2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Hayırlı olsun CNm Benım kuzunun maşallah ıkısı Peşpese cıktıydı,cok ağlıyorlar bu dış donemınde ya ağrısız acısız hepsını sırayla çıkarsınlar kuzularımız Insallah
Amin insallah. Örümcekle pesimden aglaya aglaya dolaniyor garibim arada kucaga alinca duruyor. Azi disler zor diyorlar

Benim kızım ilk azı dişi çıkardı, hem de 3 aylıkken. Yalnız ucu göründü ve o şekilde kaldı. Gerisi gelmedi.

Amin insallah. Örümcekle pesimden aglaya aglaya dolaniyor garibim arada kucaga alinca duruyor. Azi disler zor diyorlar
En zor vampir dişler canım azılar çıkarken büyümüş oluyorlar söylüyorlar ilaç falanla dindirebiliyorsun,ama köpek dişlerde hala aklı ermiyor çok huysuz oluyorlar.

Bu bebisleri buyutmenin kolay yani yok dimi
Yaramaz bebek yok bu topikte benim büyük kızım bu ayda koltuk tepelerinde,çamaşır makinesinin içinde,bulaşık makinesinin kapağında 5 kiloluk yağ tenekelerini devirmekle,çekmeceleri boşaltmakla meşguldü, bütün akranlarının saçını başını yolup vuruyordu, bir diş çıkarırdı memleketler duyar dı Ece diş çıkarmış diye tam bir ayaklı felaketti hoş halada aynı.. Uslu çocuk larımız uslu hiç şikayet etmeyin dilinizi ısırın şükredin..Benim oğlanda kudurdu bu aralar evde balon tekmeliyor sürekli belimiz kırıldı o mutlu olsun diye..

Bizimde iki uc gündür dis huysuzlugu hat safhada neyle kasiyacagini şaşırıyo bide bi sinir bi sinir sormayın gitsin kasıp duruyo kendini :/

Dün tavuk göğsünden tel şehriye çorbası yaptım çok sevdi kaşık yetistiremedim tabağı kafasına dikti hiç dokunmadı tavsiye ederim,sabah akıtma yaptım tam buğday unu- yoğurt- yumurta sarısı çok güzel oldu bebeğimiz yutabiliyorsa oda çok güzel oldu tavsiye ederim,bugün taze soğanlı kimyonlu köfte yaptım yanına parmak havuç patates haşladım bayıldı onuda tavsiye ederim,kahvaltı sıkıntı bizdede ya yemiyor artık...Allahtan çorbaları seviyor..

Bizimde iki uc gündür dis huysuzlugu hat safhada neyle kasiyacagini şaşırıyo bide bi sinir bi sinir sormayın gitsin kasıp duruyo kendini :/
Havalarda ısındı ya diş ağrısı sıcakta azar onunda etkisi var biran evvel çıksa larda rahat etsek iyice sıcaklar bastırmadan..

Ohh afiyet olsun şifa olsun canım

Canım Benım kuzu daha yutamıyor meyve puresı yemıyoor su ıcmıyo formül mamayı bın bır saklabanlık yaparak ıcırıyorum gecen gun koy tavuğunun suyunda patates Havuç brokolı pırınc ve ya sehrıye yaptık Begendı ama brokolının ıkı cıcek maksımum koyduk çorbaya sevdı

Bol bol çorba içir ozaman sizinki küçük benimki 10 gün sonra 8 i doldurcak çorbanın içine istediğin bütün vitaminleri ekleyebilirsin sonuç ta..Benimkide çorba çeşitleri ni çok seviyor Allah a şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…