çok şükür sağlık sorunu yok bi anneler biraz aceleciyiz galiba dişleri çıkmadı dönmüyo adım atmıyo zamanı gelince olacak ama işte anneyiz :)Canım sıkma canını her bebeğin yapmaktan zevk aldığı şeyler farklıdır boynu gövdesiyle beraber hareket ediyorsa yeter Yani..
Benimki 8 i bitirecek 9 gün sonra diş ler çıkmadı hala ne kadar geç çıkarsa okadar geç düşer dişleri üzülme, dönmesi okadar önemli değil hazır değildir daha boşver..çok şükür sağlık sorunu yok bi anneler biraz aceleciyiz galiba dişleri çıkmadı dönmüyo adım atmıyo zamanı gelince olacak ama işte anneyiz :)
allah razı olsun valla burası çok rahatlatıyo aslında ben takmıyorum ama annem surekli kıyaslama içinde falancanın çocuğu şöyle suayda emeklemıs dişi çıkmış hamile kalınca dedimki kıyaslama yapmadan büyütecem çocuğumu özgüvenle ama bakan ben olmayınca mecbur birşeylerin içinde buluyoruz kendimizi yavaş yavaş annemi değiştirmeye çalışıyorum ama kalıplaşmışBenimki 8 i bitirecek 9 gün sonra diş ler çıkmadı hala ne kadar geç çıkarsa okadar geç düşer dişleri üzülme, dönmesi okadar önemli değil hazır değildir daha boşver..
Anneler bazen acımasız olabiliyor ya benim annemde çok otoriter bir kadın bizimki de hep benle uğraşır,falanca çok bakımlı sen değilsin, falanca giyimine çok düşkün sen değilsin, falanca falanca falancaallah razı olsun valla burası çok rahatlatıyo aslında ben takmıyorum ama annem surekli kıyaslama içinde falancanın çocuğu şöyle suayda emeklemıs dişi çıkmış hamile kalınca dedimki kıyaslama yapmadan büyütecem çocuğumu özgüvenle ama bakan ben olmayınca mecbur birşeylerin içinde buluyoruz kendimizi yavaş yavaş annemi değiştirmeye çalışıyorum ama kalıplaşmış
benimki kıza bakıyo dizi ağrımaya başladı işini yapıyorum herşeyine koşturuyorum bide konusunca bedenen yoruluyorum bide beynim yoruluyo valla cok zor çalışıncaAnneler bazen acımasız olabiliyor ya benim annemde çok otoriter bir kadın bizimki de hep benle uğraşır,falanca çok bakımlı sen değilsin, falanca giyimine çok düşkün sen değilsin, falanca falanca falancaBende "bende onun kadar tipsiz olsam bende okadar uğraşırdım kendimle " derim susar kalır.. Boşver ya bazen inciten annen bile olabiliyor..O annenken seni incitiyorsa bende evlatken onu umursamiyor um..
