Geçmiş olsun canım, bir an evvel sağlığına kavuşur inşallah.Merhaba anneler. Geçen hafta işe başladiktan sonra pek vakit bulup da foruma giremedim. İnşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir. Pazartesi günü oğlum hastalandı. Öğlen 1 den akşam 9.5 a kadar hastanedeydik. Oğlumun idrar yollarında enfeksiyon ve kum dökmesi var. Böbreğin birindeki kristal büyümüş 5mm olmuş, taş yani. Yavrum çok ağrı çekiyor. Dua edin iyilessin. Allahim çaresiz dert vermesin yavrulara,ağrı acı çektirmesin.
Çamaşır selesine oturt orda kolay yıkanıyor. Hemde sular dışarı çıkmış oluyorBen bugün ilkndefa duşa soktum inletti ortaligi
Sorma yaa delirttiler beni kaç gündür yarın il ve ilçe saglık müdürlüklerini de aricam bölgesel uygulama var mi yoksa herkes kafasına gore mi yapıyoBizim aşı takviminde isaretlediler mayıs ta aşımız var şaka mı ya Tuzla dayım ben bura ayrı ora ayrı sistemmi saçma sapan işler ya.
Geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk iyileşir.Merhaba anneler. Geçen hafta işe başladiktan sonra pek vakit bulup da foruma giremedim. İnşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir. Pazartesi günü oğlum hastalandı. Öğlen 1 den akşam 9.5 a kadar hastanedeydik. Oğlumun idrar yollarında enfeksiyon ve kum dökmesi var. Böbreğin birindeki kristal büyümüş 5mm olmuş, taş yani. Yavrum çok ağrı çekiyor. Dua edin iyilessin. Allahim çaresiz dert vermesin yavrulara,ağrı acı çektirmesin.
Bir tek seninki yok diyor ama bende onu anlamadim.Aynen öyle ama icim hiç rahat değil :/ saglık bakanlığı da yok diyo bu nasıl is yoksa baska saglık ocakları nasıl yapıyo
Saglık bakanlığı da yok dedi ama Dr u da aradım o da 12.ayda dediBir tek seninki yok diyor ama bende onu anlamadim.
Sudan korktu sanirim ya. Dus basligi korkuttu galiba. Ama iyi fikirmis :)Çamaşır selesine oturt orda kolay yıkanıyor. Hemde sular dışarı çıkmış oluyor
Bende doktora sordum. Normalde 12 deydi 2 senedir 9 a çektiler dedi.17 mayısa da gün verdiSorma yaa delirttiler beni kaç gündür yarın il ve ilçe saglık müdürlüklerini de aricam bölgesel uygulama var mi yoksa herkes kafasına gore mi yapıyo
Sonradan iptal mi oldu nedir du bi sorayim arkadaslara.Saglık bakanlığı da yok dedi ama Dr u da aradım o da 12.ayda dedi
Kovaya doldur.Banyoda çamaşır selesinin içinde yavaş yavaş dök. Bir de bebekler için banyo siperleri var.Sudan korktu sanirim ya. Dus basligi korkuttu galiba. Ama iyi fikirmis :)
Vallahi şaşkınlık içindeyim benim muhatap oldugum kişilerde bi sorun var galiba ama cozucem bu isi benBende doktora sordum. Normalde 12 deydi 2 senedir 9 a çektiler dedi.17 mayısa da gün verdi
Oyle yikiyorum ona ses etmiyor zaten oynuyor da. Bazen bezi siziyor cok doluyor alissa bi duşa hemen bi su tutar alirim ama alisacak artik yavastan.Kovaya doldur.Banyoda çamaşır selesinin içinde yavaş yavaş dök. Bir de bebekler için banyo siperleri var.
Geçen gün ben iş yaparken oturttum selenin içine. Yalnız dikkat edin. Arkasına fazla yaslanırsa düşme tehlikesi var.Kovaya doldur.Banyoda çamaşır selesinin içinde yavaş yavaş dök. Bir de bebekler için banyo siperleri var.
Duş hızlı akıyorsa o da rahatsız ediyor olabilir. Duşun başlığını çıkartıp hortum gibi kullansan???Oyle yikiyorum ona ses etmiyor zaten oynuyor da. Bazen bezi siziyor cok doluyor alissa bi duşa hemen bi su tutar alirim ama alisacak artik yavastan.
Bir dahakine oyle deneyeyim. Ilk kez dün denedim zaten ama buyuk kolaylik dursa.Duş hızlı akıyorsa o da rahatsız ediyor olabilir. Duşun başlığını çıkartıp hortum gibi kullansan???
Kardeşimin oğlu titiyi yıkıyordu öyle :)Duş hızlı akıyorsa o da rahatsız ediyor olabilir. Duşun başlığını çıkartıp hortum gibi kullansan???
Evet öyle. Yıkamak işkence oluyor. Bir de ben bazen yalnız yıkıyorum. O daha da zor oluyor. Ne eli duruyor ne ayağıBir dahakine oyle deneyeyim. Ilk kez dün denedim zaten ama buyuk kolaylik dursa.
Titi :-/Kardeşimin oğlu titiyi yıkıyordu öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?