Demekki bütün bebislerimiz ayniymış bizdede vücudunu yıkarken sorun yok ama kafasına su dökünce kıyamet kopuyorinşallah alışırlar daha fazla ağlamasın diye çıkarıyorum hemen nasıl yıkadığımı da anlamıyorum :/
O zaman büyük ihtimalle geçici bi süreç yani inşallah öyledir :/Demekki bütün bebislerimiz ayniymış bizdede vücudunu yıkarken sorun yok ama kafasına su dökünce kıyamet kopuyor
Teşekkür ederiz teyzesi :)Ewet cnm kızım olacak :)mersindeyim maşallah çok tatli ya alpercik:)
Benimki de irkilip geri yaslaniyor bazen ufak birseyden.Anneler bana bı yol gosterın denız Herşeyden ırkılıyo resmen tıtrıyo Korkudan bı ses geldımı mesela masaya tabak koyduk dıyelımkı o sesden bıle tıtrıyerek ırkılıyo ben neyapmam gerekıyo demın ağladı uyandı yanına geldım es peşe el ayakta tıtreyerek ırkıldı kuzumNevar sakınce peceteye burnumu sıldım Affedersiniz sonra ayağına dokundum terlı uzerıne degıstırmeye bacağına dokundum gözler yıne portleyerek bakdı ırkılıyo ben Neyapayım ağlayacağım Korkudan acaba sınırsel bı sorun mu var tovbe korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir.Merhaba anneler. Geçen hafta işe başladiktan sonra pek vakit bulup da foruma giremedim. İnşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir. Pazartesi günü oğlum hastalandı. Öğlen 1 den akşam 9.5 a kadar hastanedeydik. Oğlumun idrar yollarında enfeksiyon ve kum dökmesi var. Böbreğin birindeki kristal büyümüş 5mm olmuş, taş yani. Yavrum çok ağrı çekiyor. Dua edin iyilessin. Allahim çaresiz dert vermesin yavrulara,ağrı acı çektirmesin.
Cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinMerhaba anneler. Geçen hafta işe başladiktan sonra pek vakit bulup da foruma giremedim. İnşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir. Pazartesi günü oğlum hastalandı. Öğlen 1 den akşam 9.5 a kadar hastanedeydik. Oğlumun idrar yollarında enfeksiyon ve kum dökmesi var. Böbreğin birindeki kristal büyümüş 5mm olmuş, taş yani. Yavrum çok ağrı çekiyor. Dua edin iyilessin. Allahim çaresiz dert vermesin yavrulara,ağrı acı çektirmesin.
Bakiliyor olmasi lazim alerjiye yahu. Net sonuc icin 3 yas diyorlar da o zamana gecer bile alerji belki.Slm hanmlar bende 2 gündr annemde kalıyorm dün inci minayı kontrole götrdk 7 aylık oldu. Çok kaşıyodu burnunu gözlerini kan testi yapıldı alerjisi çıktı baya yüksekti degerleride fakat 3 yaşına gelene kadar neye alerjisi olduguna bakılamazmış şimdilık bi damla verdi. Birde idrarının ağr koktugunu söyledim belkide huysuzlugu dişten degil idrar yolnda enfeksiyın varsa dedi bide idrar tahlili yapıldı malesef enfeksiyon var suprax verdi antibyotk bınu kullncaz şimdilk yarında idrar kültürüne baktırcaz 3-5 gün sonra çıkarmş sonuçlar ilacı degiştirirz bekli dedi
Amin canim. Allah sifa versin yavrunaMerhaba anneler. Geçen hafta işe başladiktan sonra pek vakit bulup da foruma giremedim. İnşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir. Pazartesi günü oğlum hastalandı. Öğlen 1 den akşam 9.5 a kadar hastanedeydik. Oğlumun idrar yollarında enfeksiyon ve kum dökmesi var. Böbreğin birindeki kristal büyümüş 5mm olmuş, taş yani. Yavrum çok ağrı çekiyor. Dua edin iyilessin. Allahim çaresiz dert vermesin yavrulara,ağrı acı çektirmesin.