allah razı olsun valla burası çok rahatlatıyo aslında ben takmıyorum ama annem surekli kıyaslama içinde falancanın çocuğu şöyle suayda emeklemıs dişi çıkmış hamile kalınca dedimki kıyaslama yapmadan büyütecem çocuğumu özgüvenle ama bakan ben olmayınca mecbur birşeylerin içinde buluyoruz kendimizi yavaş yavaş annemi değiştirmeye çalışıyorum ama kalıplaşmış
ayakta duruyo derken bizim desteğimizle duruyo daha kendi duramıyo benim kızımda tembel 10 eylül doğumlu etrafında dönüyo anca emekleme yok adımı bile atmıyo geriden mi geliyoruz ne
Olabilir. Biraz sık sağ suyu arttir. Rezene de icebilirsin. Süt kanallarini calistirman lazim yani
10 eylul ve ayni durum.o gun cok rehavetliydi heraldeayakta duruyo derken bizim desteğimizle duruyo daha kendi duramıyo benim kızımda tembel 10 eylül doğumlu etrafında dönüyo anca emekleme yok adımı bile atmıyo geriden mi geliyoruz ne
aynı şeylerimi yaşadık şimdi rahatım ama10 eylul ve ayni durum.o gun cok rehavetliydi heralde
benimkide on eylul dogumlu oturamiyo yutma refleksi dahaayakta duruyo derken bizim desteğimizle duruyo daha kendi duramıyo benim kızımda tembel 10 eylül doğumlu etrafında dönüyo anca emekleme yok adımı bile atmıyo geriden mi geliyoruz ne
benımkıde 10 eylul aynı oturmuyor bıle daha kuzu10 eylul ve ayni durum.o gun cok rehavetliydi heralde
10 eylul tembelleri bizim kuzucuklar amann melekler çok tatlılarr özledim çıkıyorum kızıma gidiyorum artıkbenimkide on eylul dogumlu oturamiyo yutma refleksi daha
benımkıde 10 eylul aynı oturmuyor bıle daha kuzu
Öyle düşünme. Ven sutum azaldiginda cocugum ac diye düşündüm sadece. Beynini ona sartlama hemi.Bina tadilatta bizim.bu iki hafta sut odasinin oldugu katta.disarda iscilerin konusmalari, girerken elektrigi kontrol ettirmem, herkesin anlamasi fln.sut geri gitcek simdi
allah razı olsun valla burası çok rahatlatıyo aslında ben takmıyorum ama annem surekli kıyaslama içinde falancanın çocuğu şöyle suayda emeklemıs dişi çıkmış hamile kalınca dedimki kıyaslama yapmadan büyütecem çocuğumu özgüvenle ama bakan ben olmayınca mecbur birşeylerin içinde buluyoruz kendimizi yavaş yavaş annemi değiştirmeye çalışıyorum ama kalıplaşmış
Anneler bazen acımasız olabiliyor ya benim annemde çok otoriter bir kadın bizimki de hep benle uğraşır,falanca çok bakımlı sen değilsin, falanca giyimine çok düşkün sen değilsin, falanca falanca falancaBende "bende onun kadar tipsiz olsam bende okadar uğraşırdım kendimle " derim susar kalır.. Boşver ya bazen inciten annen bile olabiliyor..O annenken seni incitiyorsa bende evlatken onu umursamiyor um..
canim gunde 4 litre su ic. arttirir o da ve en gec 4 saatte sag.artar merak etme ben de bazi sıkıntılı durumlardan azalma yasadim. artti ama bol su ileNapim simdi ben artmasi icin? cuma ve pazar dugun vardi.uzun sureler emziremedim ve sagamadim ondan mi acaba
Ben bugün ilkndefa duşa soktum inletti ortaligiNerde bu millet uyutamadiniz bebeleri herhal..Benimkini yıkayıp bayılttık..Kök söktürdü sıpa bugün..
Canım çok geçmiş olsun inşsllah herşey iyiye gider yüregini ferah tutKizlar slm
Dun 7. Ay kontrolu icin doktora gittik ve kizimin kalbinde ufurum oldugunu soyledi doktor. Tahminen kucuk ve kendi kendine kapanabilecek boyutta bir delik ama ihmal etmeyip biran once eko cektirin dedi. Hemen arastirip bi docent buldum bebek kardiyalogu ve aksama randevu aldim bayagi incelesi ve 8 ml delik oldugunu 5 6 yasina geldiginde anjiyo ile deligin kapatilacagini soyledi. Dunya basima yikildi o an sanki ve 2 gundur sersem gibiyim kizima baktikca agliyorum. Basina boyle birsey gelen varmi yada duyan. Paylasirsa sevinirim. Bi kac doktora daha gidecegiz. Bakalim ins daha kotu sonuclar almayiz. Cok sukur hayati tehlikesi yok ama yinede dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?