Yeğenim taktı bu adı da :))Kendi kendine titi titi diye diye adı titi kaldı :)Titi :-/
Ben cogunlukla tek yikiyorum. Bazen esimle bzen esim tek :)Evet öyle. Yıkamak işkence oluyor. Bir de ben bazen yalnız yıkıyorum. O daha da zor oluyor. Ne eli duruyor ne ayağı
Bakalim bizimkiler bize neler edecrk ne isimler takacaklar :)Yeğenim taktı bu adı da :))Kendi kendine titi titi diye diye adı titi kaldı :)
Niye sürekli yoğurt yiyor canım?Ya kızlar.. Bebişlere yemek çeşidi ne yapıyorsunuz? biz sabah yoğurt yumurtanın yarısını yiyoruz. Öğle yoğurt bitiyor yanında mama akşam üstü çorba-tarhana-yayla ve sebze çorbası-içiyor ama bunları da yoğurt karıştırırsam içiyor. Meyve püresi yemiyor. Sebze püresi de yemiyor. Geçen sirkeli sarımsaklı hindi göğüs sote vardı. Suyundan bayağı içti. Bugün bir de azıcık elma kırtladı. Çok hoşuna gitti ısırmak da. Habire ısırmak istiyor ama tam çiğneyemediği için hepsi ağzında birikiyor sonrada öğürüyor. Hurma verdim yemedi. Muz da yemedi. Ne kaldı???
Yoğurdu çok seviyor. Bende çok verme taraftarı değilim ama koymayınca da yemiyor :)Niye sürekli yoğurt yiyor canım?
Sürekli yoğurt yedirmek yerine kendi yedigin yemeklerden uygun olanları versen ,yada onun yemeklerine bir çimdik tuz atsan yoğurt tan daha az zarar verir sanırım.Hemde Şapur şupur yeme garantili..Tuzlu olmasın sadece su tadını alsın yeter..Sen daha iyi bilirsin tabi benimki tavsiye sadece..Yoğurdu çok seviyor. Bende çok verme taraftarı değilim ama koymayınca da yemiyor :)
Heh işte aynı durumdayız benm kızda durmuyo artık kucak sürekli balkondayız bi kucagımda kız bi kucagımda süpürge ew süpürdüm kucagımdayken pilaw yaptım diyorum yürüsn en azından emklesn kurtulurum banada ozamn daha zor diyolar ama bilmiyorum kafamda deli sorularCnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
@perilice_ada cnm çok geçmiş olsun sıkma canını kapanır diyo herkes kapanmasa bile tedavi ediliyo da tabiki üzülmemek elde değil Allah yardımcınız olsun
B busraninewi çok geçmiş olsun cnm tez zmnda atlatın inşallah
27-28 sf okudum sanırım sözde dinlenecektim ama acele emekten Yoruldm :) tüm hastalara geçmiş olsun inşllh
bebeem dişiniz hayırlı olsun
Aşı konusu geçmiş sağlık ocağıyla görüşmüştük 2 hafta önce 9. ayda kampanya kızamık aşısı var dedi. Dün dr a sordum 12. ayda da var dedi 9. aydaki suriyelilerden gelen için dedi yani 12. aydaki öne alınmamış yeni aşı eklenmiş sanırım
Oğlumla günler çok yorucu geçiyo. İştahı azaldı dişlerden ve sıcaktan sanırım yemiyo beni zorluyo devamlı ayakta durmak istiyo çok yoruluyorm yemek yap çamaşır bulaşık vs derken akşam oluyo ama ben pert. Bugün yemek yapmayıp yatıcam dedim ama bu kez okumaktan beynim yandı
Bir an önce yürüsün diyorm herkes "yürüsün de gör gününü" diyo. Tamam hep peşinde koşmaktan yorulcm ama en azından kendi ağırlığımı taşıcam çoğu zaman. Şimdi bütün gün oğluşun ağırlığı ama yerinde de durmuyoki ağırlık x 2 oluyo. İnsanlar günü masıl geçirdiğimizi bilmiyo. Vücudum tutmuyo artk. Hatta ayağa kalkmaya çalışıyo kalkamadığı için hep sinir oluyo. Bn de yürüyünce siniri geçer diye düşünüyorm. Yoksa gününü görcen diyenler haklı mı ki ???
