2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bugün alerji kontrolümüz vardı. Keçi yoğurduna çok az tepki veriyor dedim. Olsun, keçi yoğurdu verme dedi. Hâlbuki kayısı püresiyle karıştırıp verince severek yiyordu. 9.ay aşısı yumurta içerdiği için sağlık ocağında değil de hastanede alerji doktorunun kontrolünde yapılacakmış.

Ya doktora sordum bende. Bizimki yan dönüyor tam dönmüyor ne olacak bu kızın hali diye. Bizim için önemli olan oturma sıralama ve yürümedir dedi. Dönüp dönmemesine takılmayın didi :)

Demekki dönmesi çok önemli değil her bebek emeklemediği gibi donmuyorda demekki, benim kızim 6 aylıkken ters dönmeye başladı şuan koca salonu yuvarlanarak gidip geliyor hatta uykuda bile ters dönüp duruyor ve bu onu uyandırıyor ama emekleme yok daha bizde çok hareketli bi bebek asla duramiyoz ama emekleme yok belki de hiç emeklemiycek yani her bebeğin gelişimi farklı gerçekten, gorumcemin kızı 5 aylıkken emeklemiş, eşim 8 aylıkken yurumus, kizimda pramature olmasına rağmen gecikme yok hareketlerinde bende oturması hareketleri geç olur diye dusunuyodum hep olmadı tek eksiğimiz çok zayifiz bizde oda çok hareketli olmasından birazda

7 aylık. 17 Eylül'de doğdu. Kilolu değil. 8 kilo. Çok hareketli değil. Alerjiden dolayı biraz kuvvetsiz de kaldı. E azcık tembelliği de seviyor. 3 aylık bebek ne yaparsa anca o kadarını yapıyor.

Kilosu normalmiş canım her bebek donmuyormus, benim komsunun oğlu da 9.5 aylıkken desteksiz oturdu yani kimi erken kimi geç hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar

Kızımın yumurtaya alerjisi var aşıyı olmayabilir mi? Bir dahaki ay Dr sormam gerekiyor

Bizim de çıksın artık dişimiz ya.çok hevesleniyorum.belki uykulari mız da düzene girer.benim oğlum da yan donuyo ama yuvarlanmiyo.başka bi numarasi da yok.1 eylül doğumlu.alkış yapıyo bi de arada pardon:)
Insallah cikar yakin zamanda :) benimki gece uykusunu almis gibi uyandi bir hafta gec uyudu normal saatinden gündüz sebepli sebepsiz cirliyordu diş patladi uyku eski duzenine girdi şükür.

Canım benim Rabbim seni ve tüm beklehenlerin kucağını biran önce doldursun inşallah

Bende hep düşünüyorum ben ölürsem benim gibi kim bakabilir diye üstüne titriyorum gözümden gözüme sakiniyorum kimsenin kucağına bile vermek istemiyorum incitirler biyerimi falan diye ölürsem benim gibi kim bakabilir kim öf demeden bakar diyorum aglıyorum ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…