- 21 Temmuz 2013
- 279
- 319
- 103
Ozel seltore de gecerli mi?
gecerli diye biliyorumOzel seltore de gecerli mi?
bende sözleşmeli kamudayım tam maaş aldim işverenim tarafından yatırıldı. yöneticim insiyatifiyle bana yardımcı olundu prosedür sorgulaması yapılmadan2 ay yarim gun mu calistin canim. Birde maasini bi kismini isyerinden bi kismini devletten aliyomussun. Sana oyle mi yapildi yoksa patronunun insiyatifiyle sana kullanman icin yardimci mi oldu. Benim calistigimin ozel ama kurumsal bir firma kurallar disinda ekstra birsey yapacagini sanmiyorum
bende sözleşmeli kamudayım tam maaş aldim işverenim tarafından yatırıldı. yöneticim insiyatifiyle bana yardımcı olundu prosedür sorgulaması yapılmadan
canım geçer inşallah Rabbim şifasını versin ya şafi ismi hürmetine içini ferah tutInsallah gecer kendiliginden ama doktor bu boyuttaki delikler genelde kendiliginden kapanmaz buyur dedi
Brnim 170den ogrendigim kadariyla ozel sektorede varmis. Yani kamuda calismak gerekmiyo. Ama iste onlarda net birsey bilmiyo tam olarak. Isyeri iskura basvuru yapmasi gerekiyomus. Bu hafta isyerime sorcam iznim az kaldi
inşallah çocuğu olan ve bu konuda zorluk çeken yöneticilere denk gelirsiniz ozaman çok yardımcı oluryolar
Allah yardımcın olsun erkek yöneticiler daha iyi oluyo bu konudaHic evlenmemis orta yasli kadin ( 40-41) pardon 45
süt izninden yararlanıyosun 1 yaşına kadar hatta ilkokul çağına kadar istersen yarım maaş sigorta primi düşük yararlanabiliyosun ben borçdan dolayı yararlanamadım inşallah allah nasip ederse ıkınci çocukda öyle çalışmak istiyorumOndan yaralanan sut izninden mi yararlanmiyordu?
Allah razı olsun..Olur takıntı yapma ,Allah tez zamanda kucağını bebeğinle doldursun inşallah.
Allah razı olsun. Duanın gücüne inanıyorum tabi sizlerede :)canim nacizane tavsiyem bosvermen:) biz de cok istedik 4 5 ay gun sayiyodum adet olacak miyim diye. sonra annanemin rahatsizligi cikinca bosverdim. o ay hamile kalmisim. ama tabiki dua etmekte fayda var sadece takinti yapma ne olur. dualarimizdasin
süt izninden yararlanıyosun 1 yaşına kadar hatta ilkokul çağına kadar istersen yarım maaş sigorta primi düşük yararlanabiliyosun ben borçdan dolayı yararlanamadım inşallah allah nasip ederse ıkınci çocukda öyle çalışmak istiyorum
Yok artık kıyafetlerin ağırlığını düşerek hesaplamadılar mı? Ahhh sağlık ocakları sağolsunlar kiloyu geçtim boyu bile doğru ölçmüyorlar.
Benim oğlum 300 gr almış. doktor normal ama biraz daha fazla alabilir dedi.
Sadece 40 gr düştü
Zaten aile hekimimdende sağlık ocağından da çok hiç memnun değilim mecbur gittim
Valla bende beslediğini biliyorum. Saçlarımıza falan da sürdürüyorlar ya güçlensin diye. Belki genetik olabilir. Lavanta yağı ile ilgili birşey diyemem.Bebek yağı için duymuştum dediğini ama zeytinyağı için ilk defa duyuyorum desemya ama öyle olsa ege bölgesinde kadınlar yüzlerine sürerler diye biliyorum o zaman onlar tüylenmeden şikayetçi olmazmıydı? Annem bana da kardeşime de sürmüş ama öyle aman aman bi durumumuz yok normal hatta kardeşimin baya azdır tüyü. Anneannem de annemlere sürmüş annemde hiç tüy yok nerdeyse doktoruna da sordum, zeytinyağı kemikleri için faydalı sürebilirsin dedi. Lavanta için de sakinleştirdiği için ve de koku versin diye katıyorum demiştim, sıkıntı olmaz kullanabilirsin demişti. Soğuk sıkma zeytinyağı kullanıyorum farkeder mi? Acaba genetik olabilir mi bu tüylenme olayı?
40 gr mı dalga mı geçiyorsun. Kumaşların kalitesine göre değişir ama tül yada çok ince bir kumaş değilse 1 m/tül 200-400 gr aralığındadır. bez bile 40 grdan fazla gelir hele ki doluysa ohooo :)Sadece 40 gr düştü
Zaten aile hekimimdende sağlık ocağından da çok hiç memnun değilim mecbur gittim
Cunku ben yıllardır ağzımı açıp tek kotu kelime etmedim edememde yaşlı basli insana bağırıp kotu bisey diyip sonra hic bisey olmamış gibi yaşantıma devam edemem benim ona kotu bi sey demem artık son nokta olur bi daha yüzüne bakamam o da bundan mutevellit kimseye gitmiyo tabi burda benim ömrümden yiyip kendininkine ekliyo bi kızı var tek ümidim oydu o da üçüncü kez ameliyat oluyo mesane problemi var onu duyunca yıkıldım zaten oğlunun biri akciğer kanserinden vefat etti digeri de serkeş bi hayat yaşıyo eşiyle bi dargın bi barışık bi Antalya bi İzmir bi Afyondalar düzenleri yok dolayısıyla tek kapı biz kalıyoruz ama ben buna mecbur olmaktan yoruldum döktüğünü saçtığıni önünü arkasını toplamayı geçtim tenceremi tavamı çaydanlıklarımi yakmasını geçtim kasıklarımı çatallarımi çöpe atmasını geçtim nankör ve bencil olmasa..surekli şikayetçi hic bişeyden memnun degil ahh bide o gür ve kart sesi yok mu duydukca nefretim artiyo ben nefret kelimesini hic bi cümlede kullanmazken simdi dilimden düşürmüyorumkadının normal konuşması bile yan komşulardan duyuluyo kaldiki bu mutemadiyen bağıriyo gun asırı sebepsiz kavga çıkarıyo sesi kısılana kadar bağıriyo yedi komşuya gidiyo ses kac kere kapıya geldiler hamileliğim burnumdan geldi kafamı duvarlara vurduğumu bilirim . Sessiz ol çocuk uyuyo deriz iki katı bağırır o yüzden demiyorum artık oglum uyuyunca kucağımdan bırakmıyorum dişlerimi sıka sıka icime ağlaya ağlaya oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?