Biran evvel düzene girer inşallah.. Bizim pipi olayından sonra uykular düzeldi Allah a şükür ler olsun..Insallah canım yaa gece de ayrı dert saat bası mizirdaniyo hele sabaha karsi yarım saatte bir en son 6:30 da Uyanıyo zaten
Abow... emekliyor muydu kizin bu zamanlarinda ki yapiyordu o kadarini :-/Yaramaz bebek yok bu topikte benim büyük kızım bu ayda koltuk tepelerinde,çamaşır makinesinin içinde,bulaşık makinesinin kapağında 5 kiloluk yağ tenekelerini devirmekle,çekmeceleri boşaltmakla meşguldü, bütün akranlarının saçını başını yolup vuruyordu, bir diş çıkarırdı memleketler duyar dı Ece diş çıkarmış diye tam bir ayaklı felaketti hoş halada aynı.. Uslu çocuk larımız uslu hiç şikayet etmeyin dilinizi ısırın şükredin..Benim oğlanda kudurdu bu aralar evde balon tekmeliyor sürekli belimiz kırıldı o mutlu olsun diye..
Aaa öyle mi oluyoHavalarda ısındı ya diş ağrısı sıcakta azar onunda etkisi var biran evvel çıksa larda rahat etsek iyice sıcaklar bastırmadan..
10 aylıkken yürüyordu,yaşında babasıyla futbol oynuyordu çok hareketliydi çookAbow... emekliyor muydu kizin bu zamanlarinda ki yapiyordu o kadarini :-/
Evet canım ama şanslıyız temelini serinlerde attılar dişlerin..Aaa öyle mi oluyo
Cok cok tesekkur ederim Allah hepinizden duada bulunanlardan herkesten razı olsun..Canım benim Rabbim seni ve tüm beklehenlerin kucağını biran önce doldursun inşallah
Ve onun pesine 2. Hatta 3.yü yaptin.... Saygilarimi sunar şapka çıkaririm efenim10 aylıkken yürüyordu,yaşında babasıyla futbol oynuyordu çok hareketliydi çook
Gecen heyecanlandi bi an gogsu tam alamadi. Oyle olunca hirslandi hart diye isirdi. Anam ne yandi canimEvet canım ama şanslıyız temelini serinlerde attılar dişlerin..
Bir de o var di mi? Çok fena acıtıyormuş dişler.Gecen heyecanlandi bi an gogsu tam alamadi. Oyle olunca hirslandi hart diye isirdi. Anam ne yandi canim
Afiyet olsun kuzucuğa.Dün tavuk göğsünden tel şehriye çorbası yaptım çok sevdi kaşık yetistiremedim tabağı kafasına dikti hiç dokunmadı tavsiye ederim,sabah akıtma yaptım tam buğday unu- yoğurt- yumurta sarısı çok güzel oldu bebeğimiz yutabiliyorsa oda çok güzel oldu tavsiye ederim,bugün taze soğanlı kimyonlu köfte yaptım yanına parmak havuç patates haşladım bayıldı onuda tavsiye ederim,kahvaltı sıkıntı bizdede ya yemiyor artık...Allahtan çorbaları seviyor..
Ah bebem ah ne sen sor ne ben anlatayımVe onun pesine 2. Hatta 3.yü yaptin.... Saygilarimi sunar şapka çıkaririm efenim
Sağol güzelimAfiyet olsun kuzucuğa.
Hani kasirsin kasirsin da tahris olur ya oyle oldu bi an. Ona da alisiriz zamanla :-/Bir de o var di mi? Çok fena acıtıyormuş dişler.
Oğluş sakin olsa bari :-/Ah bebem ah ne sen sor ne ben anlatayımHalada aynı biliyonmu ele avuca sığmaz Dediler bana Ece koyma adını Ece ler fena oluyor dediler dinlemedim..
Mecbur alışacaz. El mahkum.Hani kasirsin kasirsin da tahris olur ya oyle oldu bi an. Ona da alisiriz zamanla :-/
Doktorunuza danış bence. Bizim alerji doktorumuz burda yapacaz dedi.
İki taraftan da sana laf yetiştiriyomOğluş sakin olsa bari :-/
Günaydın canım, sağol benim ortanca babası suratlım hepimizin evlatlarının bahtı güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?