Umarim onlar görür gününü... Ne güzel moral veriyorlar ya. Bu arada tesekkur ederiz ciftledk bakalim ne zaman gorunecekler iyice :) asi icin 1 yasi bekliyorum. En azindan 6 ayda 1e düşecek.Cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
perilice_ada cnm çok geçmiş olsun sıkma canını kapanır diyo herkes kapanmasa bile tedavi ediliyo da tabiki üzülmemek elde değil Allah yardımcınız olsun
B busraninewi çok geçmiş olsun cnm tez zmnda atlatın inşallah
27-28 sf okudum sanırım sözde dinlenecektim ama acele emekten Yoruldm :) tüm hastalara geçmiş olsun inşllh
bebeem dişiniz hayırlı olsun
Aşı konusu geçmiş sağlık ocağıyla görüşmüştük 2 hafta önce 9. ayda kampanya kızamık aşısı var dedi. Dün dr a sordum 12. ayda da var dedi 9. aydaki suriyelilerden gelen için dedi yani 12. aydaki öne alınmamış yeni aşı eklenmiş sanırım
Oğlumla günler çok yorucu geçiyo. İştahı azaldı dişlerden ve sıcaktan sanırım yemiyo beni zorluyo devamlı ayakta durmak istiyo çok yoruluyorm yemek yap çamaşır bulaşık vs derken akşam oluyo ama ben pert. Bugün yemek yapmayıp yatıcam dedim ama bu kez okumaktan beynim yandı
Bir an önce yürüsün diyorm herkes "yürüsün de gör gününü" diyo. Tamam hep peşinde koşmaktan yorulcm ama en azından kendi ağırlığımı taşıcam çoğu zaman. Şimdi bütün gün oğluşun ağırlığı ama yerinde de durmuyoki ağırlık x 2 oluyo. İnsanlar günü masıl geçirdiğimizi bilmiyo. Vücudum tutmuyo artk. Hatta ayağa kalkmaya çalışıyo kalkamadığı için hep sinir oluyo. Bn de yürüyünce siniri geçer diye düşünüyorm. Yoksa gününü görcen diyenler haklı mı ki ???
Ay Can'ım benim çok geçmiş olsun, var mıydı önceden, yeni mi çıktı?Merhaba anneler. Geçen hafta işe başladiktan sonra pek vakit bulup da foruma giremedim. İnşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir. Pazartesi günü oğlum hastalandı. Öğlen 1 den akşam 9.5 a kadar hastanedeydik. Oğlumun idrar yollarında enfeksiyon ve kum dökmesi var. Böbreğin birindeki kristal büyümüş 5mm olmuş, taş yani. Yavrum çok ağrı çekiyor. Dua edin iyilessin. Allahim çaresiz dert vermesin yavrulara,ağrı acı çektirmesin.
Gecmis olsun canımMerhaba anneler. Geçen hafta işe başladiktan sonra pek vakit bulup da foruma giremedim. İnşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir. Pazartesi günü oğlum hastalandı. Öğlen 1 den akşam 9.5 a kadar hastanedeydik. Oğlumun idrar yollarında enfeksiyon ve kum dökmesi var. Böbreğin birindeki kristal büyümüş 5mm olmuş, taş yani. Yavrum çok ağrı çekiyor. Dua edin iyilessin. Allahim çaresiz dert vermesin yavrulara,ağrı acı çektirmesin.
Gecmis olsun çabucak iyileşsin insallah canım :/Slm hanmlar bende 2 gündr annemde kalıyorm dün inci minayı kontrole götrdk 7 aylık oldu. Çok kaşıyodu burnunu gözlerini kan testi yapıldı alerjisi çıktı baya yüksekti degerleride fakat 3 yaşına gelene kadar neye alerjisi olduguna bakılamazmış şimdilık bi damla verdi. Birde idrarının ağr koktugunu söyledim belkide huysuzlugu dişten degil idrar yolnda enfeksiyın varsa dedi bide idrar tahlili yapıldı malesef enfeksiyon var suprax verdi antibyotk bınu kullncaz şimdilk yarında idrar kültürüne baktırcaz 3-5 gün sonra çıkarmş sonuçlar ilacı degiştirirz bekli dedi
Saglık ocağını aradım sordum tekrar Dr u da aradım 9.ayda yok 12.ayda yapılacak kızamık belki bölgesel uygulama olabilir dediler yarın ilçe saglık müdürlüğünü de aricam bakalımUmarim onlar görür gününü... Ne güzel moral veriyorlar ya. Bu arada tesekkur ederiz ciftledk bakalim ne zaman gorunecekler iyice :) asi icin 1 yasi bekliyorum. En azindan 6 ayda 1e düşecek.
Allah Allah. Israrla yok diyorlar yani :-/Saglık ocağını aradım sordum tekrar Dr u da aradım 9.ayda yok 12.ayda yapılacak kızamık belki bölgesel uygulama olabilir dediler yarın ilçe saglık müdürlüğünü de aricam bakalım
Aynen öyle ama icim hiç rahat değil :/ saglık bakanlığı da yok diyo bu nasıl is yoksa baska saglık ocakları nasıl yapıyoAllah Allah. Israrla yok diyorlar yani :-/
Geçmiş olsun canım biran evvel sağlığına kavuşssun evladın inşallah.Slm hanmlar bende 2 gündr annemde kalıyorm dün inci minayı kontrole götrdk 7 aylık oldu. Çok kaşıyodu burnunu gözlerini kan testi yapıldı alerjisi çıktı baya yüksekti degerleride fakat 3 yaşına gelene kadar neye alerjisi olduguna bakılamazmış şimdilık bi damla verdi. Birde idrarının ağr koktugunu söyledim belkide huysuzlugu dişten degil idrar yolnda enfeksiyın varsa dedi bide idrar tahlili yapıldı malesef enfeksiyon var suprax verdi antibyotk bınu kullncaz şimdilk yarında idrar kültürüne baktırcaz 3-5 gün sonra çıkarmş sonuçlar ilacı degiştirirz bekli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?