Bilmiyorm bende duymuştm bebekken çookk önemli bi durum görülmedikçe bakmıyolar diye ya bide bu verdigi damlada parabenn bütün çeşitleri var napıyım veriyim mi bilemedimBakiliyor olmasi lazim alerjiye yahu. Net sonuc icin 3 yas diyorlar da o zamana gecer bile alerji belki.
Teşekkürler.Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşir.
Amiin.Cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
@perilice_ada cnm çok geçmiş olsun sıkma canını kapanır diyo herkes kapanmasa bile tedavi ediliyo da tabiki üzülmemek elde değil Allah yardımcınız olsun
B busraninewi çok geçmiş olsun cnm tez zmnda atlatın inşallah
27-28 sf okudum sanırım sözde dinlenecektim ama acele emekten Yoruldm :) tüm hastalara geçmiş olsun inşllh
bebeem dişiniz hayırlı olsun
Aşı konusu geçmiş sağlık ocağıyla görüşmüştük 2 hafta önce 9. ayda kampanya kızamık aşısı var dedi. Dün dr a sordum 12. ayda da var dedi 9. aydaki suriyelilerden gelen için dedi yani 12. aydaki öne alınmamış yeni aşı eklenmiş sanırım
Oğlumla günler çok yorucu geçiyo. İştahı azaldı dişlerden ve sıcaktan sanırım yemiyo beni zorluyo devamlı ayakta durmak istiyo çok yoruluyorm yemek yap çamaşır bulaşık vs derken akşam oluyo ama ben pert. Bugün yemek yapmayıp yatıcam dedim ama bu kez okumaktan beynim yandı
Bir an önce yürüsün diyorm herkes "yürüsün de gör gününü" diyo. Tamam hep peşinde koşmaktan yorulcm ama en azından kendi ağırlığımı taşıcam çoğu zaman. Şimdi bütün gün oğluşun ağırlığı ama yerinde de durmuyoki ağırlık x 2 oluyo. İnsanlar günü masıl geçirdiğimizi bilmiyo. Vücudum tutmuyo artk. Hatta ayağa kalkmaya çalışıyo kalkamadığı için hep sinir oluyo. Bn de yürüyünce siniri geçer diye düşünüyorm. Yoksa gününü görcen diyenler haklı mı ki ???
Amiiin.Amin canim. Allah sifa versin yavruna
Önceden ultrasonda 2 mm idi. Bir şikayetimiz yoktu. Şimdi biraz büyümüş ve kum seklinde döküyor.Ay Can'ım benim çok geçmiş olsun, var mıydı önceden, yeni mi çıktı?
AmiinGecmis olsun canımRabbim tez zamanda versin şifasını insallah
SağolasınGeçmiş olsun canım, bir an evvel sağlığına kavuşur inşallah.
AmiiinGeçmiş olsun. İnşallah çarçabuk iyileşir.
Bilmiyorm bende duymuştm bebekken çookk önemli bi durum görülmedikçe bakmıyolar diye ya bide bu verdigi damlada parabenn bütün çeşitleri var napıyım veriyim mi bilemedimBakiliyor olmasi lazim alerjiye yahu. Net sonuc icin 3 yas diyorlar da o zamana gecer bile alerji belki.
