok bi ara 2 3 kez uyanıyodu.ama son zamanlarda dişten mi nedir 7 8 kez uyaniyo.sağlığı yerinde olsun da uyansin diyerek kendi kendimi teselli ediyorum.ama ara sıra isyanlardayim.böyle bebek olmaz diye sikayetleniyorum herkese.inşallah bi gün düzelir.

buarada bizimde aşı takviminde yazılı 9. ay daki aşı.hemşire one çekildiğini söylemişti.

Bizimde gece uykularımız uzun zamandır sizinki gibi dis kaşıntısıyla birlikte bozuldu uyku düzeni dişin çıktığı da yok bekliyoruz dort gözle :/

Bende sağlık ocağına sordum bi daha ki aşı ne zaman diye 9. Ayda dediler

İnşallah Canm dışarı çıktık kahvaltıya gittik geldik dışarda maşallah onlardan Mutlu sakin ki anlatamam evde chucky bizimki de gece iki saatte bşr kalkıyor çalar saat gibi alttan iki diş çıktı ama arkası da gelicek belli üst damağı kaşıyor şimdi de deli gibi sonu yok yani yemek yemeyi mi sevmiyor anlamadım kime çekti inşallah düzelir ben netten baktım iki ay daha sıkılacak dişimi olmazsa uyku eğitimi danışmanları var onlara başvurcam uyku meleği sitesi var bir de Pınar sbirsky mi ne öyle biri

Gecmis olsun cok.. Sırf bu korkudan kullanamayacağım bu mama sandalyesini sanırım

Gecmis olsun cok.. Sırf bu korkudan kullanamayacağım bu mama sandalyesini sanırım
Sağol canım benim kemerini bağlarsan düşmez korkma ama çok gerekli mi bana göre değil birtek biz yemek yerken masada bizimle aynı seviyede oturuyor onun dışında yerde battaniyeni üstünde oturken yediriyorum..Yinede sen bilirsin.

Can'ım kemersiz miydi düştüğünde? Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…