Ben nazara geldim sanırım kaynanamla gorumcemin çok kötüyüm mastit oldum yine dün oğlumu biraktim 4 saat yoktum gögüslerim doldu maşallah geldim baktım sütüm akmis oğlumu emzirdim gorumcemin sütü olmamış semsert olmuştu geldim eve sağdığim halde mastit oldu atesim çıktı sıtma tuttu sabaha kadar yatamadim her tarafım dökülüyor grip olmuş gibiyim gögsümde bir bölümü kırmızı çok kötü allahım başınıza vermesinkizlar dogum parasini sormussunuz.esim calistigi kuruma basvurdu.27-28 eylul gibi.bize mail gwcen hafta geldi yani 3 hafta sonra yatti hesaba.belki kamuda calistigimiz icin hizli oldu.kizlar peki parayi esimiz cekebiliyor mu?benim bebek durmuyor cikip alamadim daha.
bide masallah sutlerinize nazar degmesin.fazla dillendirmeyin kizlar.nazara cok inanirim ben ozellikle sut konusunda...
Bende rapor paramı alamadım ziraat Bankası 4 ile 14 tarihlerinde veriliyormuş süt parası da rapor bittikten sonraymis
Hadi ya heryerde değişiyormu acabaRapordan sonra sut parasinin alindigini bilmiyorum ama pazartesi gunu ziraat bankasina gittigimde 8 ile 16si gel dedi banada.
Cokk kötüyümArkadaşlar dün işim vardı oğlumu kayinvalideye bıraktım uzun sürdü geldim hemen emzırdım fazla emmedi kaynanam mama vermiş sağ gogusum şişti sagdigim halde sitmasi tuttu çok kötüydüm donuyordum cocugumu bile tutamadım minoset içtim kaç defa ustumu degistirdim 3saatte bir kaldırdım oğlumu emzırdım hala kötüyüm kizarmis şiş olan yer ne kadar kötü biseymis ya ikinci oluşum
Canım bebeğin burnu tıkalı olabilir mi ? Benim bebeğimin burnu tıkalı olduğunda süt boğazına kaçıyor burnundan nefes alamadığı için hem emmek hem nefes almayi beceremiyor
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinBen nazara geldim sanırım kaynanamla gorumcemin çok kötüyüm mastit oldum yine dün oğlumu biraktim 4 saat yoktum gögüslerim doldu maşallah geldim baktım sütüm akmis oğlumu emzirdim gorumcemin sütü olmamış semsert olmuştu geldim eve sağdığim halde mastit oldu atesim çıktı sıtma tuttu sabaha kadar yatamadim her tarafım dökülüyor grip olmuş gibiyim gögsümde bir bölümü kırmızı çok kötü allahım başınıza vermesin
Serumu sıktıktan sonra burun aspiratörüyle çekio musun ?Merhaba benim kızımın da burnu tıkalı. Burun tıkanıklığını gidermek için ne kullanıyorsunuz? Baby drops serum fizyolojik kullandım işe yaramadı:/
Serumu sıktıktan sonra burun aspiratörüyle çekio musun ?
Canim ben denedim ilk zeytinyagiyla masaj yap sonra ince degil hafif kalin maydonoz copunu sabunla yikiyorum sonra kaynarliyorum yaglayip uyguluyorum.karninada bebek yagiyla saat istikametinde dairesel masaj yap cnmbezle alakası yok bence kaka yapamiyor diye gazi öyle kokuyor beze siniyor
Canım 3 gündür kaka yapamiyor dr.aradım bugün yapamazsa yarın yarım fitil koy dedi keçi pisliği gibi olursa kabiz denilir dedi maydanoz sapini denedinni csnim onudami zeytinyağı na batiriyorsun kulak çöpü nu denedim bugun yapmadı inş. Yaparda fitile gerek kalmaz
Onlar 1 yaşından sonra kullanılıo bildiğim kadarıyla. Hortumlu olanlarla çek. Otribebeninkini aldım ben. Burnundan kusuo benim kızım. Tıkanıo sonra hırıltı başlıo. Onunla çekince rahatlıo.Pompalı olandan almıştım işe yaramadı
Onlar 1 yaşından sonra kullanılıo bildiğim kadarıyla. Hortumlu olanlarla çek. Otribebeninkini aldım ben. Burnundan kusuo benim kızım. Tıkanıo sonra hırıltı başlıo. Onunla çekince rahatlıo.
Rica ederim. Ben serumu sadece çekeceğim zamanlar sıkıyorum. Sonrasında gerek kalmıo açılıo zaten. Bi arkadaş burda günde 4 kere çekilebilir burnu demişti doktoru öyle söylemiş. Kim söylemişti tam hatırlamıyorum amaBende alayım o zaman teşekkür ederim. Serumu günde kaç kere kullanabilirim? Dr bununla ilgili bilgi vermedi de.
Canim bn anlamadim simdi bn dogum iznindeyum 16 haftalik ogretmenim. Rapor parasi biz de alabiliyor muyuzBende rapor paramı alamadım ziraat Bankası 4 ile 14 tarihlerinde veriliyormuş süt parası da rapor bittikten sonraymis
Ben nazara geldim sanırım kaynanamla gorumcemin çok kötüyüm mastit oldum yine dün oğlumu biraktim 4 saat yoktum gögüslerim doldu maşallah geldim baktım sütüm akmis oğlumu emzirdim gorumcemin sütü olmamış semsert olmuştu geldim eve sağdığim halde mastit oldu atesim çıktı sıtma tuttu sabaha kadar yatamadim her tarafım dökülüyor grip olmuş gibiyim gögsümde bir bölümü kırmızı çok kötü allahım başınıza vermesin
Biz de bir ay oluyor başvuralı eşim başvurdu ben de sağlık person.eşimim hesaba mı yatacak acaba
Onu bilmiyorum canımCanim bn anlamadim simdi bn dogum iznindeyum 16 haftalik ogretmenim. Rapor parasi biz de alabiliyor muyuz
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
canim nasovak aldik biz hortumlu cekiyorsun nefesinle geliyor ondan alabilirsinizPompalı olandan almıştım işe yaramadı
Ben aradım 170 ptt ye yatıyor dediler ama...canim esim basvurdu.esimin telefonuna mesaj geldi.daha cekmedik.isme yatiyor sanirim.bende bilmiyorum alanlar cevap yazarsa ogreniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?