Ya son 3 seferdir bizimki de yikiyo ortaligi kendi kuvetinde banyonun kuvetinde dusta denedik hepsinde kızılca kıyamet ağliyoBen bugün ilkndefa duşa soktum inletti ortaligi
Korktu demek bende ne zamandır banyoda duş la yıkamak istiyodum,biz denemeden sen tecrübe etmiş sin.Erken daha demekki.Ben bugün ilkndefa duşa soktum inletti ortaligi
Huysuzlugu tuttu mu hicbirseyi begrnmiyorlar kiYa son 3 seferdir bizimki de yikiyo ortaligi kendi kuvetinde banyonun kuvetinde dusta denedik hepsinde kızılca kıyamet ağliyoen sevdiği sey banyo yapmakti doğduğundan beri gık demezdi yıkanırken noldu anlamadım :/
Arkadasim 6 aylik falandi yikiyordu dedim ayak üstü bi deneyeyim. He hemen olup bitiyor o iyi de tek basina yapilacak iş degilKorktu demek bende ne zamandır banyoda duş la yıkamak istiyodum,biz denemeden sen tecrübe etmiş sin.Erken daha demekki.
Tek basima da değildim esim oglum geldi oyuncaklarını koyduk kuvete yok gozu gormuyo dun dedim tek basıma yıkayım belki kalabalıktan sıkılıyodur ama gene çığlığı basınca esimi çağırdım birlikte yıkadık yalap salap :/ nasıl bi care bulcam buna bilmiyorum hep boyle gider diye korkuyorumArkadasim 6 aylik falandi yikiyordu dedim ayak üstü bi deneyeyim. He hemen olup bitiyor o iyi de tek basina yapilacak iş degil10-15 gün sonra deneyeceğim bir daha.
Gitmez güzelim merak etme bizimki de bir ara öyleydi korktuk banyoyu sevmiycek diye kendiliğinden düzeldi sonra.. Belki suyun ısısı beğenmiyordur..Boğulmaktan korkuyordur.. Bu aylarda bebeklerde korkular çoğalır.Tek basima da değildim esim oglum geldi oyuncaklarını koyduk kuvete yok gozu gormuyo dun dedim tek basıma yıkayım belki kalabalıktan sıkılıyodur ama gene çığlığı basınca esimi çağırdım birlikte yıkadık yalap salap :/ nasıl bi care bulcam buna bilmiyorum hep boyle gider diye korkuyorum
bende kv yok annem onada alışıyorum artık herşeye tamam diyorum kızıma çok güzel bakıyo bende elimden geldiğince onu memnun etmeye çalısıyorumAnneler konuau bende fena sikinti biri kendi annem hiç takdir etmez ben hep beceriksizimdir gözünde asla dogru duzgun bakamam cocuga evim de hep bakar bişey lerin yerinini degustirir bu yenu mi der karistirir sagi solu ark,larimi begenmez baskalariyla karsilastirir yok yok yanii
Kv bakinca daha iyi gibi gorunur sede bol laf sokar kocasi oglu gelini ark.lari hepsinden her zaman sijayetcidir deli deli konusur kendu kendine eglenir hic susmaz konuscakk illaha bişey bulur.
Ben iki arada bi derede yasamaya çalısiyorum işte
4 litre cok gibi gelebilir.etrafini pet siselerle donat. lavabo ihtiyaci acayip artiyor ama sutu de cok arttırıyor
Ya son 3 seferdir bizimki de yikiyo ortaligi kendi kuvetinde banyonun kuvetinde dusta denedik hepsinde kızılca kıyamet ağliyoen sevdiği sey banyo yapmakti doğduğundan beri gık demezdi yıkanırken noldu anlamadım :/
Alisirlar elbet de bi havalar isinsa hoslarina bile gider bence. Bi de alissalar iyi olur kuveti dar geliyor :-/Tek basima da değildim esim oglum geldi oyuncaklarını koyduk kuvete yok gozu gormuyo dun dedim tek basıma yıkayım belki kalabalıktan sıkılıyodur ama gene çığlığı basınca esimi çağırdım birlikte yıkadık yalap salap :/ nasıl bi care bulcam buna bilmiyorum hep boyle gider diye korkuyorum
Gitmez güzelim merak etme bizimki de bir ara öyleydi korktuk banyoyu sevmiycek diye kendiliğinden düzeldi sonra.. Belki suyun ısısı beğenmiyordur..Boğulmaktan korkuyordur.. Bu aylarda bebeklerde korkular çoğalır.
Tam bunu yazmaya girdim, yine banyo iskenceye donustu.napcaz
inşallah alışırlar daha fazla ağlamasın diye çıkarıyorum hemen nasıl yıkadığımı da anlamıyorum :/Alisirlar elbet de bi havalar isinsa hoslarina bile gider bence. Bi de alissalar iyi olur kuveti dar geliyor :-/
Amin. Bir de dönüp dönüp sarilmaya calisti hepinşallah alışırlar daha fazla ağlamasın diye çıkarıyorum hemen nasıl yıkadığımı da anlamıyorum :/
bizimkide babasının kucağına atladı sarıldı sırtından döküp çıkardıkAmin. Bir de dönüp dönüp sarilmaya calisti hep
Cnm senı hatırlıyorum gebe kalmayanlar sayfasında vardın demi :))nasıl bebek büyümüş maşallah sana yaAmin. Bir de dönüp dönüp sarilmaya calisti hep
Yarin bir gün burusana kadar kalacaklar da iste.bizimkide babasının kucağına atladı sarıldı sırtından döküp çıkardık
Evet canim :) 7. Ayini doldurdu dün. Sen nasilsin hayirli olsun bebisin.Cnm senı hatırlıyorum gebe kalmayanlar sayfasında vardın demi :))nasıl bebek büyümüş maşallah sana ya
Masallah ya Nasıl büyümüş ,ne kadar tatlı profildeki minnos :))bende iyiyim Çok şükür cnm:))Evet canim :) 7. Ayini doldurdu dün. Sen nasilsin hayirli olsun bebisin.
Resimdeki Alper :) ellerinden öper. Kizin olacakti sanirim? Mersindesin degil mi?Masallah ya Nasıl büyümüş ,ne kadar tatlı profildeki minnos :))bende iyiyim Çok şükür cnm:))
Ewet cnm kızım olacak :)mersindeyim maşallah çok tatli ya alpercik:)Resimdeki Alper :) ellerinden öper. Kizin olacakti sanirim? Mersindesin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?