2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben nazara geldim sanırım kaynanamla gorumcemin çok kötüyüm mastit oldum yine dün oğlumu biraktim 4 saat yoktum gögüslerim doldu maşallah geldim baktım sütüm akmis oğlumu emzirdim gorumcemin sütü olmamış semsert olmuştu geldim eve sağdığim halde mastit oldu atesim çıktı sıtma tuttu sabaha kadar yatamadim her tarafım dökülüyor grip olmuş gibiyim gögsümde bir bölümü kırmızı çok kötü allahım başınıza vermesin

Cokk kötüyüm

Canım bebeğin burnu tıkalı olabilir mi ? Benim bebeğimin burnu tıkalı olduğunda süt boğazına kaçıyor burnundan nefes alamadığı için hem emmek hem nefes almayi beceremiyor

Merhaba benim kızımın da burnu tıkalı. Burun tıkanıklığını gidermek için ne kullanıyorsunuz? Baby drops serum fizyolojik kullandım işe yaramadı:/

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Merhaba benim kızımın da burnu tıkalı. Burun tıkanıklığını gidermek için ne kullanıyorsunuz? Baby drops serum fizyolojik kullandım işe yaramadı:/
Serumu sıktıktan sonra burun aspiratörüyle çekio musun ?

Canim ben denedim ilk zeytinyagiyla masaj yap sonra ince degil hafif kalin maydonoz copunu sabunla yikiyorum sonra kaynarliyorum yaglayip uyguluyorum.karninada bebek yagiyla saat istikametinde dairesel masaj yap cnm

Pompalı olandan almıştım işe yaramadı
Onlar 1 yaşından sonra kullanılıo bildiğim kadarıyla. Hortumlu olanlarla çek. Otribebeninkini aldım ben. Burnundan kusuo benim kızım. Tıkanıo sonra hırıltı başlıo. Onunla çekince rahatlıo.

Onlar 1 yaşından sonra kullanılıo bildiğim kadarıyla. Hortumlu olanlarla çek. Otribebeninkini aldım ben. Burnundan kusuo benim kızım. Tıkanıo sonra hırıltı başlıo. Onunla çekince rahatlıo.

Bende alayım o zaman teşekkür ederim. Serumu günde kaç kere kullanabilirim? Dr bununla ilgili bilgi vermedi de.

Bende alayım o zaman teşekkür ederim. Serumu günde kaç kere kullanabilirim? Dr bununla ilgili bilgi vermedi de.
Rica ederim. Ben serumu sadece çekeceğim zamanlar sıkıyorum. Sonrasında gerek kalmıo açılıo zaten. Bi arkadaş burda günde 4 kere çekilebilir burnu demişti doktoru öyle söylemiş. Kim söylemişti tam hatırlamıyorum ama

canim cok gecmis olsun.

canim esim basvurdu.esimin telefonuna mesaj geldi.daha cekmedik.isme yatiyor sanirim.bende bilmiyorum alanlar cevap yazarsa ogreniriz.
Biz de bir ay oluyor başvuralı eşim başvurdu ben de sağlık person.eşimim hesaba mı yatacak acaba

Arkadaşlar yanlış bilgi olmasın
Kamu ds çalışanlar doğum parası almıyor çünkü izinli olduğu aylarda maaş ı oluyor özel sektör dr çalışanlar doğum izninde maaş almıyorlar işveren maaş vermiyor onun yerine sigorta veriyor doğum belgesiile ben alacağım inşallah 3000 civarında 4 aylık izin döneminin parası oluyor bu.
Cocuk parası ayrı 1. Cocuk 300 2.çocuk 400 3. Cocuk için 600 tl aile sosyal politikalar Bakanlığı il müdürlüğü ne çocuğun kimliği ile başvurdum doğumdan sonra 1 1.5 ay sonra ptt den tc kimlik ile çektim.
Başvuru yu eşiniz de yapabilir parayi siz ptt den cekersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…