2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Geçmiş olsun canım onlarin cani için endiselenmeyi aala birakmiycaz ama uzulme bu da gecicek. İyilesecek hayirlisiyla…

Oy yerim onun istahini maşallah maşallah

Gece gece niye uyandim oğlum da uyyrken ustelik dimi rüya gordum sallandim ruyamda ablam elimden tutuyordu yan yana yatiyorduk oğlum da besiginde yanimizda deprem oluyordu ve ben ayetel kürsi okuyordum uyandim deprem var midiye baktim internete disariya baktim hiç bişey yok içim rahat etmedi eşim de uyandı beraber deprem cantamuzdakileri yeniledik bebeği miz için bez kiyafer kiyduk.
Yapmadiysaniz bu güne kadar şimdi yapin bir deprem cantasi olusturun Ç.kalede yaz sicaklari ne zaman bu kadar zamansiz gelirae deprem olur.İst.dakuler eminim hazirliklidir diger herkezde lütfen bunu bi düşünün.
Gece gece kimseyi telaslandirmak istemedim affedin ben böyle hissettim sadece..
Ablami da ne zaman dir gormemustim ruyamda iyi oldu özledim. :)

Saol cnm insallah icim rahatladi biraz simdi bunu duyunca

. Canım Rabbım yardım etsın Insallah en kısa zamanda pekı nasıl anladınız nerden suphelendınız
Amin cnm ins. 6. Ay asilari icin asm ne gittik ordaki muayenede ufurum oldugunu soylediler. Asm deki hekim biraz fazla pipiriklidir o siradada kizda bogaz enf vardi antibiyotik kullaniyorduk ondanda olabilir bu ufurum sebepsizde olabilir siz isterseniz bi eko cektirin dedi. Bizde ayni gun asidan once duzenli gittigjmiz doktorumuza gitmistik oyle birsey olsa doktorumuz soylerde diyip onemsemedik. 7. Ay kontrolunde doktora anlattim kontrol etti evet cok hafif var bi eko cektir sonucu gorelim tahminimce cok kucuk bir delik dedi ayni gun baska bir hastanede bebek kardiyologuna randevu aldim eko cekildi ve malesef tahmin ettiginden cok buyuk bir delik varmis meger. Asm deki hekim soyleyene kadar bizimde boyle birseyden haberimiz yoktu yani hic bir belirti yok. Sanirim doktorumuzuda degistirmem gerekiyor. Bugune kadar farkedememis olmasindan dolayi belkide soylemesem yine farketmeyecekti. Siz siz olun doktorunuza mutlaka sorun ufurum duyuyormusunuz diye. Rabbim isini iyi yapmayan ticarete donusturmur doktor musvettelerinden cumlemizi korusun.

Selam kızlar ben yeni üye oldum ama çok uzun bir süredir sürekli yazdıklarınızı okur ve uygularım. Hepinizin yüreğinize sağlık. Ben 1 yıldır evliyim, evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama hala nasip olmadı doktora gittim herhangi birşey yok herşey normal ama olmuyor Rabbime şükürler olsun hiç şikayet etmedim halimden ama sadece duaya ihtiyacım var ne olur bu mübarek günlerin hatrına benide dualarınızdan eksik etmeyin sadece beni değil tüm isteyenleride duanıza katın. Allah razı olsun şimdiden..

Olur takıntı yapma ,Allah tez zamanda kucağını bebeğinle doldursun inşallah.

Buna benzer bisey yasadim bende gecen gun. Gece yattim tabana baktim simdi deprem olsa binamiz yikilsa ben kizimi nasil kurtaririm dedim. Kizim benimle yatiyo bu arada giris kattayiz onlar ve esyalarin altindan kizimi nasil kurtaracagimi dusunup agladim. Herseye ahliyorum ama kizim bi baska. Allah herkesi evladina bagislasin. Guzel gunlerini gostersin.

canim nacizane tavsiyem bosvermen:) biz de cok istedik 4 5 ay gun sayiyodum adet olacak miyim diye. sonra annanemin rahatsizligi cikinca bosverdim. o ay hamile kalmisim. ama tabiki dua etmekte fayda var sadece takinti yapma ne olur. dualarimizdasin

Canım benim bebisede ilk var dediler ufurme eko cektircektim sonra gerek görmediler yok birşey dendi. Ablamin kizindada vardı delik çok sukur geçti çok üzme kendini birçok kişide oluyor geçiyor zamanla

Kizlar yeni cikan su ilk cocukta iki ay yarim gun tam maasli calisma seklinden yararlanan var mi? Ben 170i aradim bu sekilde bi uygulama varmis ama hangi tarihli dogumlar gecerli bilmiyolar. Isvereninizle gorusun onlar iskura basvuru yapip sizi bilgilendirirler dediler. Bilgisi olan var mi? 1haziranda ise basliyorum suan ucretsiz izindeyim. Insallah banada yarari olur yoksa nasil calisirim en azindan bu sekilde alismis olurum.

Canım benim bebisede ilk var dediler ufurme eko cektircektim sonra gerek görmediler yok birşey dendi. Ablamin kizindada vardı delik çok sukur geçti çok üzme kendini birçok kişide oluyor geçiyor zamanla
Insallah gecer kendiliginden ama doktor bu boyuttaki delikler genelde kendiliginden kapanmaz buyur dedi

Allah en kısa zaman de sizede nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Oh afiyet olsun kuzucuğa

ben yararlandım ama benim yöneticim ıyı cok şükür idare etti hala erken çıkıyorum Allah razı olsun çok anlayışlı ıyı insanlarla karşılasırsınız inşallah

ben yararlandım ama benim yöneticim ıyı cok şükür idare etti hala erken çıkıyorum Allah razı olsun çok anlayışlı ıyı insanlarla karşılasırsınız inşallah

2 ay yarim gun mu calistin canim. Birde maasini bi kismini isyerinden bi kismini devletten aliyomussun. Sana oyle mi yapildi yoksa patronunun insiyatifiyle sana kullanman icin yardimci mi oldu. Benim calistigimin ozel ama kurumsal bir firma kurallar disinda ekstra birsey yapacagini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…