2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar slm
Dun 7. Ay kontrolu icin doktora gittik ve kizimin kalbinde ufurum oldugunu soyledi doktor. Tahminen kucuk ve kendi kendine kapanabilecek boyutta bir delik ama ihmal etmeyip biran once eko cektirin dedi. Hemen arastirip bi docent buldum bebek kardiyalogu ve aksama randevu aldim bayagi incelesi ve 8 ml delik oldugunu 5 6 yasina geldiginde anjiyo ile deligin kapatilacagini soyledi. Dunya basima yikildi o an sanki ve 2 gundur sersem gibiyim kizima baktikca agliyorum. Basina boyle birsey gelen varmi yada duyan. Paylasirsa sevinirim. Bi kac doktora daha gidecegiz. Bakalim ins daha kotu sonuclar almayiz. Cok sukur hayati tehlikesi yok ama yinede dayanamiyorum

Can'ım benim çok geçmiş olsun, bi Arkın kızında 2 delik vardı, kilo alımının iyi olduğu müddetçe kapanacağını söylemiş ona da doktor. inş sizinki de öyledir.

Nazya gün boyunca bir şey yemek istemedi. Akşam yemeğini dışarda yedik. Kızım yarım porsiyon kuzu tandır yedi aynen bu halde versem mi vermesem mi diye ikilemde kaldım sürekli. Kendi ağzıma götürdüğümde kızıyordu, onun ağzına götürdüğümde nım nım yiyordu maşallah. Evde yaptığımda bizim bir lokmamız kadar yiyordu. Gerisini zaten kendisi istemiyordu. Benim yemeğimi yedi. Eşim sen aç kaldın, sana yeniden söyleyelim dedi. Ha o yemiş ha ben yemişim, ona bakarak doydum dedim. Bunu sindirirse, bu akşam rahat uyursa daha ne olsun, her şeyi yer valla.

Çok geçmiş olsun canım,benim yegenimdede vardı kendiliğinde geçti gönlünü ferah tut büyüdükçe geçer inşallah

Afiyet olsun canım.

. Canım Rabbım yardım etsın Insallah en kısa zamanda pekı nasıl anladınız nerden suphelendınız

Çokk geçmiş olsun canım korkunu anlayabiliyorum. Geçer deseler de endişen devam edecek muhtemelen ama yıpratma kendini sakın, yeğenimde de vardı 2 tane çok şükür kapandı kendiliğinden şu an 5 yaşında.

Gecmis olsun canimm :/ Rabbim tez zamanda şifasını versin insallah

Bebek yağı için duymuştum dediğini ama zeytinyağı için ilk defa duyuyorum desem ya ama öyle olsa ege bölgesinde kadınlar yüzlerine sürerler diye biliyorum o zaman onlar tüylenmeden şikayetçi olmazmıydı? Annem bana da kardeşime de sürmüş ama öyle aman aman bi durumumuz yok normal hatta kardeşimin baya azdır tüyü. Anneannem de annemlere sürmüş annemde hiç tüy yok nerdeyse doktoruna da sordum, zeytinyağı kemikleri için faydalı sürebilirsin dedi. Lavanta için de sakinleştirdiği için ve de koku versin diye katıyorum demiştim, sıkıntı olmaz kullanabilirsin demişti. Soğuk sıkma zeytinyağı kullanıyorum farkeder mi? Acaba genetik olabilir mi bu tüylenme olayı?

Geçmiş olsun canım. Hepimiz geçer desek de telaşın geçmeyecektir ama gerçekten kendiliğinde geçeni çok duydum. En yakını kuzenim var 7 yaşında şimdi. 2 deliği vardı, ölçülerini bilmiyorum ama biri büyüktü. Ona da büyüdüğünde ameliyat olacak demişlerdi. Geçen sene kapandı kendiliğinden, gerek kalmadı ameliyata. Sizinki de geçer inşallah kendiliğinden.

Can'ım benim çok geçmiş olsun, bi Arkın kızında 2 delik vardı, kilo alımının iyi olduğu müddetçe kapanacağını söylemiş ona da doktor. inş sizinki de öyledir.
Saol cnm tsk ederim. Doktor bu buyuklukteki delikler genelde kapanmaz dedi bebegin gelisimiyle orantili buyur dedi

perilice_ada canim gecmis olsun. Yegenimde de vardi, 1-1.5 yasinda tespit edildi, 1 ay sonra filan tekrar doktora götürdüler, gecmis dedi. Uzulmemeye calis, gecer insaallah.

ben tek cocugum ve benden baska herkes kardes sart diyor. bana sorarsan tek olmak da dunyanin sonu degil. ben kardes nedir bilmedigim icin sart da gelmiyir. ama herkes 3 gunluk lohusayken ikna etme calismalarina basladi niyeyse
Anliyorum. benim tek cocuk olan arkadaslarim keşke kardesim olsaydi derlerdi hep de o yuzden oyle dusunce olustu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…