Demekki bütün bebislerimiz ayniymış bizdede vücudunu yıkarken sorun yok ama kafasına su dökünce kıyamet kopuyor
Anneler bana bı yol gosterın denız Herşeyden ırkılıyo resmen tıtrıyo Korkudan bı ses geldımı mesela masaya tabak koyduk dıyelımkı o sesden bıle tıtrıyerek ırkılıyo ben neyapmam gerekıyo demın ağladı uyandı yanına geldım es peşe el ayakta tıtreyerek ırkıldı kuzumNevar sakınce peceteye burnumu sıldım Affedersiniz sonra ayağına dokundum terlı uzerıne degıstırmeye bacağına dokundum gözler yıne portleyerek bakdı ırkılıyo ben Neyapayım ağlayacağım Korkudan acaba sınırsel bı sorun mu var tovbe korkuyorum
Slm hanmlar bende 2 gündr annemde kalıyorm dün inci minayı kontrole götrdk 7 aylık oldu. Çok kaşıyodu burnunu gözlerini kan testi yapıldı alerjisi çıktı baya yüksekti degerleride fakat 3 yaşına gelene kadar neye alerjisi olduguna bakılamazmış şimdilık bi damla verdi. Birde idrarının ağr koktugunu söyledim belkide huysuzlugu dişten degil idrar yolnda enfeksiyın varsa dedi bide idrar tahlili yapıldı malesef enfeksiyon var suprax verdi antibyotk bınu kullncaz şimdilk yarında idrar kültürüne baktırcaz 3-5 gün sonra çıkarmş sonuçlar ilacı degiştirirz bekli dedi
Merhaba anneler. Geçen hafta işe başladiktan sonra pek vakit bulup da foruma giremedim. İnşallah sizler ve bebişleriniz iyisinizdir. Pazartesi günü oğlum hastalandı. Öğlen 1 den akşam 9.5 a kadar hastanedeydik. Oğlumun idrar yollarında enfeksiyon ve kum dökmesi var. Böbreğin birindeki kristal büyümüş 5mm olmuş, taş yani. Yavrum çok ağrı çekiyor. Dua edin iyilessin. Allahim çaresiz dert vermesin yavrulara,ağrı acı çektirmesin.
Ben oyuncakların hepsini mama sandalyesine kurdele ile bağladım. Atsa bile yere düşüp gürültü yapmıyor ayrıca da oyuncakların peşinde koşmuyorum. Bugün kavanoz mamasının kavanozunu istedi. Bağlayıp verdim. :) Güm güm vuruyor valla :)
Yok bizimkisi oynama degil iki elini yumruk yapıp gözlerinl burnunu bastıra bastıra kaşıyo yavrumEşim oğlum un yüzünü süngerle köpüklüyor sonra eliyle su alip yikiyor burnuna kacicak nefessiz kalicam diyekorkuyor oğlum deneyebilirsiniz sudan korkmuyor böyle ce bebişim..
Bol bol dua oku canım korkmuş yavrucak Allah korusun.
Çok geçmiş olsun canım.
Bizimkide çok burnuyla oynuyor alerji belirtisi midir bu ?!
Allah yardımcın olsun canım tez zaman da iyileşir yavrun inşallah.
Bayıldım kesin deniycem
Yogurt zarar verirmiki bebegeSürekli yoğurt yedirmek yerine kendi yedigin yemeklerden uygun olanları versen ,yada onun yemeklerine bir çimdik tuz atsan yoğurt tan daha az zarar verir sanırım.Hemde Şapur şupur yeme garantili..Tuzlu olmasın sadece su tadını alsın yeter..Sen daha iyi bilirsin tabi benimki tavsiye sadece..
Yok bizimkisi oynama degil iki elini yumruk yapıp gözlerinl burnunu bastıra bastıra kaşıyo yavrum
Sürekli yoğurt yedirmek yerine kendi yedigin yemeklerden uygun olanları versen ,yada onun yemeklerine bir çimdik tuz atsan yoğurt tan daha az zarar verir sanırım.Hemde Şapur şupur yeme garantili..Tuzlu olmasın sadece su tadını alsın yeter..Sen daha iyi bilirsin tabi benimki tavsiye sadece..
Fazlası kalsiyum birikmesi yapar ve böbreklere zarar verir taş yaparYogurt zarar verirmiki bebege
Baska bi doktora danis hele ya. Ezberci oluyorlar bazen.Bilmiyorm bende duymuştm bebekken çookk önemli bi durum görülmedikçe bakmıyolar diye ya bide bu verdigi damlada parabenn bütün çeşitleri var napıyım veriyim mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?