2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ya son 3 seferdir bizimki de yikiyo ortaligi kendi kuvetinde banyonun kuvetinde dusta denedik hepsinde kızılca kıyamet ağliyo en sevdiği sey banyo yapmakti doğduğundan beri gık demezdi yıkanırken noldu anlamadım :/
Huysuzlugu tuttu mu hicbirseyi begrnmiyorlar ki kuvetine su koyup oturtsan oyuncak falan atsan?

Arkadasim 6 aylik falandi yikiyordu dedim ayak üstü bi deneyeyim. He hemen olup bitiyor o iyi de tek basina yapilacak iş degil 10-15 gün sonra deneyeceğim bir daha.
Tek basima da değildim esim oglum geldi oyuncaklarını koyduk kuvete yok gozu gormuyo dun dedim tek basıma yıkayım belki kalabalıktan sıkılıyodur ama gene çığlığı basınca esimi çağırdım birlikte yıkadık yalap salap :/ nasıl bi care bulcam buna bilmiyorum hep boyle gider diye korkuyorum

Gitmez güzelim merak etme bizimki de bir ara öyleydi korktuk banyoyu sevmiycek diye kendiliğinden düzeldi sonra.. Belki suyun ısısı beğenmiyordur..Boğulmaktan korkuyordur.. Bu aylarda bebeklerde korkular çoğalır.

bende kv yok annem onada alışıyorum artık herşeye tamam diyorum kızıma çok güzel bakıyo bende elimden geldiğince onu memnun etmeye çalısıyorum

Ya son 3 seferdir bizimki de yikiyo ortaligi kendi kuvetinde banyonun kuvetinde dusta denedik hepsinde kızılca kıyamet ağliyo en sevdiği sey banyo yapmakti doğduğundan beri gık demezdi yıkanırken noldu anlamadım :/

Tam bunu yazmaya girdim, yine banyo iskenceye donustu.napcaz

Alisirlar elbet de bi havalar isinsa hoslarina bile gider bence. Bi de alissalar iyi olur kuveti dar geliyor :-/

Gitmez güzelim merak etme bizimki de bir ara öyleydi korktuk banyoyu sevmiycek diye kendiliğinden düzeldi sonra.. Belki suyun ısısı beğenmiyordur..Boğulmaktan korkuyordur.. Bu aylarda bebeklerde korkular çoğalır.
Tam bunu yazmaya girdim, yine banyo iskenceye donustu.napcaz
Alisirlar elbet de bi havalar isinsa hoslarina bile gider bence. Bi de alissalar iyi olur kuveti dar geliyor :-/
inşallah alışırlar daha fazla ağlamasın diye çıkarıyorum hemen nasıl yıkadığımı da anlamıyorum :/

Ben senin balık ekmek için eşinle dışarı ciktigini hatırlıyorum :)))bi kere yazmıştın gebe kalmayanlar sayfasına. Ne çabuk geçmiş zaman ama bana hiç geçmiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…