- 18 Nisan 2016
- 90
- 67
- 3
Dediğinizi yapacam teşekkürler hepinize..Arkadaşlarıma katılıyorum. Birşeyi çok isteyince olmuyor. Engine bırak Allah kararlamıştır.
gözünüz aydın olsun nice yeni dişlereBizim ikimci diş de yarilmis geliyor yaldir yaldir
Ya doktora sordum bende. Bizimki yan dönüyor tam dönmüyor ne olacak bu kızın hali diye. Bizim için önemli olan oturma sıralama ve yürümedir dedi. Dönüp dönmemesine takılmayın didi :)
7 aylık. 17 Eylül'de doğdu. Kilolu değil. 8 kilo. Çok hareketli değil. Alerjiden dolayı biraz kuvvetsiz de kaldı. E azcık tembelliği de seviyor. 3 aylık bebek ne yaparsa anca o kadarını yapıyor.
Bugün alerji kontrolümüz vardı. Keçi yoğurduna çok az tepki veriyor dedim. Olsun, keçi yoğurdu verme dedi. Hâlbuki kayısı püresiyle karıştırıp verince severek yiyordu. 9.ay aşısı yumurta içerdiği için sağlık ocağında değil de hastanede alerji doktorunun kontrolünde yapılacakmış.
Bizim ikimci diş de yarilmis geliyor yaldir yaldir
Insallah cikar yakin zamanda :) benimki gece uykusunu almis gibi uyandi bir hafta gec uyudu normal saatinden gündüz sebepli sebepsiz cirliyordu diş patladi uyku eski duzenine girdi şükür.Bizim de çıksın artık dişimiz ya.çok hevesleniyorum.belki uykulari mız da düzene girer.benim oğlum da yan donuyo ama yuvarlanmiyo.başka bi numarasi da yok.1 eylül doğumlu.alkış yapıyo bi de arada pardon:)
Darisi cikarmayanlarin basina amiin :)gözünüz aydın olsun nice yeni dişlere
Teşekkür ederiz :) cok merak ediyorum nasil olacak disli :) ikinci disi de ben gördüm bu arada yahuİkinci dişiniz hayırlı olsun:)
Ben ne zman görücem acaba merakla bekliyorumTeşekkür ederiz :) cok merak ediyorum nasil olacak disli :) ikinci disi de ben gördüm bu arada yahu
Yakindir yakin :) ben ümidi kesmistim :))Ben ne zman görücem acaba merakla bekliyorum
Selam kızlar ben yeni üye oldum ama çok uzun bir süredir sürekli yazdıklarınızı okur ve uygularım. Hepinizin yüreğinize sağlık. Ben 1 yıldır evliyim, evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama hala nasip olmadı doktora gittim herhangi birşey yok herşey normal ama olmuyor Rabbime şükürler olsun hiç şikayet etmedim halimden ama sadece duaya ihtiyacım var ne olur bu mübarek günlerin hatrına benide dualarınızdan eksik etmeyin sadece beni değil tüm isteyenleride duanıza katın. Allah razı olsun şimdiden..
Bende hep düşünüyorum ben ölürsem benim gibi kim bakabilir diye üstüne titriyorum gözümden gözüme sakiniyorum kimsenin kucağına bile vermek istemiyorum incitirler biyerimi falan diye ölürsem benim gibi kim bakabilir kim öf demeden bakar diyorum aglıyorum ağlıyorumBuna benzer bisey yasadim bende gecen gun. Gece yattim tabana baktim simdi deprem olsa binamiz yikilsa ben kizimi nasil kurtaririm dedim. Kizim benimle yatiyo bu arada giris kattayiz onlar ve esyalarin altindan kizimi nasil kurtaracagimi dusunup agladim. Herseye ahliyorum ama kizim bi baska. Allah herkesi evladina bagislasin. Guzel gunlerini gostersin.
Keşke tüplerini bağlatayaydın. Doğumda
Tembelişkom o benim. Dönmek, oturmak, emeklemek istemiyor. Sadece sırtüstü yatıyor.Kilosu normalmiş canım her bebek donmuyormus, benim komsunun oğlu da 9.5 aylıkken desteksiz oturdu yani kimi erken kimi geç hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar
Hayırlı olsun CNm Benım kuzunun maşallah ıkısı Peşpese cıktıydı,cok ağlıyorlar bu dış donemınde ya ağrısız acısız hepsını sırayla çıkarsınlar kuzularımız InsallahBizim ikimci diş de yarilmis geliyor yaldir yaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?