2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

4 gundur dugun telasina kosturmaktan sutum azaldi.ise geldim.normalde x sagarkem simdi 2/x sagdim
En son pers iyiydi

Ara ara azaliyor üzülme. Ben yeri geldi buzluktan cikardim da verdim o derece azalıyordu sutum. Artar yine korkma

Napim simdi ben artmasi icin? cuma ve pazar dugun vardi.uzun sureler emziremedim ve sagamadim ondan mi acaba

Kızlar bebek Arabası nuna pepp kullanan varmı Benımkı abuk subuk bı marka hıc memnun degılım degıstırmek ıstıyorum nuna Pep nasıl sızce

Dalga gecmedim yahu gaza getirmeye calisiyorum ki geldin bence o isigi gördüm sende
Gülesin diye şaka yaptım güzelim, akşam tatlıları bozuyor beni, dondurma yemeye başladım artık öyle koreltiyorum nefsimi napayım..

günaydın hanımlar benim kız çok huysuz bir haftayı geçti gece uykularımızda yok dişler gelmedi bir türlü birde kızım ayakta duruyo ama adımlarını zor atıyo adım atmamak için direniyor varmi böyle sizdede kızım çok inat istemezse hiç birşey yaptıramazsın canı istersede ondan tatlısı yok

masallah canim eylulun kaci dogdu prenses benim tenbel daha oturamiyo tenbel sipa))))))))yurutec kullandinmi canim

Canım sıkma canını her bebeğin yapmaktan zevk aldığı şeyler farklıdır boynu gövdesiyle beraber hareket ediyorsa yeter Yani..

masallah canim eylulun kaci dogdu prenses benim tenbel daha oturamiyo tenbel sipa))))))))yurutec kullandinmi canim
ayakta duruyo derken bizim desteğimizle duruyo daha kendi duramıyo benim kızımda tembel 10 eylül doğumlu etrafında dönüyo anca emekleme yok adımı bile atmıyo geriden mi geliyoruz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…