2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım sıkma canını her bebeğin yapmaktan zevk aldığı şeyler farklıdır boynu gövdesiyle beraber hareket ediyorsa yeter Yani..
çok şükür sağlık sorunu yok bi anneler biraz aceleciyiz galiba dişleri çıkmadı dönmüyo adım atmıyo zamanı gelince olacak ama işte anneyiz :)

çok şükür sağlık sorunu yok bi anneler biraz aceleciyiz galiba dişleri çıkmadı dönmüyo adım atmıyo zamanı gelince olacak ama işte anneyiz :)
Benimki 8 i bitirecek 9 gün sonra diş ler çıkmadı hala ne kadar geç çıkarsa okadar geç düşer dişleri üzülme, dönmesi okadar önemli değil hazır değildir daha boşver..

Benimki 8 i bitirecek 9 gün sonra diş ler çıkmadı hala ne kadar geç çıkarsa okadar geç düşer dişleri üzülme, dönmesi okadar önemli değil hazır değildir daha boşver..
allah razı olsun valla burası çok rahatlatıyo aslında ben takmıyorum ama annem surekli kıyaslama içinde falancanın çocuğu şöyle suayda emeklemıs dişi çıkmış hamile kalınca dedimki kıyaslama yapmadan büyütecem çocuğumu özgüvenle ama bakan ben olmayınca mecbur birşeylerin içinde buluyoruz kendimizi yavaş yavaş annemi değiştirmeye çalışıyorum ama kalıplaşmış

Anneler bazen acımasız olabiliyor ya benim annemde çok otoriter bir kadın bizimki de hep benle uğraşır,falanca çok bakımlı sen değilsin, falanca giyimine çok düşkün sen değilsin, falanca falanca falancaBende "bende onun kadar tipsiz olsam bende okadar uğraşırdım kendimle " derim susar kalır.. Boşver ya bazen inciten annen bile olabiliyor..O annenken seni incitiyorsa bende evlatken onu umursamiyor um..

benimki kıza bakıyo dizi ağrımaya başladı işini yapıyorum herşeyine koşturuyorum bide konusunca bedenen yoruluyorum bide beynim yoruluyo valla cok zor çalışınca

Benimde ilk zaman kV kıyaslama yapardı. Kızım 2800 doğdu başkalarıyla kiloyu kıyaslardı

Boşver canım hiç takma kafana

ayakta duruyo derken bizim desteğimizle duruyo daha kendi duramıyo benim kızımda tembel 10 eylül doğumlu etrafında dönüyo anca emekleme yok adımı bile atmıyo geriden mi geliyoruz ne

Yok artık gayet normal bi durumdan bahsediyorsun niye endişelendin

Olabilir. Biraz sık sağ suyu arttir. Rezene de icebilirsin. Süt kanallarini calistirman lazim yani

Bina tadilatta bizim.bu iki hafta sut odasinin oldugu katta.disarda iscilerin konusmalari, girerken elektrigi kontrol ettirmem, herkesin anlamasi fln.sut geri gitcek simdi

ayakta duruyo derken bizim desteğimizle duruyo daha kendi duramıyo benim kızımda tembel 10 eylül doğumlu etrafında dönüyo anca emekleme yok adımı bile atmıyo geriden mi geliyoruz ne
benimkide on eylul dogumlu oturamiyo yutma refleksi daha
10 eylul ve ayni durum.o gun cok rehavetliydi heralde
benımkıde 10 eylul aynı oturmuyor bıle daha kuzu

Bina tadilatta bizim.bu iki hafta sut odasinin oldugu katta.disarda iscilerin konusmalari, girerken elektrigi kontrol ettirmem, herkesin anlamasi fln.sut geri gitcek simdi
Öyle düşünme. Ven sutum azaldiginda cocugum ac diye düşündüm sadece. Beynini ona sartlama hemi.

Anneler konuau bende fena sikinti biri kendi annem hiç takdir etmez ben hep beceriksizimdir gözünde asla dogru duzgun bakamam cocuga evim de hep bakar bişey lerin yerinini degustirir bu yenu mi der karistirir sagi solu ark,larimi begenmez baskalariyla karsilastirir yok yok yanii
Kv bakinca daha iyi gibi gorunur sede bol laf sokar kocasi oglu gelini ark.lari hepsinden her zaman sijayetcidir deli deli konusur kendu kendine eglenir hic susmaz konuscakk illaha bişey bulur.
Ben iki arada bi derede yasamaya çalısiyorum işte

Canım çok geçmiş olsun inşsllah herşey iyiye gider yüregini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…