2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

bende sözleşmeli kamudayım tam maaş aldim işverenim tarafından yatırıldı. yöneticim insiyatifiyle bana yardımcı olundu prosedür sorgulaması yapılmadan

Brnim 170den ogrendigim kadariyla ozel sektorede varmis. Yani kamuda calismak gerekmiyo. Ama iste onlarda net birsey bilmiyo tam olarak. Isyeri iskura basvuru yapmasi gerekiyomus. Bu hafta isyerime sorcam iznim az kaldi

Ondan yaralanan sut izninden mi yararlanmiyordu?

Ondan yaralanan sut izninden mi yararlanmiyordu?
süt izninden yararlanıyosun 1 yaşına kadar hatta ilkokul çağına kadar istersen yarım maaş sigorta primi düşük yararlanabiliyosun ben borçdan dolayı yararlanamadım inşallah allah nasip ederse ıkınci çocukda öyle çalışmak istiyorum

canim nacizane tavsiyem bosvermen:) biz de cok istedik 4 5 ay gun sayiyodum adet olacak miyim diye. sonra annanemin rahatsizligi cikinca bosverdim. o ay hamile kalmisim. ama tabiki dua etmekte fayda var sadece takinti yapma ne olur. dualarimizdasin
Allah razı olsun. Duanın gücüne inanıyorum tabi sizlerede :)

Kamuda oyle olabilir ama bizde o ne yazik ki yok (

Kızlar şimdi sağlık ocağından geldim. Kızımı boy kilo ölçümü için ikinci kez götürüşüm. Bu ay Dr muz şehir dışında olduğu için gidemedik.

Geçen aydan bu yana 1 kilo 200 gr almış görünüyor normalde hep çıplak tartıldı burda kıyafetleriyle tarttılar. Aslında 300 gr falan alması gerekmiyor mu bu aylarda bana çok gibi geldi? Sizlerin bebişleri kaç gr aldı?

Eve tartı alıp önce kendim tartılıp sonra kızımı kucağıma alıp tartılırım

Yok artık kıyafetlerin ağırlığını düşerek hesaplamadılar mı? Ahhh sağlık ocakları sağolsunlar kiloyu geçtim boyu bile doğru ölçmüyorlar.
Benim oğlum 300 gr almış. doktor normal ama biraz daha fazla alabilir dedi.

Sadece 40 gr düştü

Zaten aile hekimimdende sağlık ocağından da çok hiç memnun değilim mecbur gittim

Valla bende beslediğini biliyorum. Saçlarımıza falan da sürdürüyorlar ya güçlensin diye. Belki genetik olabilir. Lavanta yağı ile ilgili birşey diyemem.

Sadece 40 gr düştü

Zaten aile hekimimdende sağlık ocağından da çok hiç memnun değilim mecbur gittim
40 gr mı dalga mı geçiyorsun. Kumaşların kalitesine göre değişir ama tül yada çok ince bir kumaş değilse 1 m/tül 200-400 gr aralığındadır. bez bile 40 grdan fazla gelir hele ki doluysa ohooo :)

Valla zor allah kolaylık versin. Çok zor işin. Kendimi düşündüm de ben senden daha iyi durumdayım şu anda valla ki ben de borç ve alacaklılarla uğraşıyorum. Ha bugün gelecekler ha yarın gelecekler mi diye kafayı yiyeceğim. Bebek olmasa sorun değil de hep bebişi düşünüyorum. Dedem zerekattayken gözünü açıp annemlere tek vasiyeti anneniz ölene kadar kesinlikle oturduğu evi bozmayacaksınız, sizleri gezsin dolaşsın ama sonunda evine gelsin. İnsan eti ağırdır.demişti. Çok iyi yapmış annemler. Gezerdi teyzemi annemi dayımı sonra beni eve götürün derdi. Komşuları da iyiydi. Giderdi 1-2 ay evinde kalır gene gezerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…